Erstatning af et mistet gavekort i Shopify POS

Bemærk: Vi vil gerne hjælpe med at minimere konsekvenserne af de seneste hændelser for din butik. Derfor kan der midlertidigt sælges gavekort med alle Shopify-abonnementsordninger. Du kan finde flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om gavekort. Hvis du vil føje gavekort til din butik, skal du se Tilføjelse eller opdatering af gavekortprodukter.

Hvis en kunde har mistet oplysninger om et gavekort, vedkommende har købt, kan du deaktivere det i Shopify POS og udstede et nyt gavekort gratis fra din Shopify-administrator.

Bemærk: Hvis du bruger Shopify POS til Android, skal du deaktivere gavekortet via din Shopify-administrator. Du kan ikke deaktivere det via Shopify POS.

Sådan erstatter du et gavekort med Shopify POS: