Medarbejderindstillinger i Shopify POS

Bemærk: Siden Medarbejdere til Shopify POS er kun tilgængelig, hvis du har et Shopify-abonnement eller derover og bruger en iPad. Du kan ikke se medarbejderindstillingerne for Shopify POS på din iPhone eller Android.

Hvis du er butiksejeren eller har en medarbejderkonto med alle de 13 påkrævede tilladelser, kan du tilføje eller fjerne de medarbejderkonti, som udelukkende har adgang til POS via Shopify POS-appen. Du kan oprette alle de POS-medarbejderkonti, du vil.

Når du tilføjer medarbejderkonti, der udelukkende har adgang til POS-appen, har disse ikke adgang til din Shopify-administrator, medmindre du også opretter medarbejderkonti fra din Shopify-administrator. Medarbejderkonti, der udelukkende har adgang til POS-appen, skal have en unik 4-cifret pinkode for at kunne åbne Shopify POS-appen og gennemføre salg.

Medarbejderkonti, der udelukkende har adgang til POS-appen, kan ikke selv logge ind på Shopify POS-appen. Butiksejeren eller en medarbejderkonto med alle 13 påkrævede POS-tilladelser skal først logge ind og derefter låse sin POS-appskærm. Når dette trin er fuldført, vises en side, hvor medarbejderen kan angive sin pinkode. Hvis du logger ud af POS-appen, skal en butiksejer eller en medarbejder med de påkrævede POS-tilladelser logge ind, før medarbejderkontoen, der udelukkende har adgang til POS, kan gennemføre en transaktion.

Når en medarbejderkonto, der er logget ind, behandler en betaling via Shopify POS, er medarbejderens navn knyttet til den pågældende ordre. Du kan se, hvilken medarbejderkonto der har behandlet en ordre, i detaljevisningen til ordren i Shopify POS, og på ordrens tidslinje i din Shopify-administrator.

Bemærk: Medarbejderindstillingerne angives pr. POS-enhed. Alle enheder har som standard tilladt alle indstillinger for POS-tilladelser.

Tilføj en ny pinkode til Shopify POS-medarbejdere

Hvis du bruger Shopify POS og din butik har Shopify-abonnementet eller derover, kan du tilføje en ny medarbejderkonto i appens indstillinger.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Medarbejdere i Shopify POS.

2. Tryk på Tilføj medarbejder i afsnittet Kun adgang til POS-app.

3. Angiv medarbejderens fornavn, efternavn og mailadresse.

4. Indtast en firecifret pinkode, eller tryk på Opret ny pinkode, så den pågældende medarbejderkonto kan bruge denne pinkode til at logge ind på Shopify POS.

5. Tryk på Tilføj PIN.

Rediger oplysninger om en medarbejderkonto, der udelukkende har adgang til POS

Hvis du bruger Shopify POS, din butik har Shopify-abonnementet eller derover, og du bruger en iPad, kan du redigere oplysningerne for medarbejderkonti, der udelukkende har adgang til POS-appen, via POS-appen.

Du kan ikke redigere oplysningerne for medarbejdere med adgang til administratoren via POS-appen. Hvis du vil redigere oplysningerne for en medarbejder med adgang til administratoren, skal du bruge din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Medarbejdere i Shopify POS.

2. Tryk på medarbejderkontoens navn.

3. Valgfrit: Foretag eventuelle nødvendige ændringer af oplysninger om medarbejderkontoen.

4. Valgfrit: Tryk på Skift pinkode. Indtast en ny pinkode, eller tryk på Opret ny pinkode.

5. Tryk på Gem.

Angiv begrænsede POS-tilladelser for medarbejdere med POS-pinkoder

Som standard giver alle nye POS-pinkoder til medarbejdere fuld adgang til Shopify POS-appen. Hvis du vil begrænse, hvad medarbejderkonti, der udelukkende har adgang til POS-appen, og som har POS-pinkoder, har adgang til, når de bruger Shopify POS, kan du begrænse deres adgangstilladelser fra indstillingerne i appen.

Medarbejderkonti, der udelukkende har adgang til POS-appen, kan gøre følgende:

• Få adgang til ordrer på en hvilket som helst lokation
  • Ændre lokationsindstillinger
  • Ændre betalingsindstillinger
  • Ændre indstillinger for terminalskift
  • Tilpasse kvitteringer
  • Logge ud af butikken
  • Få adgang til apps
  • Få adgang til Kunder

Hvis du begrænser adgangen til Kunder, kan medarbejderkontoen ikke få adgang til kundens profil. Kontoen kan dog stadig oprette nye kunder og knytte kunder til køb fra betalingsprocessen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Medarbejdere > Medarbejderindstillinger fra Shopify POS.

2. Deaktiver de tilladelser, som du ikke ønsker, at den pågældende pinkode til Shopify POS-medarbejdere skal have.

Slet en medarbejderkonto

Hvis du er butiksejeren eller har en konto med de 13 Shopify POS-tilladelser, kan du slette andre medarbejderkonti.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Butik > Medarbejdere i Shopify POS.

2. Tryk på medarbejderkontoens navn.

3. Tryk på Slet.