Skift til det helt nye Shopify POS

Bemærk: Er du lige gået i gang med at bruge Shopify POS? Få mere at vide om de næste trin under afsnittet Kom godt i gang.

Du kan skifte til Shopify POS, hvis du stadig bruger Shopify POS Classic til at sælge personligt til dine kunder. Du kan få mere at vide om det helt nye Shopify POS og undervise dine medarbejdere i de nye appfunktioner, når du har skiftet til det helt nye Shopify POS.

Bemærk: Hvis du har installeret POS Classic den 1. november 2020, migreres du automatisk til det helt nye Shopify POS.

Skift til det helt nye Shopify POS

Du kan skifte til det helt nye Shopify POS, hvis du overholder følgende krav:

Se hele listen over Shopify POS-kompatible enheder og styresystemer for at sikre dig, at din enhed er understøttet.

Alle åbne POS Classic-apps lukkes, når du skifter apps.

Bemærk: Når du åbner den helt nye Shopify POS-app, skal du logge ind med din myshopify.com-webadresse igen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i POS Classic-appen.
  2. Tryk på Prøv det helt nye Shopify POS.
  3. Tryk på Skift til det helt nye Shopify POS. Din aktuelle POS Classic-app lukker.
  4. Tryk på ikonet for det helt nye Shopify POS for at åbne appen.

Vælg det rigtige appabonnement

Shopify tilbyder to POS-appabonnementer, du kan vælge imellem. Få flere oplysninger om priser under POS-funktioner. Du kan sammenligne de funktioner, der tilbydes i Shopify POS Lite og Shopify POS Pro, i nedenstående tabel:

Shopify POS-funktioner og -abonnementer.
Funktion Shopify POS Lite Shopify POS Pro
Integreret betalingshardware med Shopify Payments (kun i Canada, Irland, Storbritannien og USA)
Integrationer af detailhardware til andet end betaling
Dock, der kan tilpasses
Tilføj/rediger kundeprofiler
Appen Customer View
Lager-, ordre- og kundestyring på flere lokationer
E-mail-/sms-kvitteringer
Tilpassede trykte kvitteringer
Rabatkoder og manuelle rabatter ($, %)
Sælg og indløs gavekort
Kamerascanning af stregkoder
Tilpassede salg
Offline kontantbetalinger
Pinkoder til medarbejdere (baseret på Shopify-abonnement)
Tilladelser og administrering for detailmedarbejdere
Ubegrænset kun POS-medarbejdere
Salgstilskrivning
Refusioner
Ombytninger
Kassesporing
Gem/hent indkøbskurv
Mail med indkøbskurve
Afsend til kundens hjem
Behandling af lokal afhentning
Behandling af lokal levering
Avanceret lagerstyring med Stocky
Daglige salgsrapporter
Analyse af detailforretning i appen

Shopify POS Pro-fakturering

Bemærk: Shopify POS Pro kan aktiveres til specifikke detaillokationer. Hver enkelt aktiveret lokation faktureres separat.

Shopify POS Pro faktureres i en 30-dages faktureringsperiode. Faktureringsperioden begynder den dag, hvor du aktiverer Shopify POS Pro i din butik. Du bliver faktureret hver 30. dag fra den dato, hvor Shopify POS Pro bliver aktiv. Du kan få mere at vide under Faktureringsperioder for app.

Aktivér Shopify POS Pro for en detaillokation

1. Klik på Kassesystem (POS) > Lokationer i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Administrer abonnementer i afsnittet Dine lokationer.
  3. Brug rullemenuen til at vælge det abonnement, du vil bruge på hver enkelt lokation.
  4. Klik på Gem.
  5. Klik på Godkend abonnement på siden Godkend abonnement.

Præferencer for ordrebehandling

Hvis du automatisk vil markere detailordrer som behandlet, skal du opdatere dine præferencer for ordrebehandling.

Indstillinger for lås automatisk skærm

Dine indstillinger for lås automatisk skærm synkroniseres ikke, når du skifter til det helt nye Shopify POS. Du skal redigere dine indstillinger for lås automatisk skærm, når du skifter apps.

Medarbejdertilladelser

Når du skifter apps, bruger den helt nye Shopify POS-app medarbejdertilladelserne fra POS Classic-appen, der var installeret på samme enhed. Når du har skiftet til det helt nye Shopify POS, kan du redigere medarbejderroller og -tilladelser, så de gælder på tværs af alle enheder.

Medarbejdertilladelser til Shopify POS virker kun med det helt nye Shopify POS. Roller og tilladelser, der er tildelt via det helt nye Shopify POS synkroniseres ikke med POS Classic.

Eksterne betalingstyper

Når du skifter til det helt nye Shopify POS, vises dine eksterne betalingsmetoder som eksterne terminaler under TILPASSEDE BETALINGSTYPER. Hvis du f.eks. har en ekstern terminal til Visa, er denne betalingsmetode angivet som Ekstern terminal – Visa. Du kan omdøbe, tilføje og slette tilpassede betalingstyper.

Andre betalingstyper synkroniseres automatisk, når du skifter.

Terminalskift og kassesporing

Hvis du har aktiveret terminalskift, synkroniseres din eksisterende historik for terminalskift automatisk med det helt nye Shopify POS.

Al ny kassesporing fra én version af Shopify POS-appen synkroniseres ikke med den anden app. Hvis du for eksempel bruger kassesporing fra det helt nye Shopify POS, synkroniseres dette ikke med POS Classic.

Du skal lukke alle åbne terminalskift, før du skifter mellem den helt nye Shopify POS-app og POS Classic-appen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på mit Shopify-abonnement og Shopify POS Pro-appabonnementet?

Dit Shopify-abonnement afgør din butiksadministration, dine indstillinger og din funktionalitet i Shopify-administratoren. Du skal vælge et Shopify-abonnement, før du kan bruge Shopify POS-appen til personligt salg. Shopify POS Lite er inkluderet i alle Shopify-abonnementer. Shopify POS Pro indeholder mere avancerede funktioner og kan føjes til alle Shopify-abonnementer for et månedligt abonnementsgebyr.

Skal alle mine lokationer bruge det samme appabonnement?

Nej. Du kan aktivere Shopify POS Lite eller Shopify POS Pro afhængigt af din virksomheds behov. Forestil dig f.eks., at din virksomhed har en detaillokation og også sælger i pop op-butikker. Du kunne aktivere Shopify POS Pro for lokationen med detailforretningen og aktivere Shopify POS Lite for lokationen med pop op-butikken.

Kan jeg ændre, hvilke lokationer der har aktiveret Shopify POS Pro?

Ja. Du kan til enhver tid ændre POS-abonnementet for en lokation. Hvis du vil ændre en lokations POS-abonnement, skal du udføre følgende trin:

1. Klik på Kassesystem (POS) > Lokationer i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Administrer abonnementer i afsnittet Dine lokationer.
  3. Brug rullemenuen til at ændre det abonnement, du vil bruge på hver enkelt lokation.
  4. Klik på Gem.
  5. Klik på Godkend abonnement på siden Godkend abonnement.

Hvorfor er funktioner, der tidligere var gratis med Shopify POS Classic nu omfattet af Shopify POS Pro-appabonnementet?

Shopify POS-appabonnementerne er designet til at skalere med din virksomheds behov. Eksisterende og nye funktioner er inkluderet i Shopify POS Pro-abonnementet for at understøtte komplekse detailhandlinger i fysiske butikker.

Kan jeg betale for et 1-årigt abonnement på Shopify POS Pro?

Nej. Shopify POS Pro er et månedligt appabonnement.

Kan jeg nedgradere fra Shopify POS Pro til Shopify POS Lite?

Ja. Du kan tilføje, fjerne og ændre dit Shopify POS Pro-abonnement. Hvis du vil ændre en lokations POS-abonnement, skal du udføre følgende trin:

1. Klik på Kassesystem (POS) > Lokationer i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Administrer abonnementer i afsnittet Dine lokationer.
  3. Brug rullemenuen til at ændre det abonnement, du vil bruge på hver enkelt lokation.
  4. Klik på Gem.
  5. Klik på Godkend abonnement på siden Godkend abonnement.

Kan jeg skifte tilbage til POS Classic?

Måske. Du kan skifte tilbage til POS Classic indtil den 31. oktober 2020, så længe du tilmeldte dig Shopify POS før den 4. maj 2020. Den 31. oktober vil du blive spurgt, om du vil aktivere Shopify POS Pro-abonnementet. Shopify POS Lite aktiveres automatisk, hvis du ikke aktiverer Shopify POS Pro.

Skifter alle mine iOS-enheder, hvis jeg skifter til det helt nye Shopify POS?

Nej. Hvis du migrerer til det helt nye Shopify POS, skal du skifte hver eneste enhed manuelt. Du kan kontrollere, hvornår hver enkelt af dine enheder begynder at bruge det helt nye Shopify POS, og hvilket appabonnement der vælges for hver enkelt lokation.

Hvad skal jeg konfigurere, når jeg skifter til det helt nye Shopify POS?

Du skal ikke konfigurere noget, når du migrerer til det helt nye Shopify POS. Alle dine indstillinger og tilknyttede hardware migrerer fra POS Classic.

Startsiden i det helt nye Shopify POS har en dock, som du kan tilpasse efter din virksomheds behov, når du migrerer til det helt nye Shopify POS.

Hvis du sælger fysiske gavekort, skal du aktivere Acceptér fysiske gavekort i dine betalingsindstillinger i det helt nye Shopify POS.

Hvordan fjerner jeg POS-salgskanalen?

Hvis du vil fjerne POS-salgskanalen fra din administrator, skal du sørge for, at alle dine lokationer har Shopify POS Lite-abonnementet.

Du kan fjerne POS-salgskanalen fra din administrator, hvis alle dine lokationer bruger Shopify POS Lite-abonnementet.

Klik på papirkurvsikonet ud for Kassesystem (POS) på siden Salgskanaler .