Enhedsstandere til Shopify POS

Shopify understøtter en række dedikerede enhedsstandere, der gør det nemmere at se og interagere, uanset om du står ved en disk eller går rundt i din butik.

Når du køber et hardwaresæt fra Shopify, kan du angive, hvilken type stander du har brug for, når du afgiver din ordre.

Tilgængelighed for understøttede iPad-standere efter land.
iPad-stander Modelnummer Tilgængelighed
POS Tablet-stander (USB-C) S2102A Canada, USA
Shopify POS-tabletstander (lightning) til iPads på 9,7 tommer S1803 Australien, Canada, Irland, New Zealand, Storbritannien, USA
Shopify POS-tabletstander (lightning) til iPads på 10,2 tommer/iPad Air på 10,5 tommer S1803 Australien, Canada, Irland, New Zealand, Singapore, Storbritannien, USA
@Rest-stander HDAR118 eller H234 Canada
WindFall-stander til iPads på 9,7 tommer Ingen Belgien, Danmark, Finland, Holland, Italien, Spanien, Tyskland
WindFall-stander til iPads på 10,2 tommer Ingen Belgien, Danmark, Finland, Holland, Italien, Spanien, Tyskland
Eddy-tabletstander Ingen Canada, Irland, Singapore, Storbritannien, USA
Studio Proper-universalstander til tablets SPEKUPOSPVS3 Australien, New Zealand, Singapore
Bosstab Touch Nexus-universalstander til tablets Ingen Australien, New Zealand
Bouncepad Click-tabletstander Ingen Canada, Irland, Storbritannien, USA

Shopify POS-tabletstander (lightning)

Shopify POS-tabletstanderen (lightning) er kun tilgængelig for shopejere i understøttede lande.

Shopify POS-tabletstander (lightning)

Shopify POS-tabletstanderen (lightning) er designet til betaling ved en bordplade.

Standeren har to dele: Et etui til iPad'en og en base.

Du samler standeren ved at sætte iPad’en i etuiet og sætte etuiet i basen. Hvis du vil skrue standeren permanent fast på en bordplade, skal du bruge monteringssættet, som du kan købe Shopifys hardwarebutik i USA, Canada, Storbritannien eller Irland. Monteringssættet medfølger automatisk, når du køber Countertop Kit til iPads med lightning-stik (startpakke).

iPad'en oplades, når den sidder i basen. Du kan også oplade andre enheder, som f.eks. docken til kortlæseren til kontaktløs og chip, ved at bruge USB-A-portene på basen. Portene er bedst til at oplade enheder med små batterier, som f.eks. kortlæsere og telefoner.

Du kan vippe iPad'en mod din kunde under betalingen, så han eller hun kan bekræfte transaktionen eller indtaste sin mailadresse.

Shopify POS Tablet-stander (lightning) til iPads på 9,7 tommer er kompatibel med følgende iPads på 9,7 tommer:

• iPad (5. og 6. generation)
  • iPad Pro (9.7")
  • iPad Air
  • iPad Air 2

Shopify POS Tablet-standeren (lightning) til iPads på 10,2 tommer/iPad Air på 10,5 tommer er kompatibel med følgende iPads:

• iPad (7. og 8. generation)
  • iPad Air (3. generation)

Opsæt en Shopify POS-tabletstander (lightning)

1. Fjern hætten fra enden at etuiet.
  2. Sæt iPad'en i etuiet.
  3. Sæt hætten tilbage på enden af etuiet.
  4. Valgfrit: Monter standeren på en bordplade ved hjælp af to M5-bolte. Du skal bore huller i bordpladen og sætte boltene i nedefra og op i standeren.
  5. Sæt strømadapteren i stikkontakten.
  6. Sæt etuiet på ved at anbringe det over ladestikkene på basen. Juster magneterne på etuiet i forhold til magneterne på basen, så de forbindes med hinanden.
  7. Flyt skydeknappen bag på basen til den låste position for at forhindre, at etuiet fjernes fra basen.

POS Tablet-stander (USB-C)

POS-tabletstander (USB-C)

Klemmedesignet på Shopify-tabletholderen (USB-C) kan udvides, så holderen passer til tablets med USB-C-stik i mange forskellige størrelser, fra 10,9 tommer til 12,9 tommer. En valgfri tilslutningsbase kan anvendes sammen med standeren.

Shopify POS-tabletstander (USB-C) er kompatibel med følgende enheder:

• iOS-tablets

• iPad Pro på 12,9 tommer – 3., 4., 5., 6. generation
    • iPad Pro på 11 tommer – 1., 2., 3. generation
    • iPad – 10. generation
  • Android-tablets

• Samsung S8
    • Samsung S8+
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)
    • Samsung Galaxy Tab S7+ (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S7 FE (2021)

@Rest-iPad-stander fra Heckler Design

Modelnummer: HDAR118 eller H234 – kun tilgængelig i Canada.

@Rest-standeren passer til alle iPads og giver dig mulighed for at bruge en visningsvinkel på 30 eller 60 grader. Den er fremstillet af hårdt stål og beregnet til at blive stående dér, hvor du bruger den mest.

Opsæt @Rest-iPad-standeren

Følg disse trin for at opsætte Rest-iPad-standeren.

Fremgangsmåde:

1. Sæt de fire selvklæbende fødder på standerens base for at beskytte bordpladen.
  2. Rejs standeren op, og beslut, hvilken side du vil lægge iPad'en på. På den ene side får du en visningsvinkel på 30 grader, og på den anden får du en visningsvinkel på 60 grader.
  3. Sæt de to hvilepinde i hullerne på din valgte side.
  4. Valgfrit: Du kan sætte den store klæbepude på standeren, inden du sætter iPad'en på plads.

Du kan få mere at vide ved at se videoen til installation på producentens website.

Studio Proper-universalstander til tablets

Studio Proper-universalstanderen til tablets er en holder til din enhed, som gør det hurtigt at skifte mellem shopejer- og kundevisning. Sættet indeholder en tabletadapter og en drejestander til POS-tilslutning.

Studio Proper-universalstander til tablets

Den lave bordstander er designet til at passe perfekt ind i en hvilken som helst indretning. Enheden kan skrues ned eller fastgøres sikkert på enhver bordplade. Du kan montere din enhed på standeren med et enkelt vrid og et klik.

Studio Proper-universalstanderen til tablets er kompatibel med alle iPads og tablets, som har en plan bagside på mindst 6,1 cm x 8,9 cm (2,4 x 3,5 tommer).

Produktspecifikationer

• Producent: Studio Proper
  • Højde: 7 cm (2,76 tommer)
  • Bredde: 7 cm (2,76 tommer)
  • Dybde: 6,9 cm (2,71 tommer)
  • Vægt: 0,5 kg

Touch Nexus-universalstander til tablets

Touch Nexus-universalstanderen til tablets er en holder til din enhed, som gør det hurtigt at skifte mellem shopejer- og kundevisning. Sættet indeholder en fuldt samlet Nexus-stander, et klæbende bordbeslag og et skruebeslag.

Universalstander til tablets

Touch Nexus-universalstanderen til tablets er kompatibel med alle tablets, som har en plan bagside.

Opsæt Touch Nexus-universalstanderen til tablets

Touch Nexus-universalstanderen til tablets kan konfigureres på let forskellige måder for at opfylde din butiks behov.

Du kan finde den seneste vejledning til at montere din stander under den hurtige opsætningsvejledning til Touch Nexus.

Bouncepad Click-tabletstander

Touch Nexus-universalstanderen til tablets er en holder til din enhed, som gør det muligt at skifte mellem shopejer- og kundevisning. Standeren kan sikkert fastgøres på bordpladen med en fod med mikrosugefunktion, og den er kompatibel med alle tablets.

Bouncepad Click-tabletstander

Opsæt Bouncepad Click-tabletstanderen

Du kan finde den seneste vejledning til at montere din stander under den hurtige opsætningsvejledning til Bouncepad Click.