Konfiguration af Shopify POS-appen

Inden du går i gang med Shopify POS, skal du muligvis konfigurere Shopify POS-appen og opdatere indstillingerne Kassesystem (POS) i din Shopify-administrator.

I dette afsnit

Indstilling af skærme i Shopify POS til iPad

Du kan kontrollere Shopify POS-appens funktion på siderne med indstillinger. Du får adgang til siderne med indstillinger ved at trykke på Butik:

Sider med indstillinger i Shopify POS – Shopify POS til iPad

Bemærk: Nogle indstillinger er kun tilgængelige, hvis du har et Shopify-abonnement eller derover.

Siden Butik i Shopify POS til iPhone

Du kan styre Shopify POS-appens funktion via siden Butik:

Siden Shopify POS-butik – Shopify POS til iPhone

Bemærk: Nogle indstillinger er kun tilgængelige for Shopify POS til iPad, hvis du har et Shopify-abonnement eller derover.

Siden Butik i Shopify POS til Android

Du kan styre Shopify POS-appens funktion via siden Butik:

Siden Shopify POSbutik – Shopify POS til Android

Bemærk: Nogle indstillinger er kun tilgængelige for Shopify POS til iPad, hvis du har et Shopify-abonnement eller derover.