Tilpasning af dine Shopify POS-kvitteringer

Hvis du bruger Shopify POS til iPad i Shopify-abonnementet eller derover, kan du tilpasse basisskabelonen for dine udskrevne kvitteringer via indstillingerne i Shopify POS-appen. Du kan ikke redigere transaktionsoplysninger på udskrevne kvitteringer.

Hvis du har medarbejdere med POS-pinkoder, kan du fjerne deres adgang til indstillingerne for tilpasning af kvitteringer ved at aktivere valgmuligheden Begrænsede tilladelser fra siden med indstillinger for Medarbejdere.

Føj butikkens logo til kvitteringen

Du kan uploade et hvilket som helst billede (typisk et logo), som du vil have vist på kvitteringer. Det logo, du uploader, erstatter navnet på din butik på kvitteringen.

Hvis du bruger Shopify POS på flere iPads, skal du uploade logoet på hver enkelt iPad.

Sørg for, at det billede, du bruger, opfylder disse grundlæggende krav:

• JPG- eller PNG-format
  • sort og hvid (du kan bruge farve, men udskriftskvaliteten kan blive dårligere)
  • 400 pixel i bredden og 200 pixel i højden.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Indstillinger.

2. Tryk på Tilpas kvitteringer.

3. På siden Tilpas udskrevet kvittering skal du trykke på Tryk for at uploade:

Knappen Tryk for at uploade – Shopify POS til iPad

4. Vælg det billede, du vil uploade.

Rediger sidehovedet og sidefoden på dine kvitteringer

Du kan medtage en besked til kunder i sidehovedet eller sidefoden på dine kvitteringer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Indstillinger.

2. Tryk på Tilpas kvitteringer.

3. Tryk på enten Tekst på sidehoved eller Tekst på sidefod på siden Tilpas udskrevet kvittering:

Knapper til tekst på sidehoved og tekst på sidefod – Shopify POS til iPad

4. Indtast din tilpassede tekst, og tryk derefter på Udført.

Medtag ordrebemærkninger på kvitteringer

Ordrebemærkninger er som standard kun til intern brug. Hvis du vil dele ordrebemærkninger med kunder, kan du medtage ordrebemærkninger på udskrevne kvitteringer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Indstillinger.

2. Tryk på Tilpas kvitteringer.

3. På siden Tilpas udskrevet kvittering skal du aktivere valgmuligheden Vis ordrebemærkning.

Medtag kundeoplysninger på kvitteringer

Du kan medtage kundeoplysninger på kvitteringen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Indstillinger.

2. Tryk på Tilpas kvitteringer.

3. På siden Tilpas udskrevet kvittering skal du aktivere valgmuligheden Vis kundeoplysninger.

Udskriv butikkens lokation på kvitteringer

Du kan udskrive en iPads tildelte lokation på kvitteringer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Indstillinger.

2. Tryk på Tilpas kvitteringer.

3. På side Tilpas udskrevet kvittering skal du aktivere valgmuligheden Vis butikkens lokation.

Medtag ordrestregkoder på kvitteringer

Du kan scanne en kvitterings stregkode med en stregkodescanner (kun 2D-version) eller kameraet på din iPad for at åbne den tilsvarende ordre i Shopify POS.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik i Shopify POS, og tryk derefter på Indstillinger.

2. Tryk på Tilpas kvitteringer.

3. På siden Tilpas udskrevet kvittering skal du aktivere indstillingen Vis stregkode.