Kassekvitteringer

Siden Betaling gennemført vises, når du har taget imod betaling for en ordre. Du har nogle forskellige muligheder på siden Betaling gennemført:

Indstillinger af POS-salgskvitteringer
Send en kvittering til kunden via e-mail Tryk på Send kvittering via e-mail, angiv en e-mailadresse, og tryk på Send.
Send en SMS-kvittering Tryk på Send kvittering via sms, angiv et telefonnummer, og tryk på Send.
Sådan udskrives en kvittering Tryk på Udskriv kvittering. Denne indstilling er kun tilgængelig, hvis du bruger Shopify POS til iPad, din butik har Shopify-abonnementet eller derover, og du har en kvitteringsprinter tilsluttet.
Vend tilbage til siden med produkter og indkøbskurven Tryk på Udført.

Udskriv kvitteringer automatisk

Hvis du bruger Shopify POS med et Shopify-abonnement eller derover, og du har en kvitteringsprinter installeret, kan du aktivere automatisk udskrivning af kvitteringer. Standardkvitteringsprinteren skal være tilgængelig og ikke offline, ellers fungerer automatisk udskrivning af kvitteringer ikke. Du kan angive standardkvitteringsprinteren og vælge enhver printer, du har installeret.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Indstillinger.

2. Aktivér indstillingen Udskriv altid kvitteringer i afsnittet Kvitteringsindstillinger.

Indstillingen Udskriv altid kvitteringer – Shopify POS til iPad

Udskriv en kvittering igen

Du kan udskrive en kvittering igen fra ordresiden

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Ordrer i Shopify POS.

2. Tryk på den ordre, du vil udskrive en kvittering for.

3. Tryk på Kvittering, og tryk derefter på Udskriv kvittering.

Udsted gavekvitteringer

Bemærk: Indstillingen for gavekvitteringer vises kun, hvis du har kvitteringsprinteren.

Du kan udskrive en gavekvittering på siden Ordrer i Shopify POS. Gavekvitteringer viser ikke dine produkters priser.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på den ordre, du vil se, på siden Ordrer.

2. Tryk på Udskriv gavekvittering.