Kortlæsere

En kortlæser eller -terminal er en enhed, som du kan bruge til at acceptere kredit- og debetkortbetalinger ved kontaktløs betaling, ved at bruge kortets chip eller magnetstribe eller ved at indtaste kortoplysninger manuelt. Kortlæsere er normalt små enheder til kortaflæsning, som kan tilsluttes din Shopify POS-enhed. En ekstern kortlæser er normalt et separat, selvstændigt stykke hardware.

I dette afsnit

Accepterede korttyper

Shopifys understøttede kortlæsere accepterer betaling fra med alle de vigtigste kreditkort samt MasterCard Debet og- Visa Debit-kort.

I Canada kan kortlæserne til magnetstribe ikke acceptere betaling med debetkort, som kun er Interac (f.eks. Interac-kort, som ikke er MasterCard Debet eller Visa Debit). Hvis du vil acceptere debetkort, som kun er Interac, samt andre typer kredit- og debetkort, skal du bruge Moneris-terminalen (kun i Canada).

Hvis du befinder dig i USA, kan du også acceptere Apple Pay Cash-betalinger med en understøttet kortlæser.

Hvis du bruger en ekstern kortlæser, skal du kontakte din betalingsbehandler for at få at vide, hvilke korttyper din terminal accepterer.

Vælg en kortlæser

Hvilken kortlæser, du vælger, afhænger af hvor du befinder dig, hvilken betalingstjenesteudbyder du bruger, og hvilken enhed du bruger til at køre Shopify POS.

Shopify POS har flere understøttede kortlæsere:

• Kortlæseren til kontaktløs og chip
  • Kortlæseren til chip og magnetstribe
  • Kortlæserne til magnetstribe
  • Kortlæseren til kontaktløs, chip og magnetstribe
  • Moneris iPP320-terminalen

Disse understøttede kortlæsere er integreret i Shopify POS, så du kan modtage en betaling fra Shopify POS, og derefter vises oplysningerne om transaktionen i Shopify på ordrens tidslinje. Hvis du vil bruge en understøttet kortlæser, skal din butik være i et understøttet land og bruge en kompatibel betalingstjenesteudbyder.

Bemærk: Hvis din butik er baseret i USA, Canada, Storbritannien eller Irland, kan du bruge en Shopify-kortlæser til at modtage kreditkortbetalinger i hele verden.

Du kan også bruge en ikke-understøttet ekstern kortlæser. Du kan finde en ekstern terminaludbyder overalt i verden, og da betalingen behandles uden for Shopify, behøver du ikke at konfigurere en bestemt betalingstjenesteudbyder i din Shopify-administrator.

Ulemperne ved en ekstern terminal er, at du skal have en konto hos din terminaludbyder, og at Shopify viser betalingsstatus for en ordre, men ikke nogen transaktionsoplysninger.

Understøttede kortlæsere til Shopify POS
Kortlæser Understøttede lande Kompatible betalingstjenesteudbydere (iOS) Kompatible betalingstjenesteudbydere (Android)
Kortlæser til kontaktløs og chip USA Shopify Payments Shopify Payments
Kortlæser til chip og magnetstribe USA Shopify Payments Shopify Payments
Kortlæseren til kontaktløs, chip og magnetstribe (EMV) Storbritannien eller Irland Shopify Payments I/R
Kortlæser til magnetstribe (lydstik) Canada Shopify Payments eller en POS-understøttet betalingstjenesteudbyder Shopify Payments
Kortlæser til magnetstribe (30 ben) Udgået Shopify Payments eller en POS-understøttet betalingstjenesteudbyder I/R
Kortlæser til magnetstribe (lightning) Canada Shopify Payments eller en POS-understøttet betalingstjenesteudbyder I/R
Moneris iPP320-kortlæser Canada (kun tilgængelig fra Moneris) Betaling behandles af Moneris via appens indbyggede integration I/R
Ekstern kreditkortterminal Overalt Betaling behandles af vores terminaludbyder uden for Shopify. Betaling behandles af vores terminaludbyder uden for Shopify.

Bemærk: Din butik skal have Shopify-abonnementet eller derover for at kunne bruge en kortlæser hos en POS-understøttet tredjepartsudbyder af betalingstjenester.

Eksterne kortlæsere

Hvis du vil bruge en ekstern kreditkortterminal, skal du oprette en konto hos en betalingsbehandler og derefter købe eller leje en terminal af denne. Når du bruger terminalen til at acceptere en betaling med, markerer Shopify POS ordren som betalt, mens den faktiske betaling behandles af din terminaludbyder, ikke af Shopify.