Kortlæser til magnetstribe (lightning)

Fås kun hos Shopify

Bemærk: Kortlæseren til magnetstribe (lightning) er kun tilgængelig, hvis du befinder dig i Canada. Hvis du vil bruge en kortlæser sammen med Shopify POS og ikke befinder dig i Canada, skal du acceptere betalinger med en understøttet ekstern kortlæser.

Kortlæseren til magnetstribe (lightning) er designet på en måde, der gør den pålidelig til brug med et stort antal betalinger med magnetstribe.

Kortlæseren til magnetstribe (lightning) til Shopify POS

Bemærk: Hvis du vil bruge en af de krypterede kortlæsere, der understøttes af Shopify, skal du have Shopify-betalinger eller en POS-understøttet betalingsudbyder aktiveret.

Hvem kan bruge denne kortlæser?

Kortlæseren til magnetstribe (lightning) er en let, men robust kortlæser, som er tilgængelig i Canada. Den opretter direkte forbindelse til din iPad eller iPhone og har ingen kabler, hvilket gør den ideel til shopejere, der ofte er på farten. Dens design er mere robust end kortlæseren til magnetstribe (lydstik), hvilket gør denne kortlæser til et godt valg for shopejere, der jævnligt modtager kreditkortbetalinger.

Bemærk: Din POS-enhed skal have internetforbindelse for at kunne bruge kortlæseren til magnetstribe (lightning). Uanset hvor du sælger, skal du sørge for, at din enhed kan oprette forbindelse til internettet enten via Wi-Fi eller din enheds mobildata.

Kompatible enheder og betalingstjenesteudbydere

Nedenstående tabel viser, hvilke enheder og betalingstjenesteudbydere der er kompatible med kortlæseren til magnetstribe (lightning):

Enheder og betalingstjenesteudbydere, der er kompatible med kortlæseren til magnetstribe (lightning)
Enhed Understøttede betalingstjenesteudbydere Skal min butik have Shopify-abonnementet eller derover?
  • iPad 4/Air/Air 2
  • iPhone 5/5S/6/6 Plus/7/7 Plus/8/8 Plus/X
Shopify Payments (USA og Canada) Nej
Authorize.net (USA og Canada) Ja
First Data Payeezy (USA) Ja

Bemærk: Kortlæseren til magnetstribe (lightning) er ikke kompatibel med Android-enheder. Hvis du har en Android-enhed, kan du bruge kortlæseren til magnetstribe (lydstik) eller en ekstern betalingsterminal.

Hvor kan man købe kortlæseren til magnetstribe (lightning)?

Kortlæseren til magnetstribe (lightning) er tilgængelig i Shopifys hardwarebutik i Canada.

Advarsel! Du skal købe kortlæseren til magnetstribe (lightning) i Shopifys hardwarebutik, for at den kan fungere sammen med Shopify POS.

Installer kortlæseren til magnetstribe (lightning)

For at installere kortlæseren skal du sætte lightning-stikket i din iPad eller iPhone. Du kan bruge de plastikadaptere, der følger med kortlæseren, til at sikre, at det sidder rigtigt.

Hvis du vil oplade din iPhone eller iPad, mens du bruger kortlæseren, skal du sætte det medfølgende micro-USB-kabel i kortlæserens gennemgående micro-USB-port.

Sådan bruger du magnetstriben på et betalingskort

Før kreditkortet gennem kortlæseren med kortets magnetstribe vendt væk fra dig:

Et kort føres fra venstre mod højre med magnetstriben vendt væk fra dig og chippen vendt mod dig

Fejlfinding

Hvis din kortlæser ikke fungerer, skal du følge disse trin med en testordre for en kviksalgsvare til 1,00 USD (du kan tilbagebetale ordren senere).

Fremgangsmåde:

1. Tjek, at du har internetforbindelse. Shopify POS skal oprette forbindelse til internettet via Wi-Fi eller din enheds mobildata for at behandle betalinger. Du kan ikke behandle kortbetalinger, hvis du ikke har forbindelse til internettet.

2. Bruger du en kompatibel betalingstjenesteudbyder og valuta? Du kan kun bruge kortlæseren til magnetstribe (lightning), hvis:

- din butik ligger i USA eller Canada - Du bruger en kompatibel betalingstjenesteudbyder - Din butiks valuta er USD eller CAD.

Du skal stadig modtage kreditkortbetalinger ved hjælp af en ekstern betalingsterminal, selvom disse krav ikke er relevante for dig.

1. Husk at trykke på Kredit på betalingssiden. Betalingsmetoden Ekstern terminal skal kun bruges, når du bruger en ekstern betalingsterminal i stedet for en Shopify-understøttet kortlæser.

2. Tjek, at kortlæseren er korrekt tilsluttet din POS-enhed, og at enhedens etui ikke er i vejen.

3. Sørg for, at du bruger kortets magnetstribe korrekt med magnetstriben vendt væk fra dig.

4. Når du har trykket på Kredit på betalingssiden, skal du frakoble kortlæseren og derefter tilslutte den POS-enheden igen. Kontrollér, at du får vist notifikationen Kortlæser tilsluttet.

5. Prøv at indtaste kreditkortoplysningerne manuelt. Hvis dette fungerer, er der et problem med kortlæseren.

6. Hvis den manuelle indtastning ikke virker, skal du gennemtvinge en afbrydelse af Shopify POS-appen, slukke for enheden og frakoble kortlæseren. Tænd for enheden igen, åbn Shopify POS, tilslut kortlæseren, og prøv med en anden testordre.

Hvis din kortlæser stadig ikke fungerer, skal du kontakte Shopify Support. Du kan også læse producentens Installations- og betjeningsvejledning, hvis du har problemer med din kortlæser.