Lås iPad-skærm automatisk

Hvis du bruger Shopify POS og din butik har Shopify-abonnementet eller derover, kan du indstille din iPad til at låse efter en periode uden aktivitet, eller når et salg er afsluttet. Du eller en anden medarbejder skal indtaste en 4-cifret pinkode for at låse skærmen op.

Bemærk: Hvis din butik ikke har Shopify-abonnementet eller derover, låses skærmen automatisk i henhold til de timeoutindstillinger, som du har konfigureret for din iPad.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Indstillinger.

2. Tryk på Lås automatisk skærm.

3. Gør et af følgende:

- Tryk på en tidsindstilling for at låse skærmen efter en periode uden aktivitet. - Aktivér muligheden Lås automatisk efter hvert salg ved at trykke på til/fra-knappen for at låse skærmen, når et salg er gennemført.

1. Tryk på venstrepilen for at vende tilbage til siden Generelt med indstillinger.