Lokationsindstillinger

Hvis du bruger Shopify POS på mere end én adresse, kan du angive den aktuelle lokation for din Shopify POS-enhed. Dette sikrer, at du anvender de rigtige skatter på dine personlige ordrer, og at du kan spore de ordrer, der er afgivet på hver enkelt fysiske lokation. Den valgte lokations lagerantal opdateres, når et produkt sælges eller genopfyldes i Shopify POS.

Hvis der er anvendt en skattetilsidesættelse på et produkt, anvendes procenten for skattetilsidesættelsen i stedet for den skatteprocent, der er baseret på enhedens lokation.

Bemærk: Når du installerer Shopify POS-appen på en enhed, skal du sørge for at vælge din lokation, så der anvendes de korrekte skatteprocenter.

Tilføj en butikslokation

Rediger butikslokation

Du kan ændre navnet, adressen eller telefonnummeret for en eksisterende lokation.

Vælg en butikslokation

Bemærk: Selv når din POS-lokation er valgt, skal du sørge for, at enhver lokation, hvor du sælger, er i en af dine leveringszoner, så Shopify POS kan hente de korrekte skatteprocenter.

1. Tryk på Butik fra Shopify POS.

2. Tryk på Lokationer.

3. Tryk på navnet på POS-lokationen.

4. Tryk på Skift.

5. Tryk på Lancer butik.

Slet en butikslokation

1. Gå til Indstillinger > Lokationer i din Shopify-administrator.

2. Klik på navnet på den lokation, du vil slette.

3. Hvis lokationen er aktiv, skal du klikke på Deaktiver lokation. Vælg en lokation, som denne lokations lager og ikke-behandlede ordrer skal knyttes til, og klik derefter på Deaktiver lokation.

4. Klik på Slet lokation.

5. Hvis du er sikker på, at du vil slette lokationen, skal du klikke på Slet for at bekræfte.