Samtaler med kunderne om brugen af Shopify Ping

Shopify Ping er en gratis iOS-app, som du kan bruge til at administrere beskeder fra dine kunder. Du kan bruge Ping til at integrere med beskedkanaler fra tredjepart som f.eks. Facebook Messenger. Det betyder, at du kan få sendt alle dine beskeder til en enkelt indbakke og spare tid ved at besvare dem fra ét sted.

Ping er også den bedste metode til at kommunikere med Kit-appen, som du kan bruge til at automatisere nogle af dine markedsføringsopgaver i Shopify med.

Krav til brug af Shopify Ping

For at bruge Ping skal du have følgende:

• en iOS-enhed som f.eks. en iPhone
  • en Shopify-webshop
  • en Facebook-virksomhedsside
  • en Facebook-annoncekonto

Konfigurer Shopify Ping

Trin:

1. Installer Shopify Ping fra Apple App Store på en iOS-enhed.
  2. Log ind på din Shopify-konto i Ping.

Brug af Shopify Ping sammen med Kit

Kit er en digital markedsføringsassistent, som kan køre e-mailkampagner og kampagner på sociale medier. Den kan også oprette Facebook- og Instagram-annoncer for din webshop. Når du downloader Shopify Ping, kan du også installere Kit til din Shopify-butik, så du kan kommunikere med den ved hjælp af Ping.

Du kan finde flere oplysninger under Kit.

Du kan bruge Ping til at se og redigere de annoncer og opslag på sociale medier, som Kit opretter, før de bliver udgivet. Du kan også bruge Ping til at se og reagere på markedsføringsanbefalinger fra Kit.

Hvis du ikke allerede bruger Kit, kan du konfigurere den fra Ping. Hvis du allerede bruger Kit, kan du vælge Ping fra afsnittet Beskedplatform i dine Kit-præferencer for at bruge den til at kommunikere med Kit.

Konfigurer Kit fra Ping

Når du konfigurerer Kit, skal du knytte Kit til Facebook-virksomhedssiden for din butik. Du kan også knytte Kit til din Facebook-annoncekonto og oprette en målgruppe for de Facebook-annoncer, som Kit anbefaler.

Trin:

1. Tryk på Kit fra startsiden i Ping.
  2. Tryk på Kom godt i gang med Kit.
  3. Hvis Facebook-virksomhedssiden for din butik er vist, skal du trykke på den. Ellers skal du trykke på Søg igen for at logge ind på Facebook, så du kan knytte din konto til Kit, og derefter skal du trykke på Facebook-virksomhedssiden for din butik.
  4. Tryk på Bekræft Facebook-side.
  5. Tryk på Tilknyt din Facebook-annoncekonto, og vælg derefter din Facebook-annoncekonto.
  6. Accepter Facebooks vilkår og betingelser.
  7. Vælg et målland for at oprette en målgruppe for dine Facebook-annoncer.

Integration af Shopify Ping med beskedtjenester fra tredjepart

Du kan bruge Shopify Ping til at synkronisere beskeder fra Facebook Messenger. Når du integrerer beskedtjenester, kan du se og besvare beskeder i Ping. Hvis du vil integrere Ping med en beskedtjeneste, skal du have beskedtjenesteappen installeret i Shopify.

Du kan integrere Ping med én eller flere af følgende tjenester, hvis du bruger dem sammen med din webshop:

• Facebook Messenger-kanal – Du kan bruge Facebook Messenger-kanalen til at give kunderne mulighed for at shoppe direkte fra beskeder og til at besvare kundernes spørgsmål.

Når du har integreret en beskedtjeneste med Ping, kan du se og besvare beskeder fra tjenesten i Ping.

Knyt Facebook Messenger-kanalen til Shopify Ping

Når du har installeret Facebook Messenger-kanalen, kan du knytte den til Shopify Ping. Når Messenger er knyttet til Ping, kan du bruge Ping til at læse og besvare beskeder fra kunder, som sender beskeder til dig fra din Facebook-virksomhedsside.

Bemærk: Selvom du allerede bruger Facebook Messenger til at kommunikere med Kit, skal du knytte Facebook Messenger-kanalen til Ping, før du kan læse og besvare beskeder fra kunder i Messenger.

Trin:

1. Fra skærmbilledet Start i Shopify Ping på din iOS-enhed skal du trykke på apps-ikonet:

Apps-ikonet findes øverst til venstre på skærmen.

2. Tryk på Messenger. Hvis du ikke har installeret Messenger-kanalen, kan du følge vejledningen for at konfigurere den.

3. Tryk på knappen Aktivér i Ping.

Knyt en beskedtjeneste fra tredjepart til Shopify Ping

Når du har installeret en app, som understøtter Ping, kan du knytte denne app til Ping. Når en app er knyttet til Ping, kan du bruge Ping til at læse og besvare beskeder fra kunder, som sender beskeder til dig ved hjælp af den relaterede tjeneste.

Trin:

1. Fra skærmbilledet Start i Shopify Ping på din iOS-enhed skal du trykke på apps-ikonet:

Apps-ikonet findes øverst til venstre på skærmen.

2. Tryk på den app, du vil tilknytte.

3. Tryk på knappen Aktivér i Ping.

Visning og besvarelse af beskeder i Shopify Ping

Du kan se dine beskeder fra Kit og beskeder fra kunder på skærmbilledet Start i Shopify Ping. Dette er din indbakke, hvor du kan se og besvare beskeder fra de tjenester, som du aktiverer.

Skærmbilledet Start i Ping er din indbakke

Når du besvarer beskeder i Ping, sendes svarene via den oprindelige beskedtjeneste, så dine kunder modtager svar på deres oprindelige besked.

Du kan markere beskeder som læste eller ulæste fra skærmbilledet Start.

Du kan sende et link til et produkt eller sende et ordreudkast i en samtale med Ping. Hvis du vil sende et link til et produkt, skal produktet være tilgængeligt for din webshop. Hvis du vil sende et ordreudkast, skal produktet være tilgængeligt for Messenger-salgskanalen.

Trin:

1. Åbn en samtale i Ping.
  2. Tryk på butiksikonet:

Butiksikonet findes til venstre for svarfeltet

3. Tryk på et produkt.

4. Send et link til et produkt eller et ordreudkast:

- Vælg Del produktside for at linke til et produkt. - Hvis du vil sende et ordreudkast, skal du vælge Opret ordreudkast. Hvis du sender et ordreudkast for et produkt, som har mere end én variant, skal du vælge en variant og trykke på Send.