Angiv medarbejdertilladelser for Shopify POS

Medarbejdere, der oprettes i Shopify-administratoren, kan kun logge ind på Shopify POS ved hjælp af deres egne legitimationsoplysninger, hvis de har de nødvendige tilladelser. Du kan give medarbejdere adgang til Shopify POS ved at gå til siden Indstillinger > Abonnement og tilladelser i din Shopify-administrator og derefter vælge Giv denne medarbejder adgang til Point of Sale (POS).

Shopify-medarbejdere, der er oprettet i Shopify-administratoren, skal have Loginkravene til Shopify POS for at kunne logge ind på Shopify POS. Hvis medarbejderne ikke har alle de påkrævede tilladelser, kan de kun logge ind ved hjælp af en pinkode, når en medarbejder med de påkrævede tilladelser har logget ind først.

Hvis du er butiksejeren eller har tilladelsen Administrer indstillinger, kan du redigere medarbejdertilladelserne i din Shopify-administrator.