Kortlæser til magnetstribe (lydstik)

Fås kun hos Shopify

Kortlæseren til magnetstribe (lydstik) er en let og billig løsning til butikker, der ofte er mobile.

Shopify POS – Kortlæser til lydstik

Bemærk: Kortlæseren til magnetstribe (lydstik) er kun tilgængelig i Canada. Hvis du befinder dig uden for Canada, kan du få mere at vide om understøttede kortlæsere i dit område.

Kortlæseren sættes i lydstikket på din iPhone, iPad eller Android-enhed. Hvis du bruger en iOS-enhed, kan du deaktivere kortlæseren fra de Generelle indstillinger, så du kan bruge lydstikket til musikafspilning.

Bemærk: Hvis du vil bruge en af de krypterede kortlæsere, der understøttes af Shopify, skal du have Shopify-betalinger eller en POS-understøttet betalingsudbyder aktiveret.

Hvem kan bruge denne kortlæser?

Kortlæseren til magnetstribe (lydstik) er let og billig, hvilket gør den ideel til shopejere, der lige er begyndt at tage imod kreditkortbetalinger. Kortlæseren sættes i lydstikket på din POS-enhed og har ingen kabler, så den er ideel til brug på messer, markeder eller pop op-lokationer.

Bemærk: Din POS-enhed skal have en internetforbindelse, for at du kan bruge kortlæseren til magnetstribe (lydstik). Uanset hvor du sælger, skal du sørge for, at din enhed kan oprette forbindelse til internettet under transaktioner enten via Wi-Fi eller din enheds mobildata.

Kompatible enheder og betalingstjenesteudbydere

Nedenstående tabel viser, hvilke enheder og betalingstjenesteudbydere der er kompatible med kortlæseren til magnetstribe (lydstik).

Enheder og betalingstjenesteudbydere, der er kompatible med kortlæseren til magnetstribe (lydstik)
Enhed Understøttede betalingstjenesteudbydere Skal min butik have Shopify-abonnementet eller derover?
  • iPad
  • iPhone
  • En Android-enhed med en indbygget mikrofon og et lydstik
Shopify Payments (USA og Canada) Nej
Authorize.net (USA og Canada) Ja
First Data Payeezy (USA) Ja
Shopify Payments (USA og Canada) Nej

Hvor kan man købe kortlæseren til magnetstribe (lydstik)?

Kortlæseren til magnetstribe (lydstik) er kun tilgængelig i Shopifys hardwarebutik i Canada.

Advarsel! Du skal købe kortlæseren til magnetstribe (lydkort) i Shopifys hardwarebutik, for at den kan fungere sammen med Shopify POS.

Installer kortlæseren til magnetstribe (lydstik)

Du kan installere kortlæseren til magnetstribe (lydstik) med nogle få nemme trin.

Fremgangsmåde:

Bemærk: Kortlæseren vil ikke blive registreret, hvis din enheds lydstyrke ikke er på maksimum.

Sådan bruger du magnetstriben på et betalingskort

Før kreditkortet gennem kortlæseren med kortets magnetstribe vendt ind mod dig:

Shopify POS – Kortlæser til lydstik

Fejlfinding af kortlæseren

Hvis du har problemer med at bruge kortlæseren til magnetstribe (lydkort), kan du prøve at gennemføre disse fejlfindingstrin.

Bemærk: Når du foretager fejlfinding af kortlæseren, kan du gennemføre følgende trin med en testordre for en kviksalgsvare (du kan tilbagebetale ordren senere).

1. Får du fejlmeddelelsen Betaling med magnetstribe mislykkedes?

2. Har du forbindelse til internettet?

3. Bruger du en kompatibel betalingstjenesteudbyder og valuta?

4. Trykker du på Kredit ved betaling?

5. Er din POS-enhed i et etui?

6. Spiller du musik på din enhed?

7. Har Shopify POS tilladelse til at bruge din enheds mikrofon?

8. Er lydstyrken på din enhed på maksimum?

9. Har du deaktiveret indstillingen Brug lydstik til kortlæser (kun iOS)?

10. Kan du foretage en kreditbetaling ved hjælp af et andet kort?

11. Kan du behandle betalingen ved at indtaste kreditkortoplysningerne manuelt?

1. Får du fejlmeddelelsen Betaling med magnetstribe mislykkedes?

Hvis du får fejlmeddelelsen Betaling med magnetstribe mislykkedes, når du bruger et korts magnetstribe, skal du sørge for, at du bruger magnetstriben korrekt.

2. Har du forbindelse til internettet?

Shopify POS skal oprette forbindelse til internettet via Wi-Fi eller din enheds mobildata, før du kan behandle betalinger. Du kan ikke behandle kortbetalinger, hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet.

3. Bruger du en kompatibel betalingstjenesteudbyder og valuta?

Du kan kun bruge kortlæseren til magnetstribe (lydstik), hvis:

• din butik ligger i USA eller Canada
  • Du bruger en kompatibel betalingstjenesteudbyder
  • Din butiks valuta er i USD eller CAD.

Du kan stadig modtage kreditkortbetalinger ved hjælp af en ekstern betalingsterminal, selvom du ikke opfylder ét af disse krav.

4. Trykker du på Kredit ved betaling?

Tryk på Kredit på betalingssiden, hvis du vil acceptere betaling med en kortlæser til magnetstribe (lydstik). Du bør kun trykke på Ekstern terminal, hvis du bruger en ekstern betalingsterminal i stedet for en kortlæser, der understøttes af Shopify.

5. Er din POS-enhed i et etui?

Nogle etuier forhindrer, at kortlæseren til magnetstribe (lydstik) passer korrekt i enhedens lydstik. Hvis din enhed er i et etui, skal du tage den ud af etuiet, tilslutte kortlæseren og prøve at behandle betalingen igen.

6. Spiller du musik på din enhed?

Kortlæseren til magnetstribe (lydstik) bruger din enheds lydsystem, hvilket betyder, at du ikke kan bruge din POS-enhed til at spille musik og til at acceptere kreditkortbetalinger på samme tid. Hvis du vil modtage en kortbetaling, skal du koble din POS-enhed fra alle Bluetooth-højttalere, kontrollere, at enheden har mikrofontilladelser og derefter prøve at betale igen.

7. Har Shopify POS tilladelse til at bruge din enheds mikrofon?

Shopify POS skal have tilladelse modtage kreditkortbetalinger via en kortlæser til magnetstribe (lydstik), der er koblet til din enheds mikrofon. Hvis du har afvist at give appen tilladelse, kan du til enhver tid give den fra dine enhedsindstillinger.

Fremgangsmåde:

8. Er lydstyrken på din enhed på maksimum?

Shopify POS genkender ikke kortlæseren til magnetstribe (lydstik), medmindre din enhed ikke er indstillet til lydløs, og lydstyrken er på maksimum. Frakobl kortlæseren, sørg for, at din enhed ikke er indstillet til lydløs, og at lydstyrken er på maksimum. Tilslut derefter kortlæseren igen, og forsøg at gennemføre betalingen igen.

9. Har du deaktiveret indstillingen Find kortlæser til magnetstribe automatisk (kun iOS)?

Du har muligvis deaktiveret indstillingen Find kortlæser til magnetstribe automatisk i Shopify POS. Det kan f.eks. være, hvis du har brugt enheden til at spille musik på. Du skal aktivere indstillingen Find kortlæser automatisk.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Hardware.

2. Aktivér Find kortlæser til magnetstribe automatisk.

10. Kan du foretage en kreditbetaling ved hjælp af et andet kort?

Prøv at foretage en kortbetaling med et andet kreditkort. Hvis betalingen lykkes, er der et problem med din kundes kreditkort.

11. Kan du behandle betalingen ved at indtaste kreditkortoplysningerne manuelt?

Prøv at foretage en kortbetaling ved at indtaste kortoplysningerne manuelt. Hvis betalingen lykkes, er der et problem med kortlæseren.