Præferencer for ordrebehandling

Du kan manuelt markere ordrer som behandlet i din Shopify-administrator, men det betyder, at du skal ændre ordrestatus for alle køb, der foretages i din detailforretning. Hvis dine kunder tager deres køb med sig, når de går, er det nemmere, hvis dine ordrer automatisk markeres som behandlet i Shopify POS-appen.

Aktivér automatisk ordrebehandling i Shopify POS til iPad

Du kan markere nye ordrer som behandlet.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik og derefter på Indstillinger i Shopify POS.

2. Aktivér valgmuligheden Markér ordrer som behandlede:

Valgmuligheden Behandl altid ordrer – Shopify POS til iPad

Aktivér automatisk ordrebehandling i Shopify POS til iPhone

Du kan markere nye ordrer som behandlet.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Indstillinger.

2. Aktivér valgmuligheden Markér ordrer som behandlede:

Markér valgmuligheden Markér ordrer som behandlede – Shopify POS til iPhone

Aktivér automatisk ordrebehandling i Shopify POS til Android

Du kan markere nye ordrer som behandlet.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Indstillinger.

2. Aktivér Markér ordrer som behandlede:

Valgmuligheden Markér ordrer som behandlede – Shopify POS til Android