Kvitteringsprintere

Det er ikke nødvendigt med en printer til Shopify POS-systemet, da du kan sende alle dine kvitteringer via e-mail.

For at udskrive papirkvitteringer skal du have konfigureret din detailopsætning til at indeholde følgende:

• Shopify POS på iPad eller Android (se printermodellen for at få mere at vide om enhedskompatibilitet)
  • Shopify-abonnement eller højere
  • en understøttet Star Micronics-kvitteringsprinter.

Understøttede Star Micronics-printermodeller

Understøttede modeller af kvitteringsprintere:

Vær opmærksom på modelnavne

Hvis du køber en USB- eller LAN-kvitteringsprinter, kan du opleve, at navnet på forsiden af printeren af angivet som TSP100. Det er ingen grund til bekymring, da nummeret ikke er navnet på den enkelte model, men på hele serien af printere fra Star Micronics.

Hvis du vil bekræfte din printers præcise modelnummer, skal du kigge efter en label, der typisk sidder under printeren. Denne label viser:

• modelområde (TSP100)
  • serienummer
  • effekt
  • modelnummer (100IIILAN eller 100USB).

Tilslut printerkablerne

To kabler med connectors, der ligner hinanden, leveres sammen med et tilpasset detail-kit fra Shopify. Det ene kabel forbinder printeren med kontantskuffen, mens det andet kabel forbinder printeren til din router. Sørg for at bruge det rigtige kabel.

Kvitteringsprinter til kontantskuffe:

Kabel – Shopify POS-kvitteringsprinter til kontantskuffe

Kvitteringsprinter til router:

Kabel – Shopify POS-kvitteringsprinter til router