Hardwaresæt til Shopify POS

Hvis du bruger Shopify POS, kan du købe et hardwaresæt for at få din detailforretning i gang. Et hardwaresæt samler kompatible komponenter til en nedsat pris.

Shopify Retail Kit

Bemærk! Shopify Retail Kit er i øjeblikket tilgængelig for shopejere med adresse i USA. Shopejere i Canada Shopify Retail Kit med det helt nye Shopify POS.

Du kan bruge Shopify Retail Kit med alle Shopify-abonnementsordninger.

Sættet indeholder Shopify-hardware, som er designet til kredittransaktioner i din detailforretning:

Du kan også købe de individuelle komponenter i Shopifys hardwarebutik i USA.

Installation og opsætning

Der følger installationsvejledning med sættet.

Vi leverer også installationsvejledning til de enkelte hardwarekomponenter.

Tilpasset Kit

Du kan bruge det tilpassede kit, hvis din butik har Shopify-abonnementet eller derover.

Kittet indeholder alt, hvad du skal bruge for at acceptere kontant- og kreditkortbetalinger og udskrive kvitteringer:

Du kan også købe de individuelle komponenter fra de oprindelige leverandører eller forhandlere.

Installation og opsætning

Installationsvejledningen leveres med kittet. Du kan også downloade en PDF-kopi.

Vi leverer også installationsvejledning til de enkelte hardwarekomponenter.

Alt i én-pakke

Alt i én-pakken har alt, hvad du har brug for til en komplet butiksopsætning. Den indeholder følgende hardware:

• mPOP-kombineret kvitteringsprinter og kontantskuffe med stregkodescanner
  • iPad Air med LTE og stander
  • Kortlæser til chip og magnetstribe
  • kvitteringspapir

Hvis du vil bruge alt i én-pakken, skal du have aktiveret Shopify Payments på din konto, og din butik skal have Shopify-abonnementet eller derover.

Kontanttung pakke

Den kontanttunge pakke indeholder en stor, sikker kontantskuffe og er ideel til butikker, der forventer et stort antal kontantbetalinger. Den indeholder følgende hardware:

• 13" kontantskuffe
  • Bluetooth-kvitteringsprinter
  • iPad Air med en LTE-netværksforbindelse og stander
  • Kortlæser til chip og magnetstribe
  • Kvitteringspapir

Hvis du vil bruge den kontanttunge pakke, skal din butik have aktiveret Shopify Payments samt have Shopify-abonnementet eller derover.

Kontantløs pakke

Den kontantløse pakke er bedst til butikker, der kun accepterer kreditkortbetalinger. Den indeholder følgende hardware:

• iPad Air med LTE og stander
  • Kortlæser til chip og magnetstribe

Hvis du vil bruge den kontantløse pakke, skal du have aktiveret Shopify Payments på din konto.