Angiv medarbejdertilladelser for Shopify POS

Medarbejderne, som er oprettet i Shopify-administrator, kan kun logge ind på Shopify POS med brug af deres egne legitimationsoplysninger, hvis de har de krævede tilladelser. Hvis du er butiksejer eller har en konto, der har fuld administratoradgang, kan du se og ændre kontotilladelserne for medarbejderne på siden med indstillingerne, Abonnement og tilladelser eller Konto, i din Shopify-administrator.

Nødvendige medarbejdertilladelser til iPad og iPhone

Shopify-medarbejdere, som er oprettet i Shopify-administratoren, skal have fuld adgang til at logge ind på Shopify POS til iPad og iPhone. Se Medarbejdertilladelser for at få mere at vide om ændring af tilladelser for dine medarbejdere.

Nødvendige medarbejdertilladelser til Android

Shopify-medarbejdere, der er oprettet i Shopify-administrator, skal bruge de krævede minimumstilladelser til at bruge kontoen i din Shopify-administrator til at logge ind på Shopify POS til Android. Medarbejdere skal som minimum have følgende tilladelser:

• Hjemme
  • Ordrer
  • Ordrekladder
  • Produkter
  • Kunder
  • Indstillinger
  • Lokationer

Se Medarbejdertilladelser for at få mere at vide om ændring af tilladelser for dine medarbejdere.