Tilpasning af kvitteringer

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Du kan tilpasse skabelonen for dine udskrevne kvitteringer og vælge, hvor mange kvitteringer du vil udskrive som standard. Du kan ikke redigere transaktionsoplysninger på udskrevne kvitteringer.

Hvis du har medarbejdere med POS-pinkoder, kan du fjerne deres adgang til indstillingerne for tilpasning af kvitteringer ved at vælge valgmuligheden Begrænsede tilladelser fra siden med indstillinger for Medarbejdere.

Denne vejledning gælder kun for fysiske kvitteringer fra Retail POS-salg. Hvis du vil redigere dine mail- eller sms-kvitteringer for POS, skal du gå til indstillingerne for Meddelelser i din Shopify-administrator og redigere skabelonen POS- og mobilkvittering.

Du kan føje et logo til dine kvitteringer i POS-kanalen. Du kan føje det samme logo til dine kvitteringer for alle dine POS-lokationer eller uploade et separat logo for hver lokation.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på Point of saleApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Indstillinger > Udskrevne kvitteringer.

5. Under Kvitteringsindstillinger skal du vælge POS-lokationen i den rullemenu, du vil tilføje et logo for.

6. Klik på Upload logo, og klik derefter på T*ilføj billede* for at uploade en logofil på 400 px gange 200 px.

7. Valgfrit: Vælg en logobredde i rullemenuen.

8. Klik på Gem, og gør derefter et af følgende:

• Hvis du vil bruge logoet på alle dine kvitteringer for detaillokationen, skal du klikke på Gem for alle detaillokationer.
    • Hvis du kun vil bruge logoet for den lokation, du valgte, skal du klikke på Gem kun for denne lokation.

Du kan medtage butiksoplysninger, som f.eks. din returneringspolitik eller din butiks åbningstider, i sidehovedet og sidefoden på dine kvitteringer.

Trin til Point of Sale-kanalen:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. På siden Apps og salgskanaler klikker du på Point of Sale.
  3. Klik på Åbn salgskanal.
  4. Klik på Indstillinger > Udskrevne kvitteringer.
  5. Gør et af følgende på siden Kvitteringsindstillinger:

• Klik på Tekst i sidehoved for at føje et tilpasset sidehoved til dine kvitteringer.
    • Klik på Tekst i sidefod for at føje en tilpasset sidefod til dine kvitteringer.
  6. Indtast din tilpassede tekst, og klik derefter på Gem.

Trin til Shopify POS-appen:

1. Tryk på , og tryk derefter på Indstillinger i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på Udskrevne kvitteringer.
  3. Gør et af følgende på siden Udskrevne kvitteringer:

• Tryk på Tilføj tekst i sidehoved for at føje et tilpasset sidehoved til dine kvitteringer.
    • Tryk på Tilføj tekst i sidefod for at føje en tilpasset sidefod til dine kvitteringer.
  4. Indtast din tilpassede tekst, og tryk derefter på Gem.

Føj tilpassede oplysninger til dine kvitteringer

Du kan tilpasse dine kvitteringer ved at vælge de oplysninger, som du vil have med på dem. Du kan f.eks. medtage en stregkode, som kan scannes med en 1D- eller 2D-stregkodescanner eller din enheds kamera, så den tilsvarende ordre åbnes i Shopify POS.

Du kan tilpasse dine kvitteringer fra din Shopify-administrator i Point of Sale-kanalen eller via Shopify POS-appen. Hvis du vil foretage ændringer i alle dine lokationer på én gang, skal du foretage dine ændringer i din Shopify-administrator i Point of Sale-kanalen.

Trin til Point of Sale-kanalen:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. På siden Apps og salgskanaler klikker du på Point of Sale.
  3. Klik på Åbn salgskanal.
  4. Klik på Indstillinger > Udskrevne kvitteringer.
  5. På siden Kvitteringsindstillinger skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for nogle af følgende oplysninger, som du vil vise på dine kvitteringer:

• Vis et andet logo pr. lokation
    • Vis lokationens adresse
    • Vis lokationens telefonnummer
    • Vis felt for samlet salg
    • Vis SKU
    • Vis sammenligningspris
    • Vis rabatkode
    • Vis medarbejder tilskrevet til salg
    • Vis medarbejder ved kassen
    • Vis ordrebemærkning
    • Vis kundeoplysninger
    • Vis 1D- eller 2D-stregkode
    • Vis tilpasset QR-kode
  6. Klik på Gem.

Trin til Shopify POS-appen:

1. Tryk på , og tryk derefter på Indstillinger i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på Udskrevne kvitteringer.
  3. På siden Udskrevne kvitteringer skal du skifte til/fra på følgende oplysninger, som du vil inkludere på dine kvitteringer:
    • Vis lokationens adresse
    • Vis lokationens telefonnummer
    • Vis felt for samlet salg
    • Vis SKU
    • Vis sammenligningspris
    • Vis rabatkode
    • Vis medarbejder tilskrevet til salg
    • Vis medarbejder ved kassen
    • Vis ordrebemærkning
    • Vis kundeoplysninger
    • Vis 1D- eller 2D-stregkode
    • Vis tilpasset QR-kode

Angiv standardnummeret af kvitteringskopier, der skal udskrives efter en transaktion

Du kan vælge at få udskrevet et standardantal kvitteringer efter hver gennemførte transaktion.

Trin til Point of Sale-kanalen:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. På siden Apps og salgskanaler klikker du på Point of Sale.
  3. Klik på Åbn salgskanal.
  4. Klik på Indstillinger > Udskrevne kvitteringer.
  5. På siden Kvitteringsindstillinger klikker du på Antallet af udskrevne kvitteringer.
  6. Indtast dit tilpassede helnummer, og klik derefter på Gem.

Trin til Shopify POS-appen:

1. Tryk på , og tryk derefter på Indstillinger i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på Udskrevne kvitteringer.
  3. På skærmen Udskrevne kvitteringer under overskriften Udskrivningsindstillinger trykker du på Antallet af udskrevne kvitteringer.
  4. Indtast dit tilpassede heltal, og tryk på Gem.