Brug af Kits færdigheder til at administrere apps

Du kan spare tid ved at bruge Kit til at udføre opgaver i andre apps, som du bruger i Shopify. Du kan se apps, som fungerer sammen med Kit, i Shopify App Store. Til nogle af disse apps skal du have et betalt abonnement.

Kit can help with specific tasks for each app. In some cases, Kit proactively messages you to use an app. You can't change the way that Kit interacts with an app.

Hvis du har brug for support til en tredjepartsapp, skal du kontakte appudvikleren direkte.

Knyt en app til Kit

Fremgangsmåde:

1. Installer appen fra Shopify App Store.

2. Gå til apps-siden i Kit-kontrolpanelet.

3. Click the app that you want to connect.

4. Click Connect, and then follow any related setup steps.

Når du vender tilbage til apps-siden i Kit-kontrolpanelet, bør du kunne se, at appen er tilknyttet.

Apps, som Kit kan bruge

Du kan bruge Kit sammen med følgende tredjepartsapps:

Justuno

Justuno

Kit Karts

Kit Karts

Modalyst

Modalyst

OrderlyEmails

OrderlyEmails

Bold Discounts

Bold Discounts

Retail Ready Photos

Retail Ready Photos

Shoelace

Shoelace

SEO Manager

SEO Manager

Sufio

Sufio

Supercharged Store Emails-logo

Supercharged Store Emails

Yotpo Reviews

Yotpo Reviews

Justuno

Du kan bruge Justuno sammen med Kit for at få påmindelser om kommende helligdage, så du kan oprette relevante Facebook-annoncer for dine mest populære produkter.

Kit Karts

Du kan bruge Kit Karts sammen med Kit for at få notifikationer om forladte kurve. Derefter kan du bruge Kit til at sende tilpassede e-mails til kunder med forladte kurve og opmuntre dem til at vende tilbage til din butik.

Modalyst

Du kan bruge Modalyst sammen med Kit for at få anbefalinger til produkter, som du kan føje til din butik, baseret på dine bedst sælgende varer og produkter, som du har tilføjet for nylig.

OrderlyEmails

Du kan bruge OrderlyEmails sammen med Kit for at tilføje dine bedst sælgende produkter som anbefalinger i ordrebekræftelses-e-mails for din butik.

Bold Discounts

Du kan bruge Bold Discounts sammen med Kit for at reklamere for et udsalg og for at få anbefalinger til produkter, som kan inkluderes i fremtidige udsalg.

Når du opretter et udsalg med Bold Discounts, kan du køre en Facebook-annonce for at reklamere for udsalget. Hvis du har produkter, som ikke sælger så godt, kan Kit foreslå, at du opretter et udsalg ved hjælp af Bold Discounts.

Retail Ready Photos

Du kan bruge Retail Ready Photos sammen med Kit for at få påmindelser om at behandle nye produktbilleder.

Shoelace

Du kan bruge Shoelace sammen med Kit for at få forslag til Facebook-annoncekampagner, opdateringer om annonceeffektivitet og anbefalinger om at sætte annoncen på pause, fortsætte en kampagne eller justere annonceforbrug.

SEO Manager

Du kan bruge SEO Manager sammen med Kit for at få forslag til forbedring af din søgemaskinetrafik, f.eks. ved at løse problemer med brudte links.

Sufio

Du kan bruge Sufio sammen med Kit for at få forslag til automatisering af dine fakturaer, betalingspåmindelser og fakturadownloads.

Supercharged Store Emails

Du kan bruge Supercharged Store Emails by Spently sammen med Kit for at få påmindelser om at promovere dine prioriterede produkter i din butiks ordrenotifikations-e-mails for at opmuntre kunderne til at vende tilbage.

Yotpo Reviews

Du kan bruge Yotpo Reviews sammen med Kit for at få notifikationer om produktanmeldelser i din butik. Når et af dine produkter modtager en 5-stjernet anmeldelse, får du en notifikation fra Kit, hvor du bliver spurgt, om du vil slå anmeldelsen op på din Facebook-side eller omdanne anmeldelsen til en Facebook-annonce.

Hvis du modtager flere 5-stjernede anmeldelser for det samme produkt inden for den samme uge, får du kun én notifikation fra Kit med opfordring til at slå anmeldelsen op på Facebook, så du ikke slår anmeldelser op for ofte.

Facebook-annoncer, som er oprettet af Yotpo Reviews, er målrettet mod den brugerdefinerede målgruppe, som Kit opretter for din butik.