Brug af Kit med Instagram

Kit kan hjælpe dig med at køre Instagram-annoncer. Når du kører en annonce på Instagram med Kit, fakturerer Facebook den betalingsmetode, som er knyttet til din Facebook-annoncekonto. Du betaler ikke Kit for at køre Instagram-annoncer.

Du kan bruge Kit til at oprette Instagram-annoncer, der fremhæver dine produkter og linker til din butik.

Instagram-annoncer er ikke relateret til Instagrams tagging af produkter. Hvis du vil tagge dine produkter i Instagram-opslag, kan du bruge salgskanalen Instagram.

Retningslinjer for annoncer på Instagram

Inden du kører annoncer på Instagram, er det vigtigt at overveje Instagrams designkrav til Instagram-feedannoncer.

Konfigurer Kit til at køre Instagram-annoncer

Den første gang, du kører en annonce på Instagram, beder Kit dig om at udføre nogle få trin for at konfigurere dine Shopify-, Facebook- og Instagram-konti. Du kan få mere at vide ved at se en video om konfiguration af Instagram-annoncer.

Bemærk: Inden du konfigurerer Kit til at køre Instagram-annoncer, skal du sørge for at konfigurere en betalingsmetode i Facebook.

Trin:

1. Log ind på kontrolpanelet i Kit, og gå til siden Færdigheder.

2. Klik på Opret Facebook Business Manager-konto på siden Forbind Kit med Instagram.

3. Kopiér dit kontonummer.

4. Klik på Før mig til Business Manager.

5. Klik på Tilføj nye annoncekonti, og klik derefter på Tilføj en annoncekonto.

6. Indsæt dit kontonummer i feltet Annoncekonto-id, og acceptér derefter betingelserne.

7. Klik på Gør krav på annoncekonto.

8. Klik på Instagram-konti i Facebook Business Manager.

9. Klik på Gør krav på ny Instagram-konto.

10. Indtast brugernavn og adgangskode til din Instagram-konto, og klik derefter på Næste.

11. Vælg den Facebook-annoncekonto, du vil bruge med Instagram, og klik derefter på Næste. Sørg for, at det er det samme annoncekontonummer, som du kopierede og indsatte tidligere.

12. Klik på Udført for at afslutte forbindelsen af din Instagram-konto.

13. I Kit skal du klikke på Vælg ved siden af dit Instagram-kontonavn på Forbind Kit med Instagram-siden.

14. Klik på Du er klar.

Kør en Instagram-annonce med Kit

Trin:

1. Sig hi kit for at starte en ny samtale med Kit.

2. Vælg 1 for at markedsføre dine produkter med Kit, og vælg derefter 3 for at markedsføre produkter på Instagram.

3. Kit spørger dig om, hvilke produkter du ønsker at promovere. Vælg en markedsføringstype ved at vælge et tal:

- Prioriterede produkter er et tilpasset sæt produkter, som du angiver som vigtige i Kit-kontrolpanelet. - Nye produkter er dem, du for nylig har føjet til din butik. - Seneste topsælgere er produkter, der har solgt godt. - Langsomst sælgende varer er dine produkter, der har solgt under gennemsnittet. - Når du fremhæver din butik, vælger Kit et udvalg af produkter til at promovere.

1. Vælg et budget for dine annoncer. I Kit afgør budgettet, hvor længe Instagram-annoncer kører. Hvis budgettet er på 31 USD og derover, kører annoncen i to dage. Hvis budgettet er på 30 USD eller derunder, kører annoncen i syv dage.

Kit sender dig et link til forhåndsvisning af annoncen, og annoncen udgives automatisk.

Fejlfinding af din Instagram-kontoopsætning

Der kan ikke gøres krav på personlige annoncekonti

Du får måske en fejl på Facebook, når du konfigurerer din Instagram-konto:

Du kan ikke gøre krav på denne personlige annoncekonto, fordi der ikke har været nogen aktivitet på den. Opret venligst en ny annoncekonto i Business Manager i stedet.

Du kan rette op på denne fejl ved at oprette din egen annoncekonto ved hjælp af Facebooks Business Manager.

Når du har oprettet en ny Facebook-annoncekonto, skal du kontakte Kit-teamet for at indstille kontoen som den primære annoncekonto for Kit. På kitcrm.com/adjust skal du klikke på talebobleikonet, og derefter klikke på Ny samtale for at anmode om, at den nye konto angives som den primære annoncekonto for Kit.