Konfiguration af Kit

Når du vil begynde at bruge Kit, skal du føje appen til Shopify, forbinde Kit med din virksomheds Facebook-side og vælge din foretrukne måde at kommunikere med Kit på. Du kan bede Kit om at køre annoncer, lave opslag på sociale medier, sende e-mails og bruge Kits andre evner.

Når du konfigurerer Kit, får du en konto og adgang til Kits kontrolpanel, hvor du kan administrere dine indstillinger og dine kontooplysninger. Hvis du bruger en iOS-enhed, kan du konfigurere Shopify Ping til at kommunikere med Kit.

Du skal have en Shopify-webshop, hvor adgangskoden er fjernet, for at kunne bruge Kit.

Bemærk: Du kan bruge Kit gratis, men du skal betale for at køre annoncer på Facebook og Instagram. Facebook fakturerer dig for omkostningerne for annoncer via din Facebook-konto. Få mere at vide om omkostningerne for annoncering på Facebook. Du kan angive budgetter for de annoncer, du kører.

Installér Kit-appen

Trin:

1. I Shopify App Store skal du gå til Kit.

2. Klik på Tilføj app.

3. Log ind med din butiks oplysninger.

4. Fra Kit-kontrolpanelet skal du klikke på Forbind med Facebook, og log derefter ind på den Facebook-konto, som er knyttet til Facebook-siden for din virksomhed.

Bemærk: For at kunne bruge Kit på den mest effektive måde skal du give Kit tilladelse til at lave offentlige opslag, administrere dine sider og annoncer og få adgang til din side og dine appindsigter.

1. Fra Kits kontrolpanel skal du vælge Facebook-siden for din virksomhed og derefter klikke på Bekræft primær Facebook-side.

2. Vælg en måde at kommunikere med Kit på.

- Hvis du vælger SMS, skal du udføre følgende trin: 1. Indtast dit telefonnummer, din tidszone og din e-mailadresse, og klik derefter på Send. 2. Kit sender en bekræftelseskode til dig via SMS. Indtast koden, og klik derefter på Bekræft.

- Hvis du vælger Messenger, skal du bekræfte den Facebook-konto, du vil bruge med Messenger, og derefter klikke på Send til Messenger.

1. Konfigurer Kit til at køre Facebook-annoncer ved at knytte en Facebook Business Manager og en annoncekonto til Kit og derefter acceptere Facebooks vilkår for tilpassede målgrupper. Få mere at vide om, hvordan du kan knytte en Facebook Business Manager til Kit.

Indstillinger for Facebook-side

Følgende krav skal opfyldes på Facebook, før du kan oprette forbindelse til din Facebook-side:

Få mere at vide om, hvordan du opretter en Facebook-side for din virksomhed i Facebooks hjælp.

Bemærk: Hvis din Facebook-konto har en administrator- eller redigeringsrolle på en Facebook-side, kan du slå beskeder op, kommentere og sende beskeder som siden, uden at kunderne kan se personlige oplysninger. Få mere at vide om Sideroller på Facebook.

Tilknytning af en Facebook Business Manager til Kit

Før du kan køre Facebook-annoncer med Kit, skal du knytte en Facebook Business Manager til Kit. Denne Business Manager skal både knyttes til din virksomheds Facebook-side og til en annoncekonto, som har en administratorrolle for Business Manager.

Facebook Business Manager er et værktøj, som du kan bruge til at organisere og administrere dine virksomhedssider og annoncekonti på ét sted. Hvis du bruger en personlig annoncekonto, skal du have brugt den til at køre annoncer tidligere, før du kan forbinde den til en Business Manager. Hvis du aldrig har kørt annoncer med din personlige annoncekonto, skal du oprette en ny annoncekonto i Business Manager, før du kan oprette Facebook-annoncekampagner. Få mere at vide om Business Manager og annoncekonti i Facebooks hjælp til annoncer.

Hvis du ikke har en Business Manager, kan du oprette en, når du konfigurerer Kit. Hvis du har brugt en Facebook-annoncekonto sammen med Kit, inden du konfigurerer Business Manager, skal du muligvis føje din annoncekonto manuelt til Business Manager på Facebook, før den bliver knyttet til Kit. Hvis det er tilfældet, skal du kopiere dit Facebook-annoncekonto-id fra Kit og derefter klikke på Før mig til Business Manager. Når du føjer annoncekontoen til Business Manager på Facebook, kan du indsætte det konto-id, du har kopieret.

Hvis du opretter en ny annoncekonto, eller du vil tilføje en anden annoncekonto i Business Manager, skal du kontakte Kit Support for at få knyttet den nye annoncekonto til Kit. Sørg for, at du konfigurerer en betalingsmetode for en ny annoncekonto. Du kan få mere at vide ved at se en video tilføjelse af betalingsmetoder på en Facebook-annoncekonto.

Skift Kit-kontoindstillinger

Du kan ændre dine kontoindstillinger i Kits kontrolpanel.

Kontopræferencer

Du kan få adgang til dine kontoindstillinger ved at klikke på profilikonet øverst til højre i Kits kontrolpanel og derefter klikke på Præferencer. Du kan ændre følgende kontoindstillinger på siden Præferencer:

• meddelelsesplatform
  • kontakt-e-mailadresser
  • tidszone
  • butikskategori

Bemærk: Du skal kontakte supporten til Kit, hvis du vil ændre det land, du målretter annoncering mod.

Tredjepartsforbindelser

Hvis du vil administrere tredjepartsforbindelser til Kit, skal du klikke på profilikonet øverst til højre på Kits kontrolpanel og derefter klikke på Kontoforbindelser. Du kan administrere forbindelserne mellem Kit og følgende andre tjenester på siden Kontoforbindelser:

• Shopify
  • Facebook
  • Instagram

Du kan sætte beskeder fra Kit på pause.

Vælg, hvordan du taler med Kit

Du kan tale med Kit ved at bruge Shopify Ping, Messenger eller SMS:

• Vælg Shopify Ping for at bruge Ping-appen til at tale med Kit fra en iOS-enhed.

• Vælg Messenger for at chatte med Kit fra Messenger-appen på din mobilenhed eller fra Facebook Messenger på skrivebordet.

• Vælg SMS for at chatte med Kit via standardbeskedappen på din mobiltelefon.

SMS med Kit

Du kan bruge SMS med Kit fra et af følgende lande:

• Australien
  • Canada
  • Danmark
  • Finland
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Hongkong SAR, Kina
  • Irland
  • Israel
  • Mexico
  • Norge
  • Polen
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA

Når du har konfigureret Kit til at bruge SMS, modtager du en bekræftelsesmeddelelse på det mobilnummer, du har angivet. Hvis du ikke modtager et bekræftelsesnummer, skal du muligvis kontakte din mobiludbyder og bede dem om at tillade, at nummeret 55643 kan sende SMS'er til dig.

Fjern Kit

Hvis du vil stoppe med at bruge Kit midlertidigt, kan du sætte Kits beskeder på pause eller stoppe dem. Hvis du vil fjerne Kit fra din butik, skal du fjerne Kit-appen fra Apps-siden i Shopify.

Trin:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.

2. Klik på papirkurv-ikonet ved siden af din Kit-app.

3. Klik på Slet for at bekræfte.