Oprettelse af en kundeprofil

Hvis en kunde ikke har købt noget af dig før, kan du oprette en kundeprofil for ham eller hende.

En kundeprofil kan indeholde følgende oplysninger:

• Fornavn og efternavn
  • Mail
  • Telefonnummer
  • Bemærkninger
  • Leveringsadresser
  • Hvorvidt kunden vil modtage markedsføringsoplysninger
  • Om kunden er skattefritaget
  • Kundetags

Opret en kundeprofil manuelt

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Tilføj kunde i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på Tilføj ny kunde.
  3. Indtast kundens oplysninger. Du skal som minimum angive et fornavn for kunden.
  1. Valgfrit: Deaktiver Læg kunde i indkøbskurv for at gemme kundens oplysninger uden at lægge kunden i indkøbskurven.
  2. Tryk på Gem.

Kundestyret profiloprettelse

Hvis du har Shop Pay aktiveret i din butik, kan du bruge kundens valg af kvittering til at indhente kundeoplysninger og oprette kundekonti i butikken med Shopify POS. Din kunde vælger, hvordan vedkommende vil modtage kvitteringen i løbet af betalingsprocessen. Hvis kundens oplysninger matcher en Shop-konto, vises oplysningerne i betalingsprocessen, og din kunde kan vælge at modtage kvitteringen i sin Shop-app, via mail, sms eller at udskrive den. Hvis din kunde vil modtage en digital kvittering, oprettes der en kundekonto til din kunde.

Når en kunde går til betaling for første gang hos dig, bliver kunden bedt om at vælge, om vedkommende vil modtage markedsføringskommunikation fra dig, før vedkommende modtager kvitteringen. Denne mulighed er som standard indstillet på samme måde som dine eksisterende indstillinger for markedsføring via mail og sms.