Tilføjelse eller fjernelse af en bemærkning til indkøbskurven for en Shopify POS-ordre

Hvis en af dine kunder har givet dig specielle instruktioner, eller hvis der er noget i forbindelse med en bestemt ordre, som du eller dine medarbejdere skal huske, kan du knytte en bemærkning til ordren ved betaling. Du kan også føje en bemærkning til en gennemført ordre fra siden Ordrer i Shopify POS på et senere tidspunkt.

Tilføj en bemærkning, mens ordren stadig er i indkøbskurven

Du kan føje en bemærkning til en ordre, der stadig er i indkøbskurven.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på knappen ... i øverste højre hjørne i afsnittet Indkøbskurv på siden med produkter og indkøbskurv:

Knap for indkøbskurvens menubakke for iPad – Shopify POS

2. Tryk på Tilføj bemærkning.

3. Skriv din bemærkning, og tryk derefter på Udført.

Fjern en bemærkning til indkøbskurven

Du kan fjerne en bemærkning til indkøbskurven fra en ordre, mens den stadig er i indkøbskurven.

Fremgangsmåde:

1. Hvis du ikke kan se bemærkningen til indkøbskurven, skal du trykke på knappen ... øverst til højre i afsnittet Indkøbskurv på siden:

Knap for indkøbskurvens menubakke iPad – Shopify POS

2. Tryk på symbolet - ud for bemærkningen:

Slet bemærkning iPad – Shopify POS

3. Når symbolet bliver rødt, skal du trykke på det igen.

Føj en bemærkning til en ordre

Du kan føje en bemærkning til en ordre fra kvitteringssiden i slutningen af transaktionen.

Fremgangsmåde:

1. På kvitteringssiden i Shopify POS-appen skal du trykke på Tilføj bemærkning:

Føj bemærkning til ordre iPhone – Shopify POS

2. Skriv din bemærkning, og tryk derefter på Udført.

Føj en bemærkning til en ordre

Du kan føje en bemærkning til en ordre fra kvitteringssiden i slutningen af transaktionen.

Fremgangsmåde:

1. På kvitteringssiden i Shopify POS-appen skal du trykke på Tilføj bemærkning:

Føj bemærkning til ordre Android – Shopify POS

2. Skriv din bemærkning.

3. Tryk på fluebenet for at føje din bemærkning til ordren.