Sådan bruger du prioriterede produkter

Ved at indstille prioriterede produkter kan du fortælle Kit, hvilke produkter du ønsker at markedsføre. I kontrolpanelet til Kit kan du vælge op til fem produkter, der skal indsættes på listen over prioriterede produkter.

Når du har valgt dine prioriterede produkter, kan du vælge Prioriterede produkter, når Kit spørger om, hvilke produkter du ønsker at markedsføre. På den måde er det altid nemt at oprette annoncer for de vigtigste produkter, som du sælger.

Kit kan promovere dine prioriterede produkter i Facebook-annoncer eller -opslag, Instagram-annoncer eller e-mailmarkedsføringskampagner.

Vælg prioriterede produkter

Trin:

  1. Gå til Prioriterede produkter i dit Kit-kontrolpanel.

  2. Klik på Tilføj prioriterede produkter.

  3. Søg efter et produkt, eller vælg et produkt på listen, og klik derefter på Tilføj.

Gentag trinene, hver gang du vil tilføje et nyt prioriteret produkt, ved at klikke på linket for at tilføje flere. Du kan tilføje op til fem prioriterede produkter.

Du kan når som helst fjerne et produkt fra dine prioriterede produkter.

Tilpas dine prioriterede produkter

Når du har valgt nogle prioriterede produkter, kan du se dem på en liste på siden Prioriterede produkter.

Klik på Rediger ud for et prioriteret produkt for at ændre det:

En markør klikker på knappen

Du kan ændre titel, beskrivelse eller produktbillede til dine prioriterede produkter for at ændre, hvordan de vises i Facebook-annoncer og i sociale opslag. Når du redigerer dine prioriterede produkter i Kit, ændrer det ikke produktet i Shopify. Det ændrer kun, hvordan produktet vises i annoncer og indlæg, du opretter med Kit.

Du kan redigere produktets navn og beskrivelse i Kit for at oprette meget tilpassede annoncer til dine prioriterede produkter. Du kan bruge beskrivelsen til at promovere et specielt tilbud på produktet eller fremhæve et kommende salg.

Når du har tilpasset navnet eller beskrivelsen, skal du klikke på Gem ændringer.

Bemærk! Ændringer af et prioriteret produkts navn, beskrivelse eller foto gælder kun, så længe produktet er et af dine prioriterede produkter. Hvis du fjerner et prioriteret produkt, skal du foretage ændringerne igen.

Er du klar til at begynde at sælge med Shopify?

Prøv det gratis