Skift til det helt nye Shopify POS

Få mere at vide om det helt nye Shopify POS, så du kan beslutte dig for, om du vil skifte.

Et skifte sker separat for hver enkelt Shopify POS-enhed. Når du har skiftet til det helt nye Shopify POS, skal du synkronisere nogle af dine indstillinger i Shopify POS. Du skal også undervise dine medarbejdere i de nye app-funktioner.

Du kan skifte tilbage til POS Classic når som helst.

Skift til det helt nye Shopify POS

Du kan skifte til det helt nye Shopify POS, hvis du overholder følgende krav:

• Du bruger Shopify POS til iPhone eller iPad.
  • Du er kontoejeren eller en medarbejder med fulde tilladelser.

Et skifte af apps sker separat på hver enkelt Shopify POS-enhed. Hvis du vil skifte hele dit Shopify POS-system, skal du skifte apps på hver eneste enhed, som bruges i din butik. Når du skifter apps, lukkes alle åbne POS Classic-apps. Du skal logge ind igen, når du åbner den helt nye Shopify POS-app.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i POS Classic-appen.
  2. Valgfrit: Tryk på Få mere at vide om det helt nye Shopify POS, hvis du vil have mere at vide om den nye app.
  3. Tryk på Prøv det helt nye Shopify POS.
  4. Tryk på Skift til det helt nye Shopify POS. Din aktuelle POS Classic-app lukker.
  5. Tryk på ikonet for det helt nye Shopify POS for at åbne appen.

Synkronisering af Classic POS med det helt nye Shopify POS

Et skifte sker separat for hver enkelt Shopify POS-enhed. Når du skifter, vil de fleste af oplysningerne fra din POS Classic-app automatisk synkronisere med det helt nye Shopify POS (på den samme enhed). Du skal opdatere eller bekræfte følgende afsnit, inden du bruger det helt nye Shopify POS.

Præferencer for ordrebehandling

Hvis du automatisk vil markere detailordrer som behandlet, skal du opdatere dine præferencer for ordrebehandling.

Indstillinger for lås automatisk skærm

Dine indstillinger for lås automatisk skærm synkroniseres ikke, når du skifter til det helt nye Shopify POS. Du skal redigere dine indstillinger for lås automatisk skærm, når du skifter apps.

Medarbejdertilladelser

Når du skifter apps, bruger den helt nye Shopify POS-app medarbejdertilladelserne fra POS Classic-appen (på den samme enhed). Når du har skiftet til det helt nye Shopify POS, kan du redigere medarbejderroller og -tilladelser, så de gælder på tværs af alle enheder.

Medarbejderroller til Shopify POS virker kun med det helt nye Shopify POS. Roller og tilladelser, der er tildelt via det helt nye Shopify POS synkroniseres ikke med POS Classic.

Eksterne betalingstyper

Når du skifter til det helt nye Shopify POS, er dine eksterne betalingsmetoder angivet under TILPASSEDE BETALINGSTYPER som eksterne terminaler. Hvis du for eksempel har en ekstern terminal til Visa, bliver betalingsmetoden angivet som Ekstern terminal – Visa. Du kan omdøbe, tilføje og slette tilpassede betalingstyper.

Andre betalingstyper synkroniseres automatisk, når du skifter.

Terminalskift og sporing af kontantbeholdningen

Hvis du har aktiveret terminalskift, synkroniseres din eksisterende historik for terminalskift automatisk med det helt nye Shopify POS.

Al sporing af kontantbeholdningen fra én version af Shopify POS-appen synkroniseres ikke med den anden app. Hvis du for eksempel følger kontantbeholdning fra det helt nye Shopify POS, synkroniseres dette ikke med POS Classic.

Du skal lukke alle åbne terminalskift, før du skifter mellem den helt nye Shopify POS-app og POS Classic-appen.

Skift tilbage til POS Classic

Du kan skifte tilbage til POS Classic når som helst. Nogle af indstillingerne i Shopify POS synkroniseres ikke, når du skifter mellem dine Shopify POS-apps. Du kan få mere at vide under Synkronisering af Classic POS med det helt nye Shopify POS.

Et skifte af apps sker separat på hver enkelt Shopify POS-enhed. Hvis du vil skifte hele dit Shopify POS-system tilbage til POS Classic, skal du skifte apps på alle dine enheder. Når du skifter apps, lukkes den helt nye Shopify POS-app på den enhed, som du bruger. Du skal logge ind igen, når du åbner din POS Classic-app.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på i det helt nye Shopify POS, og tryk derefter på Support.
  2. Rul ned, og tryk på Skift til POS Classic.
  3. Vælg årsagen til, at du skifter tilbage til POS Classic.
  4. Valgfri:

1. Tryk på Kommentarer, og skriv en bemærkning til Shopify om, hvorfor du skifter app.
    2. Tryk på Gem.
  5. Tryk på Skift tilbage til POS Classic.

6. Tryk på OK.

Kontrollér om du bruger det helt nye eller den klassiske Shopify POS

Brug appens layout og design til at finde ud af, om du bruger det helt nye Shopify POS eller POS Classic.

POS Classic:

• Baggrundsfarven i POS Classic-appen er hvid og lysegrå.
  • Der er en menu i bunden af appen, som indeholder flere knapper, herunder Betaling, Ordrer, Kunder og Butik.

Helt nye Shopify POS:

• Baggrundsfarven i den helt nye Shopify POS-app er som regel mørkegrå og sort – også kendt som mørk tilstand.
  • Det helt nye Shopify POS indeholder en burgermenu () i appens nederste hjørne.