Medarbejderindstillinger i Shopify POS

Bemærk: Siden Medarbejdere til Shopify POS er kun tilgængelig, hvis du har et Shopify-abonnement eller derover og bruger en iPad. Du kan ikke se medarbejderindstillingerne for Shopify POS på din iPhone eller Android.

Hvis du er butiksejeren eller har fuld tilladelse, kan du tilføje eller fjerne medarbejdere, som kun har adgang til POS via Shopify POS-appen. Du kan oprette alle de POS-medarbejderkonti, du vil.

Når du tilføjer medarbejdere, som kun har adgang til POS, har disse ikke adgang til din Shopify-administrator. Hvis du vil give dine medarbejdere adgang til Shopify-administratoren, skal du tilføje dem som medarbejdere i din Shopify-administrator.

Medarbejdere, som kun har adgang til POS, skal bruge et unikt firecifret personligt identifikationsnummer (PIN) for at få adgang til Shopify POS-appen og gennemføre salg.

Bemærk: Medarbejdere, som kun har adgang til POS, kan ikke selv logge ind på Shopify POS-appen. Butiksejeren eller en medarbejder med fuld tilladelse skal først logge ind og ud af POS-appen. Derefter vises siden, hvor medarbejderen kan angive sin pinkode.

Når en medarbejder, der er logget ind, behandler en betaling via Shopify POS, er medarbejderens navn knyttet til den pågældende ordre. Du kan se, hvilken medarbejder der har behandlet en ordre, i detaljevisningen til ordren i Shopify POS, og på ordrens tidslinje i din Shopify-administrator.

Tilføj en ny pinkode til Shopify POS-medarbejdere

Hvis du bruger Shopify POS og din butik har Shopify-abonnementet eller derover, kan du tilføje en ny medarbejder i appens indstillinger.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Medarbejdere i Shopify POS.

2. Tryk på Tilføj medarbejder i afsnittet Kun adgang til POS-app.

3. Indtast medarbejderens fornavn, efternavn og mailadresse.

4. Indtast en firecifret pinkode, eller tryk på Opret ny pinkode, så den pågældende medarbejder kan bruge denne pinkode til at logge ind på Shopify POS.

5. Tryk på Tilføj PIN.

Rediger oplysningerne om en medarbejder, der kun har adgang til POS

Hvis du bruger Shopify POS og din butik har Shopify-abonnementet eller derover, og du bruger en iPad, kan du redigere oplysninger for medarbejdere, der kun har adgang til POS-appen, via POS-appen.

Du kan ikke redigere oplysningerne for medarbejdere med adgang til administratoren via POS-appen. Hvis du vil redigere oplysningerne for en medarbejder med adgang til administratoren, skal du bruge din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Medarbejdere i Shopify POS.

2. Tryk på medarbejderens navn.

3. Valgfrit: Foretag eventuelle nødvendige ændringer af oplysninger om medarbejderen.

4. Valgfrit: Tryk på Skift pinkode. Indtast en ny pinkode, eller tryk på Opret ny pinkode.

5. Tryk på Gem.

Angiv begrænsede tilladelser for medarbejdere med POS-pinkoder

Som standard giver alle nye POS-pinkoder til medarbejdere fuld adgang til Shopify POS-appen. Hvis du vil begrænse, hvad medarbejdere med POS-pinkoder kan se, når de bruger Shopify POS, kan du begrænse deres adgangstilladelse fra indstillingerne i appen.

Medarbejdere med fuld adgangstilladelse kan udføre følgende handlinger:

• Få adgang til ordrer på en hvilket som helst lokation
  • Ændre lokationsindstillinger
  • Ændre betalingsindstillinger
  • Ændre indstillinger for terminalskift
  • Tilpasse kvitteringer
  • Logge ud af butikken
  • Få adgang til apps
  • Få adgang til Kunder

Hvis du begrænser adgang til Kunder, kan medarbejdere ikke se kundens profil, men de kan stadig oprette nye kunder og knytte kunder til køb fra betaling.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Medarbejdere > Medarbejderindstillinger fra Shopify POS.

2. Deaktiver de tilladelser, som du ikke ønsker, at den pågældende pinkode til Shopify POS-medarbejdere skal have.

Slet en medarbejder

Hvis du er butiksejer eller har en konto med fuld administratoradgang, kan du slette konti for andre medarbejdere.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Medarbejdere i Shopify POS.

2. Tryk på medarbejderens navn.

3. Tryk på Slet: