mPOP-alt i én

Hvis du bruger Shopify POS til iPad med et Shopify-abonnement eller derover, kan du bruge Star mPOP-alt i én-printeren – en kvitteringsprinter med en integreret kontantskuffe og en USB-stregkodelæser som ekstratilbehør. Du kan også bruge en Heckler Windfall-iPad-stander sammen med mPOP ved at tilføje Heckler PopTop-monteringsbordet.

Star mPOP-alt i én-printeren understøttes ikke på Android-enheder eller iPhones.

Star mPOP – med scanner

Bemærk: Star-scanneren genkender kun 1D-stregkoder, så du kan ikke bruge den til at scanne 2D-stregkoder på fysiske gavekort. Hvis du vil scanne fysiske gavekort, skal du bruge din iPads fremadvendte kamera eller købe en 2D-stregkodescanner.

Hvor kan man købe eller leje mPOP?

mPOP og dens tilbehør kan købes i Shopifys hardwarebutik i USA, Canada, Storbritannien og Irland.

Du kan også leje mPOP separat i Shopifys hardwareudlejningsbutik i USA eller som en del af alt i én-pakken. Du kan få mere at vide om udlejningspakker under Hardwareudlejningssæt til Shopify.

mPOP er også tilgængelig fra tredjepartsforhandlere i hele verden.

Parring af mPOP med din iPad

Kontantskuffen, kvitteringsprinteren og stregkodescanneren fungerer alle sammen med Shopify POS, når mPOP og din iPad er parret.

Fremgangsmåde:

1. Sørg for, at printeren er sluttet til strømforsyningen, og at den er tændt. Hvis du har en USB-stregkodescanner, skal du sørge for, at den er sat i mPOP'en.

2. Tryk på Bluetooth i din iPads indstillinger.

3. Tryk på mPOP under ANDRE ENHEDER for at parre den med din iPad:

Star mPOP – Bluetooth, andre enheder
    Når mPOP er parret og tilsluttet, vises den under MINE ENHEDER på siden med indstillinger for Bluetooth:
    Star mPOP – Bluetooth, mine enheder

4. Gå til siden Hardwareindstillinger i Shopify POS, og sørg for, at mPOP-kvitteringsprinteren vises under TILSLUTTET HARDWARE. Hvis du har stregkodescanneren, vises den separat på siden.

Når mPOP vises på siden Hardwareindstillinger i Shopify POS-appen, kan du indstille den som standardprinter (valgfrit).

Bemærk: mPOP vises kun på siden Hardwareindstillinger, hvis du bruger Shopify POS til iPad sammen med Shopify-abonnementet eller derover.

Ophæv parring af mPOP og din iPad

mPOP opretter automatisk forbindelse til den seneste enhed, den har været parret med. Hvis du vil bruge mPOP sammen med en anden enhed, skal du ophæve parringen mellem mPOP og din iPad.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Bluetooth i din iPads indstillinger.
  2. Tryk på ikonet ⓘ ud for mPOP:
    Star mPOP – mPOP-ikon
  3. Tryk på Afbryd forbindelse:
    Star mPOP – bluetooth-indstillinger
  4. Tryk på Glem denne enhed.
  5. Tryk på OK for at bekræfte, at du vil have, at din iPad glemmer mPOP:
    Star mPOP – bekræft glem
  6. Du kan fjerne mPOP-kvitteringsprinteren og scannere via siden Hardwareindstillinger i Shopify POS. Dette gøres ved at swipe dem begge mod venstre og derefter trykke på Slet.

Producentens brugervejledning

Du kan få mere at vide om, hvordan du konfigurerer og bruger mPOP, herunder hvordan du isætter kvitteringspapiret, tilslutter Star-scanneren og fejlfinder mPOP i producentens brugervejledning.

Køb af kvitteringspapir til din mPOP-printer

Alle typer af ruller med termisk papir vil fungere sammen med mPOP-printeren, hvis papiret opfylder følgende specifikationer:

Papirspecifikation til en mPOP-printer
Bredde 57, 5 mm ± 0,5 mm
Tykkelse Mellem 0,053 mm og 0,075 mm
Rullediameter Op til 50 mm

Du kan købe kvitteringspapir til Star mPOP-alt i én-printeren i Shopifys hardwarebutik.

Fejlfinding

• Aktivér Automatisk tilslutning
  • Understøttede stregkodetyper
  • Producentens fejlfindingsvejledning

Aktivér Automatisk tilslutning

Hvis du køber din mPOP et andet sted end i Shopifys hardwarebutik, eller hvis du nulstiller enheden til fabriksindstillingerne, er indstillingen Automatiske tilslutning muligvis slået fra. Hvis det er tilfældet, skal du forbinde din mPOP manuelt med din iPad, når forbindelsen mellem dem er afbrudt.

Hvis indstillingen Automatisk tilslutning er slået fra, kan du slå den til via appen mPOP Utility. Når du har slået indstillingen til, opretter mPOP automatisk forbindelse til den seneste iPad, den har været parret med, når begge enheder er tændt.

Bemærk: Hvis du køber mPOP-printeren i Shopifys hardwarebutik, er Automatisk tilslutning slået til, og mPOP opretter automatisk forbindelse til den iPad, som den senest har været parret med. Du behøver ikke at slå Automatisk tilslutning til manuelt.

Fremgangsmåde:

1. Sørg for, at du har parret mPOP med din iPad, og at de er tilsluttet:

Star mPOP – bluetooth-parring

2. Installer og åbn appen mPOP Utility på din iPad.

3. Sørg for, at din mPOP er valgt under Valgt enhed i appen mPOP Utility:

Star mPOP – valgt enhed

4. Tryk på Indstilling i menuen nederst på siden.

5. Tryk på Bluetooth-indstillinger på siden Indstillinger:

Star mPOP – bluetooth-indstillinger

6. Deaktiver indstillingen Ny parringstilladelse ved at trykke på dens til/fra-knap.

7. Aktivér indstillingen Automatisk tilslutning ved at trykke på dens til/fra-knap:

Star mPOP – Bluetooth, til/fra-knap

8. Tryk på Anvend, og tryk på Ja.

9. Tryk på OK.

10. Hvis du vil anvende ændringerne på din mPOP, skal du slukke den og tænde den igen. mPOP vil nu automatisk oprette forbindelse til din iPad, når de begge er inden for rækkevidde.

Understøttede stregkodetyper

Star-stregkodescanneren understøtter følgende 1D-stregkodetyper:

• Bookland EAN
  • Codabar/NW7
  • Kode 11, 39, 93, 128
  • Interleaved 2 af 5 (ITF)
  • Industrial 2 af 5
  • Matrix 2 af 5
  • MSI/Plessey
  • UK/Plessey
  • Telepen
  • RSS (Limit, Stack, Expansion limit, Expansion stack)
  • UPC/EAN (UPC-A, UPC-E, EAN-13, EAN-8)

Producentens fejlfindingsvejledning

Star Micronics har en fejlfindingsvejledning, som du kan læse, hvis du har problemer med mPOP-printeren. Du kan også kontakte Shopify Support, hvis du ikke kan løse et problem.