Stregkodeprintere

Du skal bruge en stregkodeprinter og tilknyttet software for at kunne udskrive stregkoder til brug i din detailforretning. Shopify understøtter kun stregkodeprinterne Dymo LabelWriter 450 og Dymo LabelWriter Wireless Printer.

Du kan udskrive stregkoder via den gratis Retail Barcode Labels-app. Du kan også udskrive stregkoder ved hjælp af Dymo Label-softwaren.

Bemærk: Når du bruger Shopifys mobilapp på en iPad, kan du ikke udskrive stregkodelabels via appen Retail Barcode Labels. Du skal bruge appen Dymo Connect iPad til at udskrive stregkodelabels i stedet.

I dette afsnit

Understøttede stregkodelabels

Du skal bruge Dymo-brandlabels i én af følgende størrelser for at udskrive stregkodelabels med én af de understøttede printere:

• Lille (1" x 1") på maksimalt 6-8 cifre
  • Mellem (1" x 2 1/8") på maksimalt 22 cifre
  • Stor (1 1/8" x 2 1/8") på maksimalt 40 cifre
  • Butterfly/Barbell (3/8" x 3/4") på maksimalt 8 cifre (ikke tilgængelig i Storbritannien)

Du skal muligvis bruge færre tegn, hvis du benytter bogstaver eller symboler, da nogle af dem fylder mere end tal.

Opret stregkoder til dine produkter

Du kan oprette stregkoder til dine produkter på én af følgende måder:

Opret stregkoder til specifikke produkter

Du kan oprette en stregkode til specifikke produkter på følgende måder:

Udskriv stregkoder

Du kan bestemme, hvordan du vil udskrive dine stregkodelabels:

Fejlfinding for stregkodeprinter

Hvis du har problemer med at udskrive stregkodelabels, kan du prøve disse trin:

1. Bruger du Dymo LabelWriter 450 eller Dymo LabelWriter Wireless Printer? Disse er de eneste printere til stregkodelabels, der understøttes af Shopify.
  2. Er printeren forbundet korrekt? Sørg for, at den både er sluttet til strøm og USB-porten på den computer, som du udskriver fra.
  3. Har du forbindelse til internettet? Du kan kun udskrive etiketter til dine produkter, hvis din computer kan oprette forbindelse til Shopify.
  4. Bruger du understøttede stregkodeetiketter? Dine etiketter kan kun udskrives korrekt, hvis du bruger understøttede stregkodeetiketter, og du vælger den rigtige etiketstørrelse i din stregkodeskabelon.
  5. Har alle de produkter og varianter, som du udskriver etiketter til, fået tildelt stregkodenumre? Hvis der er produkter uden et stregkodenummer, skal du oprette ét til dem, inden du udskriver deres etiket.
  6. Er printeren sat på pause? Kig på status for din labelprinter, og sørg for at den ikke er sat på pause eller har udskrivningsjob i kø.
  7. Udskriver printeren blanke etiketter? Du skal muligvis rense din printer. Du kan finde vejledningen til rengøring af printeren i producentens brugervejledning.