Slå opdateringer op på sociale medier med Kit

Du kan bruge Kit til at lave regelmæssige opslag på din Facebook-side for at holde dine kunder engagerede og opdaterede.

Når du vælger at sende opdateringer, slår Kit dem op på dine sociale medier. Dette skaber ikke nye annoncer. Hvis du har nået grænsen for dit annonceringsbudget, kan du stadig deltage med dine kunder på sociale medier uden at bruge penge.

Når du slår ting op på sociale medier med Kit, spørger Kit dig om, hvilke produkter opslagene skal omhandle:

• prioriterede produkter
  • Nye produkter
  • seneste topsælgere
  • langsomst sælgende varer

Når du har valgt en valgmulighed, opretter Kit opslag om produkterne på din butiks Facebook-side.

Prioriterede produkter

Dine prioriterede produkter er de produkter i din butik, du føler er vigtigst for din markedsføring. Disse kan være produkter, som eksemplificerer din butiks brand, de bedst sælgende produkter eller produkter, som du vil have kunderne til at se. Du kan indstille dine prioriterede produkter i kontrolpanelet til Kit.

Nye produkter

Dine nye produkter er de produkter, du senest har tilføjet i din butik. Du kan bede Kit om at opdatere fans om dine nyeste produkter, hvilket kan være en god måde at fremhæve og promovere nye produkter til din butik.

Seneste topsælgere

Dine seneste topsælgere er de produkter, der har solgt bedst i din butik. Hvis du vælger denne indstilling, opretter Kit opslag om nogle af dine bedst sælgende produkter.

Langsomst sælgende varer

Dine langsomst sælgende varer er de produkter i din butik, der har det laveste salg. Hvis du vælger denne valgmulighed, opretter Kit opslag om et af disse produkter på dine sociale medier. Promovering af dine langsomst sælgende varer kan være en god måde at rydde gammelt lager eller informere dine kunder om produkter, de ikke har set før.