Stregkodescannere

Hvis du bruger Shopify POS til iPad, og du har Shopify-abonnement eller højere, kan du bruge vores understøttede Bluetooth-stregkodescannere til hurtigt at angive rabatkoder og lægge produkter i indkøbskurven ved betaling. De trådløse stregkodescannere kan scanne stregkoder op til 100 meter væk fra din iPad, hvilket giver dig fuldstændig bevægelsesfrihed i din detailbutik.

Bemærk: Hvis du ikke har et Shopify-abonnement eller derover, kan du bruge din iOS- eller Android-enheds kamera til at scanne både 1D- og 2D-stregkoder.

Vi understøtter følgende modeller af stregkodescannere med Bluetooth:

1D-stregkoder i forhold til 2D-stregkoder

Dit valg af stregkodescanner afhænger af, om du vil scanne 1D- eller 2D-stregkoder Det er let at skelne mellem de to stregkodetyper, og de har forskellige anvendelsesformål. Du kan bruge Socket Mobile S740- og CHS 7Qi 2D-stregkodescanneren til at scanne både 1D- og 2D-stregkoder.

1D-stregkoder

1D-stregkoder er en række parallelle linjer af forskellig tykkelse:

Shopify POS – eksempel på stregkode

Du kan oprette stregkodelabes med 1D-stregkoder til dine produkter og derefter bruge Socket Mobile S700- og CHS 7Ci-1D-stregkodescanneren eller din iOS- eller Android-enheds frontvendte kamera til hurtigt at lægge produkter i Shopify POS-indkøbskurven, når du gennemfører betaling for en kunde:

Shopify POS – stregkodescannerlabel

2D-stregkoder

2D-stregkoder er et mønster bestående af sorte og hvide blokke, som er arrangeret som en firkant:

Shopify POS – eksempel på 2D-stregkode

Med Shopify POS kan du bruge 2D-stregkoder på forskellige måder:

• Scan stregkoden på et gavekort for at lægge det i indkøbskurven, når du sælger et fysisk gavekort.
  • Scan en fysisk eller papirstregkode ved betaling, når du indløser et gavekort.
  • Scan en rabatkode for at anvende den på ordren.
  • Brug en kvitteringsprinter til at udskrive gavekort i papirform, der har en 2D-stregkode.
  • Inkluder 2D-stregkoder på kunders kvitteringer, så du kan scanne dem, hvis du senere skal finde den tilhørende ordre.

Giv Shopify POS-appen adgang til din enheds kamera

Du kan bruge kameraet på din iOS- eller Android-enhed til at scanne følgende 1D- og 2D-stregkoder:

• produkter
  • kvitteringer
  • gavekort (kun 2D)

Bemærk: Kameraet kan ikke scanne en stregkode, hvis du holder den for tæt på eller for langt væk fra kameraet. Når du scanner en stregkode, skal du holde den 25-35 cm væk fra din enheds kamera.