Star Micronics TSP100USB-kvitteringsprinter

Modelnummer: 39461110

Hvor kan man købe Star Micronics TSP100USB-kvitteringsprinteren?

Star Micronics TSP100USB-kvitteringsprinteren er ikke tilgængelig i Shopifys hardwarebutik, men du kan købe den direkte hos Barcodes Inc.

Køb printerpapir

Alle typer af ruller med termisk papir vil fungere sammen med printeren, hvis:

• Bredden er 80 mm
  • Længden ikke overskrider 70 m.

Du kan finde en beskrivelse af, hvordan du sætter papir i kvitteringsprinteren, i vejledningen i producentens hardwaremanual.

Installer Star Micronics TSP100USB-kvitteringsprinteren

TSP100USB-kvitteringsprinteren opretter forbindelse til dit netværk ved hjælp af et USB-kabel.

Bemærk: Hvis du vil bruge denne printer, skal du bruge en router, der understøtter forbindelser med et USB-kabel.

Fremgangsmåde:

Bemærk: Sørg for, at du har konfigureret et Wi-Fi-netværk, før du fortsætter med installationen af kvitteringsprinteren.

1. Tilslut kvitteringsprinteren til APG Vasario 320 series-kontantskuffen ved hjælp af kablet til kontantskuffen.

2. Tilslut kvitteringsprinteren til USB-porten på routeren. Det gør det muligt at registrere printeren i Shopify POS-appen.

Bemærk: Kvitteringsprinteren skal være sluttet til det samme Wi-Fi-netværk som din iPad.

Når du har tilsluttet din printer, skal du huske at gøre følgende:

Bemærk: Har du problemer med din printer? Kontakt Star Micronics Support for at få hjælp.

Begrænsninger ved brug af Star Micronics TSP100USB-kvitteringsprinter

Shopify POS har et eksklusivt 1-til-1-forhold til Star Micronics TSP100USB-kvitteringsprinteren, hvilket betyder følgende:

• Du kan ikke forbinde flere iPads til den samme printer.

• Shopify POS fungerer ikke samtidigt med flere printere.