Star Micronics TSP100III LAN-kvitteringsprinter

Modelnummer: 39463110

Hvor kan man købe Star Micronics TSP100III LAN-kvitteringsprinteren?

Star Micronics TSP100III LAN-kvitteringsprinteren kan købes i Shopifys hardwarebutik.

Køb af printerpapir

Alle typer af ruller med termisk papir vil fungere sammen med printeren, hvis:

• Bredden er 80 mm
  • Længden ikke overskrider 70 m (230 fod).

Du kan finde en beskrivelse af, hvordan du sætter papir i kvitteringsprinteren, i vejledningen, der findes i producentens hardwaremanual.

Installation og opsætning

TSP100III LAN-kvitteringsprinteren opretter forbindelse til dit netværk via et Ethernet-linkinterface.

I denne video kan du se, hvor hurtigt og nemt opsætningsproceduren kan gennemføres:

Inden du går i gang, skal du sørge for, at du har de kabler, du har brug for.

Kabeltype Kig efter dette stik Tilgængeligt fra
Kabel til kontantskuffe
Der medfølger et kabel til kontantskuffen i det tilpassede kit til detailhandlen fra Shopify. Hvis du har købt din kontantskuffe separat, bør du kunne købe et kabel af din leverandør.
Ethernet-kabel (til tilslutning til routeren)
Der medfølger et ca. 1 m langt Ethernet-kabel, når du køber denne printer hos Shopify. Hvis du køber den et andet sted, skal du huske, at du skal bruge Ethernet-kablet.

Bemærk: Kabelstikkene ser ret ens ud. Sørg for at bruge de korrekte kabler, når du tilslutter printeren.

Fremgangsmåde:

Bemærk: Du skal sørge for, at du har konfigureret et Wi-Fi-netværk, før du fortsætter med installationen af kvitteringsprinteren.

1. Tilslut kvitteringsprinteren til APG Vasario 320 series-kontantskuffen ved hjælp af kablet til kontantskuffen.

2. Tilslut kvitteringsprinteren til Ethernet-porten på routeren. Det gør det muligt at registrere printeren i Shopify POS-appen.

TSP100III LAN-kvitteringsprinter, bagside

Bemærk: Kvitteringsprinteren skal være sluttet til det samme Wi-Fi-netværk som din iPad.

Når du har tilsluttet din printer, skal du huske at gøre følgende:

Hvis din TSP100III LAN-printer holder op med at fungere

Der kan være flere årsager til, at din printer ikke fungerer.

Fremgangsmåde:

1. Tjek, at netværkskablet er tilsluttet den trådløse router.

2. Kontrollér, at du har forbindelse til internettet. Din printer kræver et internetsignal for at kunne køre korrekt.

3. Kontrollér, at din printer vises på siden Hardwareindstillinger i Shopify POS-appen. Hvis printeren er tilsluttet forkert, vil den enten ikke blive vist på indstillingssiden eller blive vist som "Frakoblet":

Shopify POS-hardware er ikke tilsluttet

4. Prøv at slukke og tænde printeren. Dette vil genstarte printeren og som regel løse et eventuelt problem med printeren.

5. Hvis du vil foretage fejlfinding af printeren, skal du slukke printeren og trykke på knappen FEED og holde den nede. Tænd printeren igen, mens du fortsat holder knappen FEED nede. Lad printeren udskrive firmwareoplysningerne, og slip derefter knappen Feed. Printeren vil forsøge at oprette forbindelse til internettet og derefter fortsætte med at udskrive flere diagnostiske oplysninger. Kig på det udskrevne papir for at se, om nogle af følgende problemer svarer til den viste tekst:

- IP-adressen under "Status for aktuelle IP-parametre" viser nuller.

Det første, du skal gøre, er at slukke for printeren, vente fem sekunder og tænde den igen. Prøv at udføre fejlfindingsprocessen igen.

Hvis det ikke virker, skal du kontrollere, at printeren er tilsluttet routerens LAN-port, og at routeren er korrekt tilsluttet og fungerer. Se printeropsætningsvideoen.

Hvis ingen af ovenstående løsninger fungerede, skal du kontakte din internetudbyder. Der kan være et problem med din internetkonfiguration.

TSP100III LAN, nul IP-adresse

• Jeg får vist beskeden "Ingen værtsforbindelse".

Dette sker som regel, når internetforbindelsen afbrydes, eller når din printer ikke er sluttet korrekt til routeren. Tjek dit internetsignal og routerkablet.

TSP100III LAN, ingen værtsforbindelse

Bemærk: Har du problemer med din printer? Kontakt Star Micronics Support for at få hjælp.

Hvis din printer er placeret langt væk fra routeren

Det medfølgende netværkskabel er kun 90 cm (3 fod) langt. Hvis din router er placeret bagerst i din butik, og dit POS-system er placeret forrest i butikken, er kablet ikke langt nok. Du kan købe et længere netværkskabel og trække det fra routeren til printeren.

Hvis FEJL-indikatoren blinker rødt

Dette skyldes, at der ikke er noget papir i printeren. Åbn printeren, sæt nyt papir i, og luk låget. FEJL-indikatoren bør herefter blive slukket, og KLAR-indikatoren bør blive tændt.

Papirstop

Hvis du fører papir skråt ind i kvitteringsprinteren, vil du sandsynligvis forårsage papirstop. Hvis dette sker, skal du slukke for printeren, åbne den og prøve at sætte papiret i igen.

Hvis du forsøger at gøre kvitteringen smallere end den angivne bredde på 3 tommer (80 mm), skal du sørge for at bruge den angivne skillelinje. Lad være med at folde papiret, når du sætter det i printeren.

Tilpasse kvitteringer

Du kan tilpasse både det grundlæggende kvitteringslayout og transaktionsbeskrivelsen.

Begrænsninger ved brug af Star Micronics TSP100III LAN-kvitteringsprinter

Shopify POS fungerer ikke samtidigt med flere TSP100III LAN-kvitteringsprintere.