Appen Customer View

Customer View-appen giver dig mulighed for at bruge en Android-enhed som et display til Shopify POS til kunderne. Under betaling viser Customer View følgende oplysninger om kundens indkøbskurv:

• navn, antal og pris for varelinjer
  • kundens navn og e-mail (valgfri)
  • rabatter
  • skatter
  • ordretotal og subtotal
  • ordrekvittering
  • drikkepengebeløb (hvis du aktiverer drikkepenge)

Shopify POS – Customer View-app

Når betalingen er gennemført, kan kunden vælge at modtage sin kvittering via sms eller e-mail eller få den udskrevet (kun iPad).

Android-enheden, der kører Customer View-appen parres med din Shopify POS-enhed via dit trådløse netværk. Sørg for at begge enheder er sluttet til det samme trådløse netværk og WiFi-bånd (2,4 GHz eller 5 GHz).

Krav til enheden

Din Android-enhed skal opfylde følgende krav:

• Android-version 5.0 eller højere
  • Tablet 7-8 tommer

Par Shopify POS og Customer View

Du skal parre Shopify POS-enheden med Customer View-enheden, hver gang du genstarter en af enhederne.

Bemærk: Customer View-appen parres med Shopify POS via dit trådløse netværk. Sørg for at begge enheder er sluttet til det samme trådløse netværk og WiFi-bånd (2,4 GHz eller 5 GHz).

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Hardware i Shopify POS.

2. Tryk på Tilslut Customer View for at vise QR-parringskoden.

3. Tryk på Par med POS i Customer View.

4. Scan QR-koden med din Shopify POS-enhed. Når parringen er gennemført, vises Tilsluttet i begge apps.

5. Tryk på Fastgør app i Customer View, hvis du vil afholde kunder fra at lukke Customer View-appen. Hold knapperne "Tilbage" og "Oversigt" nede på din Android-enhed for at frigøre Customer View-appen.

Tilpas Customer View-appen

Du kan tilpasse Customer View-appen fra Shopify POS.

• Vælg den besked, der skal vises i Customer View, når der ikke foretages transaktioner.

Du kan vælge at vise en standardvelkomstbesked eller en tilpasset besked. Standardbeskeden er "Velkommen til" efterfulgt af navnet på din butik. Et eksempel på en tilpasset besked kan være: "Vinterudsalg – spar 40 %".

• Aktivér eller deaktiver indsamling af e-mails.

Når indsamling af e-mails er aktiveret, vil kunder se muligheden for at tilmelde sig e-mails, når den tilpassede besked eller velkomsthilsenen vises.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Hardware i Shopify POS.

2. Tryk på Customer View.

3. Valfri: Tryk på Tilpas besked og angiv derefter en tilpasset besked.

4. Valgfri: Aktivér indsamling af e-mails.

Afbryd forbindelsen fra Customer View til Shopify POS

Du kan afbryde forbindelsen fra Customer View til Shopify POS når som helst.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Hardware i Shopify POS.

2. Tryk på Customer View.

3. Tryk på Afbryd forbindelsen til enheden.

Sådan bruges Customer View-appen

Når Customer View-appen parres med Shopify POS vises betalingsoplysningerne for alle de ordrer, der behandles via den parrede Shopify POS-enhed. Hvis du aktiverer drikkepenge, kan kunder vælge at give et beløb i drikkepenge i Customer View. Når betalingen er gennemført, kan kunden vælge, hvordan han eller hun ønsker at modtage kvitteringen:

• e-mail
  • tekst
  • udskrevet (kun til iPad)
  • ingen kvittering

Fejlfinding

Hvis du oplevelser problemer med at oprette forbindelse mellem Shopify POS og Customer View-appen, kan du prøve følgende.

Fremgangsmåde:

1. Åbn både Shopify POS og Customer View-appen.

2. Åbn Shopify POS, og gå til Butik > Hardware.

3. Hvis Customer View-appen stadig vises som forbundet, skal du trykke på - ved siden af Customer View for at afbryde forbindelsen.

4. Hvis Customer View-appens forbindelse til det trådløse netværk afbrydes, skal du slå strømbesparelsestilstand fra.

5. Åbn Customer View-appen, og par den med Shopify POS.