Brug af Kits færdigheder til at administrere apps

Du kan spare tid ved at bruge Kit til at udføre opgaver i andre apps, du bruger i Shopify. Du kan se apps, som fungerer sammen med Kit, i Shopify App Store. Nogle af disse apps kræver, at du har et betalt abonnement. Når du har føjet en app, der fungerer sammen med Kit, til din Shopify-butik, opretter appen automatisk forbindelse til Kit.

Kit kan hjælpe med specifikke opgaver for hver app. I nogle tilfælde sender Kit dig proaktivt beskeder om at bruge en app. Du kan ikke ændre, hvordan Kit interagerer med en app.

Hvis du har brug for support til en tredjepartsapp, skal du kontakte appudvikleren direkte.

Tredjepartsapps, som Kit kan bruge

Du kan bruge Kit sammen med følgende tredjepartsapps: