Kortlæser til magnetstribe (30 ben)

Bemærk: Kortlæseren til magnetstribe (30 ben) er udgået. Hvis du i øjeblikket bruger denne kortlæser, kan du fortsætte med at gøre det, eller du kan skifte til en anden kortlæser.

Shopify POS – kortlæser med 30 ben

Kompatible enheder og betalingstjenesteudbydere

Bemærk: Shopify POS kræver iOS 11, som ikke understøttes på iPad 2/3 eller iPhone 4/4S. Shopify anbefaler, at du opgraderer til en enhed, der understøtter iOS 11 og fremtidige versioner af Shopify POS. Hvis du opgraderer din enhed, skal du også skifte kortlæser.

Du skal have Shopify Payments eller en betalingstjenesteudbyder, der understøttes af POS, hvis du vil bruge kortlæseren til magnetstribe (30 ben).

Din POS-enhed skal have internetforbindelse, for at du kan bruge kortlæseren til magnetstribe (30 ben). Uanset hvor du sælger, skal du sørge for, at din enhed kan oprette forbindelse til internettet under transaktioner, enten ved hjælp af Wi-Fi eller din enheds mobildata.

Nedenstående tabel viser, hvilke enheder og betalingstjenesteudbydere der er kompatible med kortlæseren til magnetstribe (30 ben):

Enheder og betalingstjenesteudbydere, der er kompatible med kortlæseren til magnetstribe (30 ben)
Enhed Understøttede betalingstjenesteudbydere Skal min butik have Shopify-abonnementet eller derover?
  • iPad 2/3
  • iPhone 4/4S
Shopify Payments (USA og Canada) Nej
Authorize.net (USA og Canada) Ja
First Data Payeezy (USA) Ja

Kortlæseren til magnetstribe (30 ben) er ikke kompatibel med Android-enheder. Hvis du har en Android-enhed, kan du bruge kortlæseren til magnetstribe (lydstik) eller en ekstern betalingsterminal.

Installer kortlæseren til magnetstribe (30 ben)

For at installere kortlæseren til magnetstribe (30 ben) skal du sætte stikket i din iPad eller iPhone. Du kan bruge de plastikadaptere, der følger med kortlæseren, til at sikre, at det sidder rigtigt.

Kortlæseren har en gennemgående micro-USB-port, så du kan holde din iPhone eller iPad tilsluttet en strømforsyning. Der følger et micro-USB-kabel med kortlæseren til dette formål.

Sådan bruger du magnetstriben på et betalingskort

Før kreditkortet gennem kortlæseren med kortets magnetstribe vendt væk fra dig:

Fejlfinding

Hvis din kortlæser ikke fungerer, skal du følge disse trin med en testordre for en kviksalgsvare til 1,00 USD (du kan tilbagebetale ordren senere):

Fremgangsmåde:

1. Tjek, at du har internetforbindelse. Shopify POS skal oprette forbindelse til internettet via Wi-Fi eller din enheds mobildata for at behandle betalinger. Du kan ikke behandle kortbetalinger, hvis du ikke har forbindelse til internettet.

2. Bruger du en kompatibel betalingstjenesteudbyder og valuta? Du kan kun bruge kortlæseren til magnetstribe (30 ben), hvis:

- din butik ligger i USA eller Canada - Du bruger en kompatibel betalingstjenesteudbyder - Din butiks valuta er USD eller CAD

Du kan stadig modtage kreditkortbetalinger ved hjælp af en ekstern betalingsterminal, selvom du ikke opfylder ét af disse krav.

1. Husk at trykke på Kredit på betalingssiden. Betalingsmetoden Ekstern terminal skal kun bruges, når du bruger en ekstern betalingsterminal i stedet for en Shopify-understøttet kortlæser.

2. Tjek, at kortlæseren er korrekt tilsluttet din POS-enhed, og at enhedens etui ikke er i vejen.

3. Sørg for, at du bruger kortets magnetstribe korrekt med magnetstriben vendt væk fra dig.

4. Når du har trykket på Kredit på betalingssiden, skal du frakoble kortlæseren og derefter tilslutte den POS-enheden igen. Kontrollér, at du får vist notifikationen Kortlæser tilsluttet.

5. Prøv at indtaste kreditkortoplysningerne manuelt. Hvis dette fungerer, er der et problem med kortlæseren.

6. Hvis den manuelle indtastning ikke virker, skal du gennemtvinge en afbrydelse af Shopify POS-appen, slukke for enheden og frakoble kortlæseren. Tænd for enheden igen, åbn Shopify POS, tilslut kortlæseren, og prøv med en anden testordre.

Hvis din kortlæser stadig ikke fungerer, kan du læse producentens Installations-og betjeningsvejledning. Du kan også opgradere til en understøttet kortlæser.