Brug af Kit til e-mailmarkedsføring

Du kan konfigurere markedsføringskampagner for dine produkter fra kontrolpanelet i Kit. Når du har oprettet en kampagne, kan du sende en besked til Kit om at sende e-mails til dine kunder. Du kan også bruge Kit til at sende takke-e-mails til dine kunder, når de har foretaget køb.

Konfigurer Kit til markedsførings-e-mails

Inden du bruger Kit til at sende en e-mail, kan du justere dine indstillinger for markedsførings-e-mails fra kontrolpanelet i Kit.

Bemærk: Det butikslogo, som Kit føjer til markedsførings-e-mails, stammer fra profilbilledet på din Facebook-side. Din Facebook-side skal udgives, før Kit kan bruge billedet. Få mere at vide om, hvordan du udgiver din side i Facebooks hjælp.

Du kan vælge mellem otte e-mailskabeloner og føje dine butiksoplysninger til den skabelon, du beslutter dig for at bruge.

Fremgangsmåde:

1. Fra kontrolpanelet i Kit skal du gå til Justeringer > E-mailmarkedsføring.

2. Vælg en skabelon på listen.

3. Valgfrit: Klik på Forhåndsvisning for at se, hvordan den ser ud, eller klik på Send eksempel for at få sendt et eksempel på en markedsførings-e-mail til din e-mailadresse.

Du kan få mere at vide ved at se en video om, hvordan du Kører en e-mailmarkedsføringskampagne.

Føj butikkens kontaktoplysninger til markedsførings-e-mails

Inden du sender en markedsførings-e-mail, skal du tilføje din butiksadresse i skabelonen for at mindske risikoen for, at e-mails fra din butik markeres som spam af en kundes e-mailtjeneste. Du kan også se eller ændre den e-mailadresse, som kunderne kan bruge til at svare på markedsførings-e-mails.

Fremgangsmåde:

1. Fra kontrolpanelet i Kit skal du gå til Justeringer > E-mailmarkedsføring.

2. Angiv dine butiksoplysninger under Butiksadresse. Butikkens adresse vises i markedsførings-e-mails.

3. Klik på Gem.

4. Under Markedsførings-e-mailadresseskal du bekræfte den e-mailadresse, som du vil have, kunderne skal sende svar til, og derefter klikke på Gem, hvis du har ændret e-mailadressen. Selvom du ændrer markedsførings-e-mailadressen, ændres den e-mailadresse, der er knyttet til din Kit-konto, ikke.

Kør en e-mailmarkedsføringskampagne med Kit

Du kan sende en markedsførings-e-mail ved at sende en besked til Kit. Dine e-mails er baseret på den skabelon, du konfigurerer i kontrolpanelet i Kit. Hvis du ikke har konfigureret Kit til at sende markedsførings-e-mails, bruger Kit standardskabelonen. Kit spørger dig om, hvilke af dine produkter du vil reklamere for, og sender dig en forhåndsvisning af e-mailen, inden den sendes.

Fremgangsmåde:

1. I den beskedtjeneste, du bruger til at kommunikere med Kit, skal du sige hi kit for at starte en ny samtale.

2. Svar med 1 for at markedsføre dine produkter.

3. Svar med 2 for at køre en e-markedsføringskampagne.

4. Svar med det tal, der svarer til de produkter, som du vil inkludere i e-mailen:

- 1 Prioriterede produkter – de produkter i din butik, du bestemmer er vigtigst for din markedsføring. Disse kan være produkter, som eksemplificerer din butiks brand, de bedst sælgende produkter eller produkter, som du vil have kunderne til at se. Du kan indstille dine prioriterede produkter fra Kit-kontrolpanelet. - 2 Vores nyeste produkter – Produkterne, du senest har føjet til din butik. Du kan bede Kit om at opdatere fans om dine nyeste produkter, hvilket kan være en god måde at fremhæve og promovere nye produkter til din butik. - 3 Seneste bedst sælgende produkter – de produkter, der oftest sælges i din butik. Hvis du vælger denne valgmulighed, opretter Kit opslag om dine bedst sælgende produkter.

1. Valgfrit: Gå til din e-mailindbakke for at se en forhåndsvisning af markedsførings-e-mailen.

2. Hvis du vil sende e-mailen, skal du svare Kit med 1 for ja.

Du kan få mere at vide ved at se en video om Takkebeskeder.

Send en takke-e-mail med Kit

Takke-e-mails er en god måde at opbygge et stærkere forhold til dine kunder på. Kit sender kun takke-e-mails til kunder efter deres første og andet køb, så det ikke ender med at blive for ensformigt.

Opsætning af skabeloner til takke-e-mails

Du kan tilpasse skabelonerne til takke-e-mails fra kontrolpanelet i Kit. Du kan også indstille Kit til at sende e-mails automatisk eller til at sende dig en besked til bekræftelse, inden du udsender takke-e-mails.

Du kan tilpasse indholdet i dine e-mails, men du behøver ikke at ændre eller slette teksten mellem kantede parenteser ([ og ]). Kit udfylder automatisk disse dele for dig.

Bemærk: Du kan oversætte takke-e-mails manuelt. Fra kontrolpanelet i Kit skal du gå til Justeringer > Takke-e-mails og derefter tilføje oversat indhold i stedet for standardindhold.

Fremgangsmåde:

1. Fra kontrolpanelet i Kit skal du gå til justeringer >Takke-e-mails.

2. På fanen Skabelon for nye kunder skal du angive din e-mailadresse, dit navn og emnet for e-mailen.

3. I feltet Besked skal du tilpasse indholdet af den besked, der sendes til førstegangskunder. Undlad at ændre eller slette tekst mellem kantede parenteser ([ og ]).

4. Klik på Gem. Du kan se en forhåndsvisning af e-mailen eller se et eksempel i din e-mailindbakke.

5. Under fanen Skabelon for tilbagevendende kunder skal du indtaste butiksoplysninger og tilpasse beskeden til kunder, der foretager deres andet køb.

6. Klik på Gem.

7. Under Send automatisk skal du klikke på til/fra-knappen for at indstille Kit til at sende takke-e-mails automatisk eller sende dig en besked til bekræftelse, inden du udsender takke-e-mails:

- Når Send automatisk er slået til, sender Kit automatisk takke-e-mails til kunder 24 timer efter en kundes første og andet køb. - Når Send automatisk er slået fra, sender Kit dig en besked hver morgen, inden der udsendes takke-e-mails.