Oversigt over gavekort

Bemærk: Vi vil gerne hjælpe med at minimere konsekvenserne af de seneste hændelser for din butik. Derfor kan der midlertidigt sælges gavekort med alle Shopify-abonnementsordninger. Du kan finde flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om gavekort. Hvis du vil føje gavekort til din butik, skal du se Tilføjelse eller opdatering af gavekortprodukter.

Hvis du vil sælge og indløse digitale gavekort med Shopify POS, skal du have:

Hvis du vil sælge og indløse fysiske gavekort, skal du også aktivere fysiske gavekort i Shopify POS

Bemærk: Du kan bruge Shopify POS til Android til at indløse fysiske gavekort, men ikke til at sælge dem. Salg af fysiske gavekort er i øjeblikket begrænset til iPad og iPhone.

Salgskanaler, der understøtter gavekort

Kunder kan indløse deres gavekort på alle dine salgskanaler, der bruger Shopifys betalingsproces:

• Webshop
  • Køb-knap
  • Facebook Shop
  • Messenger
  • Shopify POS