Det helt nye Shopify POS til Android

Den helt nye Shopify POS-app erstatter POS Classic-appen, som er den, du bruger nu. Dette sker i maj 2021. Det helt nye POS er en opgradering af Classic-appen og indeholder nye funktioner, genveje til eksisterende workflows og et intuitivt design.

Når du logger ind på Shopify POS-appen, bliver du bedt om at opdatere til det helt nye Shopify POS. Hvis du har aktiveret automatiske opdateringer, opdateres appen til det helt nye POS og er klar til brug, uden at du selv skal foretage dig mere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor ændres Shopify POS-appen?

Det helt nye Shopify POS er en opgradering af Shopify POS Classic-appen, som har fået et nyt design og nye funktioner. Den giver dig en bedre brugeroplevelse ved at understøtte genveje til almindelige detailworkflows, og den giver Shopify mulighed for at introducere nye funktioner for din virksomhed endnu hurtigere. Den helt nye Shopify POS-app er inkluderet i alle Shopify-abonnementsordninger.

Hvordan ser den helt nye POS-app ud?

Denne video giver et smugkig på den helt nye POS-app.

Er der et gebyr forbundet med at opdatere til den helt nye POS-appoplevelse?

Nej. Alle shopejere, der bruger Shopify POS Classic, får gratis adgang til den helt nye POS-app. POS-appabonnementet vil som standard være POS Lite, som er inkluderet i dit Shopify-abonnement.

Hvornår erstatter den helt nye POS-app POS Classic-appen?

Du skal opgradere til den helt nye POS-app, når du logger ind på dine enheder i maj 2021. Hvis du har aktiveret automatiske opdateringer, skal du ikke foretage dig mere.

Kan jeg skifte tilbage til POS Classic?

Nej. POS Classic-appen vil ikke længere vil tilgængelig, når den er blevet udfaset.

Hvis én af mine enheder opdaterer til det helt nye Shopify POS, skifter alle mine andre enheder også?

Det afhænger af din enheds indstillinger. Hvis du har aktiveret automatiske opdateringer for Shopify POS-appen på en enhed, vil den helt nye POS-app allerede være klar til brug, når du logger ind. Hvis du har en enhed uden automatiske opdateringer, vil du blive bedt om at opdatere appen, når du logger ind. Appen skal opdateres, hvis du fortsat vil bruge Shopify POS.

Synkroniseres alle mine nuværende indstillinger for Shopify POS med det helt nye Shopify POS?

De fleste af dine indstillinger vil blive synkroniseret med det helt nye POS. Når du opgraderer, synkroniseres dine oplysninger om medarbejdere, produkter, ordrer og skatter. Oplysninger om nylige søgninger og kassesporing synkroniseres ikke. Du skal tilknytte din hardware igen, hvis dette er relevant.

Hvilke Android-enheder fungerer Shopify POS med?

Shopify POS-appen fungerer med alle Android-enheder, der har version 5.0 (Lollipop) eller nyere.

Hvad er en pinkode til medarbejder?

Shopify POS præsenterer pinkoder til medarbejdere, som er unikke 4-cifrede pinkoder, der giver adgang til Shopify POS-appen.

Når en medarbejder, der er logget ind, behandler en betaling via Shopify POS, er medarbejderens navn knyttet til den pågældende ordre. Du kan se, hvilken medarbejder der har behandlet en ordre, i detaljevisningen til ordren i Shopify POS, og på ordrens tidslinje i din Shopify-administrator.

Hvis du er i tvivl om, hvilke pinkoder, der er tildelt de forskellige medarbejdere, kan du angive en ny pinkode til dem i Shopify-administratoren.

Fremgangsmåde:

1. Gå til indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Brugere og tilladelser.
  3. Klik på den medarbejderkonto, du vil redigere.
  4. Aktivér tilladelsen Giv denne medarbejder POS-adgang i afsnittet POS-adgang.
  5. I afsnittet Pinkode skal du angive en 4-cifret pinkode eller klikke på Opret ny pinkode, så den pågældende medarbejder kan bruge denne pinkode til at logge ind på Shopify POS.
  6. Klik på Gem.

Hvad er Shopify POS Pro?

Shopify POS Pro er en tilføjelse til det helt nye POS, som giver adgang til yderligere funktioner til fysiske butikker. Du kan vælge dit POS-abonnement pr. lokation, så du kan opfylde din butiks behov. Hvis du er Shopify Plus-shopejer, er POS Pro inkluderet i dit abonnement.

POS Pro-abonnementet bliver tilgængeligt for Android-enheder om nogle få måneder. Der vil du kunne opgradere dit POS-abonnement for at få adgang til avancerede funktioner, som f.eks. medarbejdertilladelser, behandling af lokal afhentning, ombytninger, daglige butiksanalyser på POS, tilpassede kvitteringer og meget mere.