Skift til det helt nye Shopify POS

Få mere at vide om det helt nye Shopify POS, så du kan beslutte dig for, om du vil skifte.

Et skifte sker separat for hver enkelt Shopify POS-enhed. Når du har skiftet til det helt nye Shopify POS, skal du synkronisere nogle af dine indstillinger i Shopify POS. Du skal også oplære dine medarbejdere i de nye app-funktioner.

Bemærk: Hvis du har installeret POS Classic den 1. november 2020, migreres du automatisk til det helt nye Shopify POS.

Skift til det helt nye Shopify POS

Du kan skifte til det helt nye Shopify POS, hvis du overholder følgende krav:

• Du bruger Shopify POS til iPhone eller iPad.
  • Du er kontoejeren eller en medarbejder med fulde tilladelser.

Et skifte af apps sker separat på hver enkelt Shopify POS-enhed. Hvis du vil skifte hele dit Shopify POS-system, skal du skifte apps på hver eneste enhed, som bruges i din butik. Når du skifter apps, lukkes alle åbne POS Classic-apps.

Bemærk: Når du åbner den helt nye Shopify POS-app, skal du logge ind med din myshopify.com-webadresse igen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i POS Classic-appen.
  2. Valgfrit: Tryk på Få mere at vide om det helt nye Shopify POS, hvis du vil have mere at vide om den nye app.
  3. Tryk på Prøv det helt nye Shopify POS.
  4. Tryk på Skift til det helt nye Shopify POS. Din aktuelle POS Classic-app lukker.
  5. Tryk på ikonet for det helt nye Shopify POS for at åbne appen.

Skift tilbage til POS Classic

Bemærk: Du kan kun skifte fra det helt nye Shopify POS til Shopify POS Classic indtil den 31. oktober 2020.

Du kan skifte tilbage til POS Classic når som helst. Nogle af indstillingerne i Shopify POS synkroniseres ikke, når du skifter mellem dine Shopify POS-apps. Få mere at vide om at synkronisere POS Classic med det helt nye Shopify POS.

Et skifte af apps sker separat på hver enkelt Shopify POS-enhed. Hvis du vil skifte hele dit Shopify POS-system tilbage til POS Classic, skal du skifte apps på hver eneste enhed.

Når du skifter apps, lukkes den helt nye Shopify POS-app på din enhed.

Bemærk: Når du åbner POS Classic-appen, skal du logge ind med din myshopify.com-webadresse igen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på knappen i den helt nye Shopify POS-app, og tryk derefter på Support.
  2. Rul ned, og tryk på Skift til POS Classic.
  3. Vælg årsagen til, at du skifter tilbage til POS Classic.
  4. Valgfrit: Tryk på Kommentarer, og skriv en bemærkning til Shopify om, hvorfor du skifter app. Tryk derefter på Gem.
  5. Tryk på Skift tilbage til POS Classic.
  6. Tryk på OK.

Vælg det rigtige appabonnement

Shopify tilbyder to POS-appabonnementer, du kan vælge imellem. Få flere oplysninger om priser under POS-funktioner. Du kan sammenligne de funktioner, der tilbydes i Shopify POS Lite og Shopify POS Pro, i tabellen herunder.

Shopify POS-funktioner og -abonnementer.
Funktion Shopify POS Lite Shopify POS Pro
Integreret betalingshardware med Shopify Payments (kun i Canada, Irland, Storbritannien og USA)
Integrationer af detailhardware til andet end betaling
Dock, der kan tilpasses
Tilføj/rediger kundeprofiler
Appen Customer View
Lager-, ordre- og kundestyring på flere lokationer
E-mail-/sms-kvitteringer
Tilpassede trykte kvitteringer
Rabatkoder og manuelle rabatter ($, %)
Sælg og indløs gavekort
Kamerascanning af stregkoder
Tilpassede salg
Offline kontantbetalinger
Pinkoder til medarbejdere (baseret på Shopify-abonnement)
Tilladelser og administrering for detailmedarbejdere
Ubegrænset kun POS-medarbejdere
Salgstilskrivning
Refusioner
Ombytninger
Følg kontantbeholdningen
Gem/hent indkøbskurv
E-mails med indkøbskurve
Afsend til kundens hjem
Behandling af lokal afhentning
Behandling af lokal levering
Avanceret lagerstyring med Stocky
Daglige salgsrapporter
Analyse af detailforretning i appen

Shopify POS Pro-fakturering

Bemærk: Shopify POS Pro kan aktiveres til specifikke detaillokationer. Hver enkelt aktiveret lokation faktureres separat.

Shopify POS Pro faktureres i en 30-dages faktureringsperiode. Faktureringsperioden begynder den dag, hvor du aktiverer Shopify POS Pro i din butik. Du bliver faktureret hver 30. dag fra den dato, hvor Shopify POS Pro bliver aktiv. Du kan få mere at vide under Faktureringsperioder for app.

Aktivér Shopify POS Pro for en detaillokation

1. Klik på Kassesystem (POS) > Lokationer i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Administrer abonnementer i afsnittet Dine lokationer.
  3. Brug rullemenuen til at vælge det abonnement, du vil bruge på hver enkelt lokation.
  4. Klik på Gem.
  5. Klik på Godkend abonnement på siden Godkend abonnement.

Synkroniser POS Classic med det helt nye Shopify POS

Et skifte sker separat for hver enkelt Shopify POS-enhed. Når du skifter, vil de fleste af oplysningerne fra din POS Classic-app automatisk synkronisere med det helt nye Shopify POS (på den samme enhed). Du skal opdatere eller bekræfte følgende afsnit, inden du bruger det helt nye Shopify POS.

Præferencer for ordrebehandling

Hvis du automatisk vil markere detailordrer som behandlet, skal du opdatere dine præferencer for ordrebehandling.

Indstillinger for lås automatisk skærm

Dine indstillinger for lås automatisk skærm synkroniseres ikke, når du skifter til det helt nye Shopify POS. Du skal redigere dine indstillinger for lås automatisk skærm, når du skifter apps.

Medarbejdertilladelser

Når du skifter apps, bruger den helt nye Shopify POS-app medarbejdertilladelserne fra POS Classic-appen, der var installeret på samme enhed. Når du har skiftet til det helt nye Shopify POS, kan du redigere medarbejderroller og -tilladelser, så de gælder på tværs af alle enheder.

Medarbejdertilladelser til Shopify POS virker kun med det helt nye Shopify POS. Roller og tilladelser, der er tildelt via det helt nye Shopify POS synkroniseres ikke med POS Classic.

Eksterne betalingstyper

Når du skifter til det helt nye Shopify POS, vises dine eksterne betalingsmetoder som eksterne terminaler under TILPASSEDE BETALINGSTYPER. Hvis du f.eks. har en ekstern terminal til Visa, er denne betalingsmetode angivet som Ekstern terminal – Visa. Du kan omdøbe, tilføje og slette tilpassede betalingstyper.

Andre betalingstyper synkroniseres automatisk, når du skifter.

Terminalskift og sporing af kontantbeholdningen

Hvis du har aktiveret terminalskift, synkroniseres din eksisterende historik for terminalskift automatisk med det helt nye Shopify POS.

Al sporing af kontantbeholdningen fra én version af Shopify POS-appen synkroniseres ikke med den anden app. Hvis du for eksempel følger kontantbeholdning fra det helt nye Shopify POS, synkroniseres dette ikke med POS Classic.

Du skal lukke alle åbne terminalskift, før du skifter mellem den helt nye Shopify POS-app og POS Classic-appen.

Kontrollér om du bruger det helt nye eller den klassiske Shopify POS

Brug appens layout og design til at finde ud af, om du bruger det helt nye Shopify POS eller POS Classic.

POS Classic:

• Baggrundsfarven i POS Classic-appen er hvid og lysegrå.
  • Der er en menu i bunden af appen, som indeholder flere knapper, herunder Betaling, Ordrer, Kunder og Butik.

Helt nye Shopify POS:

• Baggrundsfarven i den helt nye Shopify POS-app er som regel mørkegrå og sort – også kendt som mørk tilstand.
  • Det helt nye Shopify POS indeholder en burgermenu () i appens nederste hjørne.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg prøve Shopify POS Pro gratis?

Hvis du begyndte at bruge det helt nye Shopify POS mellem den 4. maj og 31. oktober 2020, har du adgang til Shopify POS Pro helt gratis indtil den 31. oktober 2020.

Hvis du installerer POS-salgskanalen efter den 31. oktober 2020, har du adgang til en 14-dages gratis prøveperiode på Shopify POS Pro.

Hvad er forskellen på mit Shopify-abonnement og Shopify POS Pro-appabonnementet?

Dit Shopify-abonnement afgør din butiksadministration, dine indstillinger og din funktionalitet i Shopify-administratoren. Du skal vælge et Shopify-abonnement, før du kan bruge Shopify POS-appen til personligt salg. Shopify POS Lite er inkluderet i alle Shopify-abonnementer. Shopify POS Pro indeholder mere avancerede funktioner og kan føjes til alle Shopify-abonnementer for et månedligt abonnementsgebyr.

Skal alle mine lokationer bruge det samme appabonnement?

Nej. Du kan aktivere Shopify POS Lite eller Shopify POS Pro afhængigt af din virksomheds behov. Forestil dig f.eks., at din virksomhed har en detaillokation og også sælger i pop op-butikker. Du kunne aktivere Shopify POS Pro for lokationen med detailforretningen og aktivere Shopify POS Lite for lokationen med pop op-butikken.

Kan jeg ændre, hvilke lokationer der har aktiveret Shopify POS Pro?

Ja. Du kan til enhver tid ændre POS-abonnementet for en lokation. Hvis du vil ændre en lokations POS-abonnement, skal du udføre følgende trin:

1. Klik på Kassesystem (POS) > Lokationer i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Administrer abonnementer i afsnittet Dine lokationer.
  3. Brug rullemenuen til at ændre det abonnement, du vil bruge på hver enkelt lokation.
  4. Klik på Gem.
  5. Klik på Godkend abonnement på siden Godkend abonnement.

Hvorfor er funktioner, der tidligere var gratis med Shopify POS Classic nu omfattet af Shopify POS Pro-appabonnementet?

Shopify POS-appabonnementerne er designet til at skalere med din virksomheds behov. Eksisterende og nye funktioner er inkluderet i Shopify POS Pro-abonnementet for at understøtte komplekse detailhandlinger i fysiske butikker.

Hvornår bør jeg vælge et POS-appabonnement?

Det helt nye Shopify POS indeholder alle Shopify POS Pro-funktionerne helt gratis indtil den 31. oktober 2020. Alle Shopify POS Pro-funktionerne kræver Shopify POS Pro-appabonnementet fra og med den 1. november 2020.

Den 31. oktober 2020 vil du blive spurgt, om du vil aktivere Shopify POS Pro-abonnementet. Shopify POS Lite aktiveres automatisk, hvis du ikke aktiverer Shopify POS Pro.

Kan jeg betale for et 1-årigt abonnement på Shopify POS Pro?

Nej. Shopify POS Pro er et månedligt appabonnement.

Skal jeg betale for Shopify POS Pro, hvis jeg skifter til det helt nye Shopify POS?

Nej. Du har adgang til Shopify POS Pro-funktionerne helt gratis indtil den 31. oktober 2020. Her vil du blive spurgt, om du vil aktivere Shopify POS Pro-abonnementet. Shopify POS Lite aktiveres automatisk, hvis du ikke aktiverer Shopify POS Pro.

Kan jeg fravælge Shopify POS Pro-funktionerne?

Alle har fuld adgang til Shopify POS Pro-funktionerne indtil den 31. oktober 2020. Hvis du vil deaktivere disse funktioner, kan du vælge Shopify POS Lite for dine POS-lokationer.

Hvis du vil ændre en lokations POS-abonnement, skal du udføre følgende trin:

1. Klik på Kassesystem (POS) > Lokationer i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Administrer abonnementer i afsnittet Dine lokationer.
  3. Brug rullemenuen til at vælge det abonnement, du vil bruge på hver enkelt lokation.
  4. Klik på Gem.
  5. Klik på Godkend abonnement på siden Godkend abonnement.

Kan jeg nedgradere fra Shopify POS Pro til Shopify POS Lite?

Ja. Du kan tilføje, fjerne og ændre dit Shopify POS Pro-abonnement. Hvis du vil ændre en lokations POS-abonnement, skal du udføre følgende trin:

1. Klik på Kassesystem (POS) > Lokationer i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Administrer abonnementer i afsnittet Dine lokationer.
  3. Brug rullemenuen til at ændre det abonnement, du vil bruge på hver enkelt lokation.
  4. Klik på Gem.
  5. Klik på Godkend abonnement på siden Godkend abonnement.

Kan jeg skifte tilbage til POS Classic?

Måske. Du kan skifte tilbage til POS Classic indtil den 31. oktober 2020, så længe du tilmeldte dig Shopify POS før den 4. maj 2020. Den 31. oktober vil du blive spurgt, om du vil aktivere Shopify POS Pro-abonnementet. Shopify POS Lite aktiveres automatisk, hvis du ikke aktiverer Shopify POS Pro.

Skifter alle mine iOS-enheder, hvis jeg skifter til det helt nye Shopify POS?

Nej. Hvis du migrerer til det helt nye Shopify POS, skal du skifte hver eneste enhed manuelt. Du kan kontrollere, hvornår hver enkelt af dine enheder begynder at bruge det helt nye Shopify POS, og hvilket appabonnement der vælges for hver enkelt lokation.

Hvad skal jeg konfigurere, når jeg skifter til det helt nye Shopify POS?

Du skal ikke konfigurere noget, når du migrerer til det helt nye Shopify POS. Alle dine indstillinger og tilknyttede hardware migrerer fra POS Classic.

Startsiden i det helt nye Shopify POS har en dock, som du kan tilpasse efter din virksomheds behov, når du migrerer til det helt nye Shopify POS.

Hvis du sælger fysiske gavekort, skal du aktivere Acceptér fysiske gavekort i dine betalingsindstillinger i det helt nye Shopify POS.

Hvordan fjerner jeg POS-salgskanalen?

Hvis du vil fjerne POS-salgskanalen fra din administrator, skal du sørge for, at alle dine lokationer har Shopify POS Lite-abonnementet.

Du kan fjerne POS-salgskanalen fra din administrator, hvis alle dine lokationer bruger Shopify POS Lite-abonnementet.

Klik på papirkurvsikonet ud for Kassesystem (POS) på siden Salgskanaler .