Tal med Kit

Du kan bruge Kit til at køre annoncer på Facebook og Instagram, få rapporter om din virksomhed, slå opdateringer op på sociale medier og sætte forretningsmål.

Hvis du har morgenindtjekning aktiveret, vil Kit sende dig en besked på alle hverdagsmorgener for at spørge dig, om du har brug for hjælp. Ellers kan du skrive en SMS med beskeden hi kit eller hi for at starte en samtale.

Samtaler med Kit

Fra Kits kontrolpanel kan du ændre, hvor ofte Kit sender dig beskeder med annonceringsmuligheder. Gå til Justeringer > Samtaler, og klik på til/fra-knapperne for at aktivere eller deaktivere følgende samtaletyper:

• Morgenindtjekning – Kit sender dig beskeder hver morgen for at spørge, om der er noget, du vil have den til at gøre.
  • Markedsfør nye produkter – Kit spørger dig, om du vil annoncere for de nye produkter, du har føjet til din butik.
  • Geninvester annoncefortjenesten – Kit giver dig besked om at geninvestere fortjenesten fra dine annoncer i mere annoncering.
  • Retarget potentielle kunder – Kit giver dig besked, når det identificerer en potentiel kunde, der klikker på en af dine annoncer.
  • Rapport om annonceforbrug – Kit sender dig en daglig rapport om, hvordan dine annoncer klarer sig.
  • Kør Instagram-annoncer – Kit giver dig besked om, at du skal gøre uploadede billeder og videoer til Instagram-annoncer.
  • Tal med Yotpo – Kit giver dig besked om, at du skal gøre 5-stjernede Yotpo-anmeldelser til annoncer.

Sådan taler du med Kit

Kit starter samtaler ved at præsentere dig for forskellige muligheder. Du kan tale med Kit ved at vælge en mulighed, som du vil fortsætte samtalen med.

Valg af muligheder

Når Kit beder dig om et svar, kan du svare med et tal for at vælge en af mulighederne.

Start forfra

Du kan sige hi kit eller hi når som helst for at starte en ny samtale med Kit, selvom du er midt i en samtale. Dette annullerer alt, hvad du ellers havde gang i med Kit.

Tag en pause

Du kan stoppe en samtale eller sætte meddelelser på pause for at stoppe dem midlertidigt.

Stop

Send en SMS med stop, hvis du vil annullere alle meddelelser fra Kit. Dette stopper alle meddelelser fra Kit, men fjerner ikke Kit fra din butik.

Send en SMS med start, hvis du vil begynde at tale med Kit igen.

Sæt på pause

Send en SMS med pause for at deaktivere Kit-opdateringer. Når Kit er på pause, reagerer Kit kun på dine meddelelser og vil ikke sende dig direkte beskeder.

Du kan sende en SMS med resume for at begynde at få beskeder igen.