Socket Mobile-2D-stregkodescanner

Du skal have et Shopify-abonnement eller derover for at kunne bruge denne hardware.

Hvis du bruger Shopify POS til iPad, og du har et Shopify-abonnement eller derover, kan du bruge Socket Mobile S740- eller CHS 7Qi 2D-stregkodescanneren til at scanne både digitale og trykte 1D- og 2D-stregkoder.

Shopify POS – Socket Mobile-stregkodescanner

Socket Mobile S740 og CHS 7Qi er lette, bærbare stregkodescannere, der kan oprette trådløs forbindelse til Shopify POS.

Hvem kan bruge 2D-stregkodescanneren?

Du bør bruge Socket Mobile S740- eller CHS 7Qi 2D-stregkodescanneren, hvis du vil scanne både 1D- og 2D-stregkoder. Du kan scanne 1D-stregkoder på produkter for at lægge dem hurtigt i indkøbskurven, uden at du behøver at gennemse dit katalog for at finde dem. Du kan scanne 2D-stregkoder på kvitteringer, så du hurtigt kan finde ordren, der er knyttet til det pågældende salg.

Scanneren opretter trådløs forbindelse til Shopify POS via Bluetooth, så du kan bruge den på markeder, messer, pop op-lokationer eller i en fysisk butik. Den oplades med det medfølgende opladerkabel eller opladningsholderen, og begge skal være tilsluttet en stikkontakt. Når batteriet er fuldt opladet, kan det holde i op til 14 timer (ca. 15.000 scanninger).

Kompatible enheder og modeller

Denne tabel viser, hvilke Socket Mobile-2D-scannere der er kompatible med Shopify POS:

Socket Mobile 2D-scannere, der er kompatible med Shopify POS
Kompatible POS-enheder Kompatible Socket Mobile S740-SKU'er Kompatible CHS 7Qi-SKU'er Skal jeg have Shopify-abonnementet eller derover?
iPad
  • CX3431‑1881
  • CX3419‑1838
  • CX3308‑1528
  • CX3316‑1536
  • CX3312‑1532
  • CX3310‑1530
  • CX3314‑1534
Ja

Bemærk: Socket Mobile S740- og CHS 7Qi-2D-stregkodescannerne er ikke kompatible med Shopify POS til iPhone eller Android.

Hvor kan man købe Socket Mobile-2D-stregkodescanneren?

Du kan købe Socket Mobile-2D-stregkodescanneren hos følgende leverandører:

Hvor kan man købe Socket Mobile-2D-stregkodescanneren?
Område Forhandler
Canada Shopifys hardwarebutik
USA Shopifys hardwarebutik
Storbritannien Shopifys hardwarebutik
Irland Shopifys hardwarebutik
Europa SocketStore.eu

Par og forbind din stregkodescanner med din iPad

I denne korte video kan du se, hvordan du konfigurerer og bruger din stregkodescanner sammen med en iPad:

Fremgangsmåde:

1. Gå til indstillingerne for din iPad (ikke appindstillingerne), og sørg for, at Bluetooth er slået til.

2. Gå til siden Indstillinger i Shopify POS-appen.

3. Tryk på Hardware for at få adgang til hardwareindstillingerne.

4. Tænd stregkodescanneren ved at holde tænd/sluk-knappen nede, indtil scanneren bipper.

5. Tryk på Tilføj Bluetooth-stregkodescanner på iPad'en:

Tilføj knappen Bluetooth-stregkodescanner

6. Når dialogboksen Par og forbind scanner vises, skal du trykke på 2D-scannerog derefter scanne stregkoden. Scanneren bipper tre gange, hvilket angiver, at scanneren og iPad'en nu er parret:

Dialogboksen Par og tilslut scanner

Advarsel! Sørg for, at scanneren bipper tre gange, før du går videre til næste trin. Hvis den ikke har bippet tre gange, er scanneren ikke i iOS-tilstand, og den vil ikke fungere korrekt sammen med Shopify POS-appen.

1. Tryk på Åbn enhedsliste.

2. Hvis du vil tilknytte stregkodescanneren, skal du trykke på den, når den vises på listen (du skal muligvis vente et øjeblik).

Når forbindelsen er oprettet, vil du se en meddelelse på siden Hardwareindstillinger, og Bluetooth-stregkodescanneren vises som tilsluttet:

Siden Hardware med tilsluttet stregkodescanner

Hvis opsætningen ikke lykkes, skal du ophæve parringen af scanneren og prøve igen.

Så længe scanneren forbliver parret med iPad'en, vil den blive tilsluttet automatisk, når den er inden for rækkevidde.

Parring med en anden iPad eller en anden Bluetooth-enhed

Du kan parre scanneren med en anden iPad eller Bluetooth-enhed.

Fremgangsmåde:

1. Ophæv parringen af stregkodescanneren.

2. Par scanneren med en anden iPad, eller læs producentens vejledning for at parre den med en anden Bluetooth-enhed. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på den nye enhed.

Ophæv parringen af din stregkodescanner

Som standard vil din stregkodescanner forsøge at oprette forbindelse til den seneste enhed, den har været parret med. Hvis du vil bruge din stregkodescanner på en anden Bluetooth-enhed, skal du ophæve parringen af scanneren først.

Fremgangsmåde:

1. Tænd din stregkodescanner.

2. Tryk på knappen Scan, og hold den nede. Samtidig skal du trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede. Når du hører tre bip, skal du slippe begge knapper. Din stregkodescanner slukkes.

3. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Hardware.

4. Sørg for, at stregkodescanneren ikke er parret. Hvis det er tilfældet, skal du swipe til venstre og trykke på Slet.

5. Gå til appen Indstillinger på din iPad.

6. Tryk på Bluetooth.

7. Tryk på knappen ud for Socket-stregkodescanneren under MINE ENHEDER:

Shopify POS – indstillinger for 2D-stregkodescanner

8. Tryk på Glem denne enhed.

9. Tryk på OK.

Fejlfinding

Hvis du har problemer med at scanne stregkoder med Shopify POS og Socket Mobile S740- eller CHS 7Qi-stregkodescanneren, kan du prøve disse fejlfindingstrin for at løse problemet:

• Kontrollér din scanneropsætning
  • Kontrollér, at scanneren og iPad'en er parret korrekt
  • Kontrollér dit produkts stregkoder
  • Forsøger du at scanne på lager med stregkodescanneren?
  • Understøttede stregkodetyper
  • Nulstilling til fabriksindstillinger

Kontrollér din scanneropsætning

1. Bruger du den korrekte stregkodescanner? De eneste 2D-stregkodescannere, som Shopify POS understøtter, er Socket Mobile S740 og CHS 7Qi.

2. Bruger du stregkodescanneren sammen med en iPad? Stregkodescanneren fungerer ikke sammen med Shopify POS til iPhone eller Android.

3. Er den butik, du er logget ind med, på et Shopify-abonnement eller derover? Din butik skal være på et Shopify-abonnement eller derover, for at du kan bruge yderligere hardware sammen med Shopify POS.

4. Er scanneren opladet og inden for iPad'ens rækkevidde? Kontrollér, at scanneren er fuldt opladet og inden for rækkevidde (højst 100 meter væk).

5. Hvilken type stregkode er du ved at scanne? Sørg for, at du bruger en understøttet stregkodetype.

Kontrollér, at scanneren og iPad'en er parret korrekt

1. Vises stregkodescanneren som Tilsluttet på siden Hardwareindstillinger i Shopify POS, når scanneren er tændt og inden for rækkevidde? Hvis det ikke er tilfældet, skal du gå til Bluetooth-indstillingerne på din iPad og glemme stregkodescanneren og derefter parre den med din iPad igen.

2. Vises scanneren i Bluetooth-indstillingerne på din iPad? Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din iPad, og at scanneren vises som Tilsluttet.

3. Scannede du den korrekte stregkode i Shopify POS, da du parrede scanneren og iPad'en? 2D-stregkoden indstiller stregkodescanneren til iOS-tilstand, så den kan fungere sammen med din iPad. Hvis du ikke hørte de tre bip, da du scannede stregkoden, eller hvis du ved et uheld har scannet 1D-stregkoden, er scanneren ikke i iOS-tilstand. Ophæv parringen mellem scanneren og iPad'en, og par dem igen. Sørg for, at du scanner 2D-stregkoden i Shopify POS og hører de tre bip, før du går videre til næste trin.

4. Er scanneren parret med en anden iPad? Scanneren kan kun parres med én iPad ad gangen. Ophæv parring mellem scanneren og den anden iPad, og par derefter scanneren med den nye iPad.

5. Har du en dårlig Bluetooth-forbindelse? Læs Apples råd om reduktion af interferens i Bluetooth.

Kontrollér dit produkts stregkoder

1. Genkender scanneren nogen stregkoder? Prøv at scanne stregkoden for en vare i nærheden, som ikke er et af produkterne i din butik. Hvis din scanner er parret korrekt, bør du kunne se fejlmeddelelsen Ukendt stregkode i Shopify POS. Hvis du får denne fejlmeddelelse, skal du gå videre til de næste trin. Hvis du ikke får vist en fejlmeddelelse, skal du ophæve parringen mellem scanneren og iPad'en og derefter parre dem igen.

2. Er produktet tilgængeligt i Shopify POS? Hvis produktet er skjult i Shopify POS, vil scanning af stregkoden ikke fungere, fordi appen ikke har indlæst produktet. Hvis du får fejlmeddelelsen Ukendt stregkode, skal du kontrollere produktets tilgængelighedsindstillinger i din Shopify-administrator.

3. Svarer stregkodenummeret på labelen til produktets stregkodenummer i din Shopify-administrator? Hvis der er ekstra nuller i begyndelsen eller slutningen af nummeret, skal du slette dem og prøve igen.

Forsøger du at scanne på lager med stregkodescanneren?

Du kan ikke scanne på lager med Shopify POS. Stregkodescanneren er beregnet til, at du hurtigt kan lægge produkter i indkøbskurven inden betaling.

Understøttede stregkodetyper

Socket Mobile S740- og CHS 7Qi-stregkodescannerne understøtter følgende 2D-stregkodetyper:

• Aztec
  • Codablock
  • DataMatrix
  • GS1 Composite (EAN/UCC Composite)
  • GS1 DataBar – Begrænset
  • GS1 DataBar – Omnidirektional (alle retninger)
  • Matrix 2 af 5
  • Maxicode

2D-scanneren understøtter også følgende 1D-stregkodetyper:

• Bookland EAN
  • Kinesisk 2 af 5
  • Codabar (inklusive ISBT 128 bit-sammenkædning)
  • Kode 11, kode 128
  • Kode 39
  • Trioptisk kode 39
  • Kode 39 fuld ASCII
  • Kode 93
  • Separat 2 af 5
  • GS1 DataBar (RSS)
  • GS1-128 (UCC-128/EAN-128)
  • ISBN
  • ISBT 128
  • Interleaved 2 af 5 (ITF-14)
  • MSI
  • Standard 2 af 5
  • Telepen
  • UPC/EAN (UPC-A, UPC-E, UPC-E1, EAN-13, EAN-8, UCC/EAN-128)
  • VIN

Nulstilling til fabriksindstillinger

Hvis fejlfindingstrinnene ikke virker, og du stadig har problemer med Socket Mobile S740- eller CHS 7Qi-stregkodescanneren, kan du prøve at nulstille scanneren til dens fabriksindstillinger.

Fremgangsmåde:

1. Sørg for, at parringen mellem scanneren og iPad'en er ophævet.

2. Tænd stregkodescanneren igen.

3. Scan stregkoden til nulstilling til fabriksindstilling fra producentens brugervejledning.

- Socket Mobile S740. - Socket Mobile CHS 7Qi

1. Par scanneren og iPad'en igen.