Personligt salg med Shopify POS Classic

Shopify POS-appen til iOS og Android er et kassesystem, som du kan bruge til at sælge dine produkter personligt.

Shopify-appen på en iPhone, iPad eller Android-enhed

Du kan bruge de basale funktioner i Shopify POS til at sælge næsten hvor som helst, herunder fysiske butikker, markeder og pop op-butikker. Brug Shopify POS til at oprette en indkøbskurv til alle kunder. Du kan også ændre indkøbskurven, f.eks. ved at tilføje eller fjerne produkter eller anvende en rabat. Når indkøbskurven er klar, kan du modtage betaling via et udvalg af betalingsmetoder.

Shopify POS synkroniseres med Shopify for at følge dine ordrer og din lagerbeholdning på tvæs af dine detaillokationer, webshop og andre aktive salgskanaler. Du kan endda se og administrere din butiks ordrer i appen.

Hvis du vil skabe en komplet detailforretningsoplevelse, kan du opgradere din butik til Shopify-abonnementet. Dette giver dig mulighed for at forbinde din Shopify POS-app med yderligere hardware, som f.eks. en stregkodescanner eller en kontantskuffe. Shopify-abonnementet har også funktioner, der kan hjælpe dig med at administrere din butik mere effektivt, som f.eks. tildeling af pinkoder til medarbejdere og terminalskift.