Hardwaresæt til Shopify POS

Hvis du bruger Shopify POS, kan du købe et hardwaresæt for at få din detailbutik i gang. Et hardwaresæt samler kompatible komponenter til en nedsat pris.

Shopify Retail Kit

Bemærk: Shopify Retail Kit er i øjeblikket kun tilgængeligt for shopejere med base i USA.

Du kan bruge Shopify Retail Kit i alle Shopify-abonnementer.

Sættet indeholder Shopify-hardware, som er designet til kredittransaktioner i din detailforretning:

Du kan også købe de individuelle komponenter i Shopifys hardwarebutik i USA.

Installation og opsætning

Der følger installationsvejledning med sættet.

Vi leverer også installationsvejledning til de enkelte hardwarekomponenter.

Tilpasset Kit

Du kan bruge det tilpassede hardwarekit, hvis du har et Shopify-abonnement eller derover.

Kittet indeholder alt, hvad du skal bruge for at acceptere kontant- og kreditkortbetalinger og udskrive kvitteringer:

Du kan også købe de individuelle komponenter fra de oprindelige leverandører eller forhandlere.

Installation og opsætning

Installationsvejledningen leveres med kittet. Du kan også downloade en PDF-kopi.

Vi leverer også installationsvejledning til de enkelte hardwarekomponenter.

Hardwareudlejningssæt til Shopify

Hvis du befinder dig i USA, kan du leje Shopify POS-hardware til events, messer eller i korte perioder, hvor du vil sælge personligt.

Alt i én-pakke

Alt i én-pakken har alt, hvad du har brug for til en komplet butiksopsætning. Den indeholder følgende hardware:

• mPOP-kombineret kvitteringsprinter og kontantskuffe med stregkodescanner
  • iPad Air med LTE og stander
  • Kortlæser
  • Kvitteringspapir

Hvis du vil bruge alt-i en-pakken, skal du have aktiveret Shopify Payments på din konto, og du skal have Shopify-abonnement eller derover. Du kan leje alt i én-pakken fra Shopify-hardwareudlejningen.

Kontanttung pakke

Den kontanttunge pakke indeholder en stor, sikker kontantskuffe og er ideel til butikker, der forventer et stort antal kontantbetalinger. Den indeholder følgende hardware:

• 13" kontantskuffe
  • Bluetooth-kvitteringsprinter
  • iPad Air med en LTE-netværksforbindelse og stander
  • Kortlæser
  • Kvitteringspapir

Hvis du vil bruge den kontanttunge pakke, skal du have aktiveret Shopify Payments på din konto, og du skal have Shopify-abonnement eller derover. Du kan leje den kontanttunge pakke i Shopifys hardwareudlejningsbutik.

Kontantløs pakke

Den kontantløse pakke er bedst til butikker, der kun accepterer kreditkortbetalinger. Den indeholder følgende hardware:

• iPad Air med LTE og stander
  • Kortlæser

Hvis du vil bruge en kontantløs pakke, skal du have Shopify Payments aktiveret på din konto. Du kan leje den kontantløse pakke i Shopifys hardwareudlejningsbutik.