Medarbejderindstillinger i Shopify POS

Bemærk: Siden Medarbejdere til Shopify POS er kun tilgængelig, hvis du har et Shopify-abonnement eller derover og bruger en iPad. Du kan ikke se medarbejderindstillingerne for Shopify POS på din iPhone eller Android.

Hvis du er butiksejeren eller en medarbejder med Loginkravene til Shopify POS, kan du tilføje eller fjerne medarbejdere, som udelukkende har adgang til POS via Shopify POS-appen. Du kan oprette alle de POS-medarbejdere, du vil.

Når du tilføjer medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen, har disse ikke adgang til din Shopify-administrator, medmindre du også opretter medarbejdere fra din Shopify-administrator. Medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen, skal have en unik 4-cifret pinkode for at kunne åbne Shopify POS-appen og gennemføre salg.

Medarbejdere, som udelukkende har adgang til POS-appen, kan ikke selv logge ind på Shopify POS-appen. Butiksejeren eller en medarbejder med Loginkravene til Shopify POS skal først logge ind og derefter låse sin POS-appskærm. Når dette trin er fuldført, vises en side, hvor medarbejderen kan angive sin pinkode. Hvis du logger ud af POS-appen, skal en butiksejer eller en medarbejder med de påkrævede POS-tilladelser logge ind, før medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen, kan gennemføre en transaktion.

Når en medarbejder, der er logget ind, behandler en betaling via Shopify POS, er medarbejderens navn knyttet til den pågældende ordre. Du kan se, hvilken medarbejder der har behandlet en ordre, i detaljevisningen til ordren i Shopify POS, og på ordrens tidslinje i din Shopify-administrator.

Bemærk: Medarbejderindstillingerne angives pr. POS-enhed. Alle enheder har som standard tilladt alle indstillinger for POS-tilladelser.

Tilføj en ny pinkode til Shopify POS-medarbejdere

Hvis du bruger Shopify POS og din butik har Shopify-abonnementet eller derover, kan du tilføje en ny medarbejder i appens indstillinger.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Medarbejdere i Shopify POS.

2. Tryk på Tilføj medarbejder i afsnittet Kun adgang til POS-app.

3. Angiv medarbejderens fornavn, efternavn og mailadresse.

4. Indtast en firecifret pinkode, eller tryk på Opret ny pinkode, så den pågældende medarbejder kan bruge denne pinkode til at logge ind på Shopify POS.

5. Tryk på Tilføj PIN.

Rediger oplysningerne om en medarbejder, der udelukkende har adgang til POS

Hvis du bruger Shopify POS, og din butik har Shopify-abonnementet eller derover, og du bruger en iPad, kan du redigere oplysningerne for medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen, via POS-appen.

Du kan ikke redigere oplysningerne for medarbejdere med adgang til administratoren via POS-appen. Hvis du vil redigere oplysningerne for en medarbejder med adgang til administratoren, skal du bruge din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Medarbejdere i Shopify POS.

2. Tryk på en medarbejders navn.

3. Valgfrit: Foretag eventuelle nødvendige ændringer af oplysninger om medarbejderen.

4. Valgfrit: Tryk på Skift pinkode. Indtast en ny pinkode, eller tryk på Opret ny pinkode.

5. Tryk på Gem.

Angiv begrænsede POS-tilladelser for medarbejdere med POS-pinkoder

Som standard giver alle nye POS-pinkoder til medarbejdere fuld adgang til Shopify POS-appen. Hvis du vil begrænse, hvad medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen, og som har POS-pinkoder, har adgang til, når de bruger Shopify POS, kan du begrænse deres adgangstilladelser fra indstillingerne i appen.

Medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen, kan gøre følgende:

• Få adgang til ordrer på en hvilket som helst lokation
  • Ændre lokationsindstillinger
  • Ændre betalingsindstillinger
  • Ændre indstillinger for terminalskift
  • Tilpasse kvitteringer
  • Logge ud af butikken
  • Få adgang til apps
  • Få adgang til Kunder

Hvis du begrænser adgangen til Kunder, kan medarbejderne ikke få adgang til kundens side. De kan dog stadig oprette nye kunder og knytte kunder til køb fra betalingsprocessen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Medarbejdere > Medarbejderindstillinger fra Shopify POS.

2. Deaktiver de tilladelser, som du ikke ønsker, at den pågældende pinkode til Shopify POS-medarbejdere skal have.

Slet medarbejder

Hvis du er butiksejeren eller har en konto med de 13 Shopify POS-tilladelser, kan du slette andre medarbejdere.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Medarbejdere i Shopify POS.

2. Tryk på medarbejderens navn.

3. Tryk på Slet.