Administration af POS-medarbejdere

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Hvis du er butiksejeren eller har tilladelsen Administrer POS-medarbejdere, kan du gøre følgende fra kanalen Point of Sale (POS) i din Shopify-administrator:

• Redigere mailadressen og kontaktoplysningerne for en medarbejder, der udelukkende har adgang til POS-appen.
  • Redigere POS-rollen for alle medarbejdere med adgang til Point of Sale (POS).
  • Ændre pinkoden for alle medarbejdere med adgang til Point of Sale (POS).
  • Slette medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen.
  • Fjerne POS-adgang for medarbejdere med adgang til Shopify-administratoren.

Det er kun butiksejeren, der kan administrere sine egne kontaktoplysninger, sin POS-rolle og sin egen pinkode.

Hvis medarbejderen har adgang til Shopify-administratoren, er han eller hun den eneste, der kan redigere vedkommendes kontaktoplysninger.

Rediger oplysninger om en medarbejder (Shopify POS-appen)

Du kan ændre en medarbejders oplysninger på følgende steder:

• POS-appen
  • Point of Sale-kanalen i Shopify-administratoren
  • indstillingerne for Brugere og tilladelser i Shopify-administratoren

Rediger medarbejderoplysninger i POS-appen

1. Tryk på og derefter på Medarbejdere i Shopify POS.
  2. Tryk på medarbejderens navn.
  3. I afsnittet KONTAKTOPLYSNINGER trykker du på Rediger og angiver derefter medarbejderens nye kontaktoplysninger, hvis medarbejderkontoen udelukkende har adgang til POS-appen.
  4. Du tildeler POS-rollen på ny på følgende måde:

1. Tryk på Rediger i afsnittet ADGANG TIL POS-APPEN, og vælg derefter en anden rolle.
    2. Tryk på Gem.
  5. Du kan ændre pinkoden på følgende måde:

1. Tryk på Rediger i afsnittet SIKKERHED.
    2. Tryk på Opret ny pinkode, eller angiv en ny pinkode.
    3. Tryk på Gem.

Rediger medarbejderoplysninger i Point of Sale-kanalen

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på Point of saleApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Medarbejder.

5. Klik på medarbejderens navn.

6. Angiv medarbejderens nye kontaktoplysninger.

7. Hvis du vil tildele POS-rollen på ny, skal du vælge en anden rolle i afsnittet POS-ROLLE.

8. Hvis du vil ændre pinkoden, skal du klikke på Opret tilfældig pinkode eller angive en ny pinkode i afsnittet Pinkode. Sørg for, at dine medarbejdere kender den nye pinkode.

9. Klik på Gem.

Rediger medarbejderoplysninger i indstillingerne for Brugere og tilladelser

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator, og klik derefter på Brugere og tilladelser.
  2. Klik på medarbejderens navn.
  3. Angiv medarbejderens nye kontaktoplysninger.
  4. Hvis du vil tildele POS-rollen på ny, skal du vælge en anden rolle i afsnittet POS-ROLLE.
  5. Hvis du vil ændre pinkoden, skal du klikke på Opret tilfældig pinkode eller angive en ny pinkode i afsnittet Pinkode. Sørg for, at dine medarbejdere kender den nye pinkode.
  6. Klik på Gem.

Søg i og filtrer listen med medarbejdere

Du kan søge efter og filtrere din liste over medarbejdere i POS-appen eller på Point of Sale-kanalen i Shopify-administratoren.

Søg efter og filtrer i POS-appen

Du kan søge efter en specifik medarbejder ved at indtaste et navn, en mailadresse eller et telefonnummer i feltet Søg i medarbejdere. Du kan også filtrere listen over medarbejdere ved at trykke på en eller flere POS-roller.

Søg efter og filtrer på Point of Sale-kanalen i Shopify-administratoren

Du kan søge efter en specifik medarbejderkonto ved at angive et navn, en mailadresse eller et telefonnummer i søgefeltet. Du kan også filtrere listen over medarbejdere efter adgangsniveau (f.eks. Administrator), efter POS-rolle eller efter tildelt lokation. Du kan markere én eller flere filtreringsregler og kombinere filtreringsregler for både POS-rolle og lokation.

Du kan f.eks. filtrere listen over medarbejdere, så den kun viser medarbejdere med POS-rollen Partner og en specifik POS-lokation.

Slet medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen

Hvis du er butiksejeren eller har tilladelsen Administrer POS-medarbejdere, kan du slette medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen.

Slet medarbejder i POS-appen

1. Tryk på og derefter på Medarbejdere i Shopify POS.
  2. Tryk på navnet på den medarbejder, der udelukkende har adgang til POS-appen.
  3. Tryk på Slet medarbejder.

Slet medarbejder via Point of Sale-kanalen i Shopify-administratoren

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på Point of saleApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Medarbejder.

5. Klik på navnet på en medarbejder, der udelukkende har adgang til POS-appen.

6. Klik på Slet medarbejdere.

Gentag handlingen for flere medarbejdere

Du kan anvende følgende handlinger for flere medarbejdere på én gang i Point of Sale-kanalen i Shopify-administratoren:

• Tildel POS-roller.
  • Tildel lokationer.
  • Give medarbejdere med adgang til medarbejderkonti adgang til Point of Sale (POS).
  • Slet medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen.

I følgende eksempel tildeler du flere medarbejdere den samme POS-rolle på én gang.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på Point of saleApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Medarbejder.

5. Markér afkrydsningsfeltet ud for navnene på alle de medarbejdere, som du vil tildele POS-rollen.

6. Klik på Tildel POS-rolle, og klik derefter på den rolle, som du vil tildele alle de valgte medarbejdere.