Lås iPad-skærm automatisk

Hvis du bruger Shopify POS i Shopify-abonnementet eller derover, kan du indstille din iPad, så den låses efter en periode uden aktivitet, eller når et salg afsluttes. Du eller en medarbejder skal indtaste en 4-cifret pinkode for at låse skærmen op.

Bemærk: Hvis du ikke har et Shopify-abonnement eller derover, låses siden automatisk i henhold til de timeoutindstillinger, som du har konfigureret for din iPad.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Indstillinger.

2. Tryk på Lås automatisk skærm.

3. Gør et af følgende:

- Tryk på en tidsindstilling for at låse skærmen efter en periode uden aktivitet. - Aktivér muligheden Lås automatisk efter hvert salg ved at trykke på til/fra-knappen for at låse skærmen, når et salg er gennemført.

1. Tryk på venstrepilen for at vende tilbage til siden Generelt med indstillinger.