Opsæt Dovetale

Dovetale giver dig mulighed for at administrere et fællesskab af influencere, affiliates og skabere, der samarbejder med dit brand. Du kan bruge din Dovetale-fællesskabsside til at præsentere dit fællesskabsprogram og indsamle ansøgninger fra potentielle medlemmer af fællesskabet ved hjælp af tilmeldingssiden for fællesskabet. Du kan opsætte, hvordan din fællesskabsside skal se ud og hvilke spørgsmål, der stilles på tilmeldingssiden, så du kan lære ansøgerne bedre at kende, inden du accepterer dem i dit fællesskabsprogram.

Installer Dovetale

Du skal installere Dovetale i Shopify-administratoren, inden du kan gå i gang med at administrere dit fællesskab. Du kan installere Dovetale fra Shopify App Store.

Opret din konto

Du skal tilmelde dig en konto, inden du kan tilpasse og opsætte din Dovetale-konto.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Dovetale i din Shopify-administrator.

2. Angiv din butiks oplysninger, herunder brandnavn, brandets website og brandets Instagram-konto på siden Velkommen til Dovetale!.

3. Klik på Næste: Konto

4. Bekræft dine oplysninger på siden Opret dit Dovetale-login, og opret derefter en adgangskode.

5. Klik på Opret min konto.

Fællesskabsside

Din fællesskabsside giver andre mulighed for at blive en del af dit fællesskab. Du kan redigere og tilpasse fællesskabssidens udseende og funktionalitet, herunder farver, billeder og indhold. Du kan også skrive om fordelene ved at blive en del af dit fællesskab.

Du kan tilpasse din fællesskabsside, når du har tilmeldt dig en Dovetale-konto.

Tilpas fællesskabssiden

Når du har oprettet din Dovetale-konto, kan du tilpasse din fællesskabsside og oprette spørgeundersøgelsen for dit fællesskab.

Trin 1: Opret tilmeldingssiden til dit fællesskab

1. Klik på Kom godt i gang på siden Opret din fællesskabsside.

2. Upload et billede af dit logo og tilpas farverne på din side i afsnittet Sidedesign.

3. Angiv en titel til siden i afsnittet Om dit brand, og skriv en beskrivelse af dit fællesskab.

4. Tilpas fordelene ved at blive en del af dit fællesskab i afsnittet Fordele ved partnerskab.

5. I afsnittet Billeder kan du uploade billeder eller tilknytte din Instagram-konto for at vise billeder på fællesskabssiden.

6. Klik på Næste: Sociale medier for at fortsætte opsætningen af din fællesskabsside og tilpasse spørgeundersøgelsen.

Trin 2: Tilpas spørgeundersøgelsen

1. Vælg de SoMe-konto, som ansøgere kan bruge til tilmelding, på siden Sociale medier.

2. Klik på Næste: Profil.

3. Vælg de oplysninger, du vil indsamle fra ansøgere, på siden Profil.

4. Klik på Næste: Spørgeundersøgelse.

5. På siden Lær dine ansøgere at kende kan du tilføje og oprette de spørgsmål, du vil stille ansøgere, når de fuldfører deres ansøgning.

6. Klik på Næste: Del for at begynde at dele tilmeldingssiden til dit fællesskab.

Trin 3: Del tilmeldingssiden til dit fællesskab

Når du har tilpasset din fællesskabsside og tilmeldingssiden til dit fællesskab, kan du vælge, hvordan du vil dele dem:

• På siden Din tilmeldingsside til fællesskabet er fuldført! kan du tilgå et link til deling. Hvis du vil dele dit link, skal du klikke på Kopiér. Du kan dele dette link dér, hvor dine følgere og købere befinder sig. Du kan f.eks. tilføje et link på din Linkpop-landingsside, så andre kan ansøge om at blive en del af dit Dovetale-fællesskab.
  • Klik på Giv adgang i afsnittet Føj det til din Shopify-butik for at give Dovetale adgang til dit Shopify-tema og oprette et sidelink. Du kan derefter føje denne side til menuerne i din butik.
  • Hvis du vil føje en widget til din butik, kan du tilpasse en widget i afsnittet Føj en widget til butik.

Når du har besluttet dig for, hvordan du vil dele din Dovetale-fællesskabsside, skal du klikke på Gem og afslut.

Opsæt PayPal Payouts

Dovetales PayPal Payouts-integration giver dig mulighed for at betale affiliates direkte fra Dovetale. Hvis du vil bruge PayPal Payouts, skal du have en PayPal-virksomhedskonto, og du skal have aktiveret PayPal Payouts.

Få mere at vide om opsætningen af PayPal Payouts under PayPal Payouts-dokumenterne under “Docs”.