Shopify til detailhandel

Hvis din butik har Shopify-abonnementet eller derover, kan du bruge yderligere hardware sammen med Shopify POS for at skabe en komplet detailforretningsoplevelse. Du kan evt. bruge en stregkodeprinter til at udskrive stregkoder til dine produkter og derefter lægge produkterne i indkøbskurven ved at scanne stregkoden med en stregkodescanner. Du kan også bruge en kvitteringsprinter til at udskrive kvitteringer og gavekvitteringer.

Shopify-abonnementet eller derover giver også funktioner til at administrere din butik, herunder terminalskift, følge af kontantbeholdningen, håndtering af pinkoder til medarbejdere og gemte indkøbskurve.

Bemærk: Din butik behøver ikke at have Shopify-abonnementet eller derover, for at du kan bruge basisfunktionerne i Shopify POS. Få mere at vide om basisfunktionerne i Shopify POS.

Shopify POS-abonnementer

De detailfunktioner, som findes i Shopify-abonnementet eller derover, hjælper dig med at oprette en komplet detailforretningsoplevelse. De fleste funktioner fungerer kun sammen med Shopify POS til iPad. Hvis du bruger Shopify POS til iPhone eller Android, kan du opgradere din butik til Shopify-abonnementet eller derover for at kunne bruge en kortlæser til magnetstribe med en understøttet gateway fra tredjepart.

I Shopify POS til iPad giver Shopify-abonnementet eller derover følgende yderligere funktioner:

Abonnementsfunktioner i Shopify POS
Funktion Definition
Hardware Tilknyt yderligere detailhardware, f.eks. en kvitteringsprinter, kontantskuffe eller en stregkodescanner. Du kan genbruge din egen detailhardware, hvis dette understøttes af Shopify.
Moneris-kortlæser Hvis din butik er beliggende i Canada, kan du bruge Moneris-kortlæseren til at acceptere kredit- og debetbetalinger, herunder Interac.
Udskriv kvitteringer Udskriv tilpassede kvitteringer ved betaling.
Gavekvitteringer Giv dine kunder en gavekvittering.
POS-understøttede betalingstjenesteudbydere Brug kortlæsere til magnetstribe med en betalingstjenesteudbyder, der understøttes af POS.
Terminalskift Brug terminalskift til at afstemme kontantskuffen regelmæssigt, og hold regnskab med de beløb, som medarbejderne har håndteret.
Følg kontantbeholdningen Spor din kontantoverførsel, og få dagligt oversigt over totaler på terminalen.
Pinkoder til medarbejdere Tilføj et ubegrænset antal medarbejdere ved hjælp af pinkodeindtastning.
Medarbejdertilladelser Aktivér begrænsede tilladelser for medarbejdere, som har en POS-pinkode.
Gemte indkøbskurve Gem en indkøbskurv ved betaling, og hent den senere.

Shopify-abonnementet eller derover har understøttelse i appen af følgende hardwarekomponenter: