Eksport af rapporter

Du kan eksportere dine rapporter til en CSV-fil (med kommaseparerede værdier) i din Shopify-administrator. Eksporterede rapporter gemmes i standarddownloadmappen på din computer.

Bemærk: Du kan eksportere op til 10.000 rækker i en enkelt rapport.

Fremgangsmåde:

1. Åbn den rapport, du vil eksportere.

2. Klik på Eksportér.

3. I dialogboksen Eksportér din rapport skal du klikke på Eksportér.

For nogle af finansrapporterne (Salg, Skatter og Betalinger) kan du også vælge den rapporttype, der skal eksporteres. Aktuel side eksporterer data for de kolonner, der aktuelt vises. Fuld rapport eksporterer data for alle de viste kolonner, men indeholder yderligere kolonner, der ikke vises som standard.

Den eksporterede fil gemmes i din standarddownloadmappe.

Når downloadet er fuldført, kan du åbne rapporten. Du kan bruge et regnearksprogram som f.eks. Excel eller Numbers eller et tekstredigeringsprogram til at få vist rapporten.

Hvis du vil have en PDF-fil med en rapport, skal du bruge kommandoen Udskriv i stedet for at eksportere. På en pc med Windows 10 eller på en Mac kan du automatisk gemme i PDF-format, når du udskriver. Hvis du har en ældre version af Windows, skal du installere et program til PDF-udskrivning eller -konvertering, som f.eks. Adobe Acrobat Reader.