Indløsning af et gavekort i Shopify POS

Bemærk: Vi vil gerne hjælpe med at minimere konsekvenserne af de seneste hændelser for din butik. Derfor kan der midlertidigt sælges gavekort med alle Shopify-abonnementsordninger. Du kan finde flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om gavekort. Hvis du vil føje gavekort til din butik, skal du se Tilføjelse eller opdatering af gavekortprodukter.

Hvis din butik sælger gavekort, kan du acceptere dem som betaling med Shopify POS. Du kan indløse en kundes gavekort, uanset om det er købt online eller personligt. Få mere at vide om, hvor gavekort kan indløses.

Bemærk: Du kan ikke genindlæse et gavekort, efter det er blevet indløst.

Indløs et gavekort med Shopify POS

Sådan indløser du et gavekort med Shopify POS:

1. Tilføj produkter til indkøbskurven i Shopify POS på den sædvanlige måde, og tryk derefter på Debitering.

2. Tryk på Gavekort (hvis du ikke kan se valgmuligheden Gavekort, skal du aktivere den på siden med valgmuligheder for Betalinger).

3. Angiv gavekortnummeret ved hjælp af en af følgende valgmuligheder:

- Indtast den kode, som kunden giver dig. - Brug vores understøttede 2D-stregkodescanner til at scanne stregkoden (2D-scanneren er den eneste understøttede scanner, der kan læse et gavekorts QR-stregkode). - Brug det fremadvendte kamera på din iPad.

1. Tryk på Indløs.

2. Hvis der er en restsaldo, som kunden skal indbetale, skal du trykke på følgende muligheder:

- Tryk på Tilføj betaling for at tilføje en anden betalingsmetode. - Tryk på Markér som delvis for at markere ordren som delvist betalt og modtage yderligere betaling på et senere tidspunkt.

1. Valgfrit: På siden efter betalingsprocessen kan du give kunden en kvittering ved hjælp af en af følgende valgmuligheder:

- Tryk på Send kvittering via e-mail for at sende en e-mail til kunden med en kopi af kvitteringen. - Tryk på Send kvittering via sms for at sende kunden en kopi af kvitteringen i en sms-besked. - Tryk på Udskriv kvittering for at udskrive en papirkvittering, hvis du har installeret en printer.

1. Tryk på Udført for at vende tilbage til produktsiden.

Kvitteringen viser de sidste fire cifre af gavekortet, der blev brugt til betaling, samt restsaldoen på kortet:

Saldo på gavekortkvittering – Shopify POS

Se saldoen på et gavekort med Shopify POS

Fra Shopify POS kan du se restsaldoen på et gavekort via den ordre, som gavekortet blev solgt i.

Sådan får du vist restsaldoen på et gavekort:

1. Tryk på Ordrer i Shopify POS.

2. Find og tryk på den ordre, som gavekortet blev solgt i.

3. Tryk på gavekortnummeret:

Gavekortnummer på en side med ordreoplysninger på iPad – Shopify POS

4. Den modus, der vises, viser den resterende saldo på gavekortet. Tryk på Annuller for at vende tilbage til ordreoplysningerne.

Indløs et gavekort med Shopify POS

Sådan indløser du et gavekort med Shopify POS:

1. Tilføj produkter til indkøbskurven i Shopify POS på den sædvanlige måde, og tryk derefter på Debitering.

2. Tryk på Gavekort (hvis du ikke kan se valgmuligheden Gavekort, skal du aktivere den på siden med valgmuligheder for Betalinger).

3. Angiv gavekortnummeret ved hjælp af en af følgende valgmuligheder:

- Indtast den kode, som kunden giver dig. - Brug kameraet på din iPhone.

1. Tryk på Indløs.

2. Hvis der er en restsaldo, som kunden skal indbetale, skal du trykke på følgende muligheder:

- Tryk på Tilføj betaling for at tilføje en anden betalingsmetode. - Tryk på Markér som delvis for at markere ordren som delvist betalt og modtage yderligere betaling på et senere tidspunkt.

1. Valgfrit: På siden efter betalingsprocessen kan du give kunden en kvittering ved hjælp af en af følgende valgmuligheder:

- Tryk på Send kvittering via e-mail for at sende en e-mail til kunden med en kopi af kvitteringen. - Tryk på Send kvittering via sms for at sende kunden en kopi af kvitteringen i en sms-besked.

1. Tryk på Udført for at vende tilbage til produktsiden.

Kvitteringen viser de sidste fire cifre af gavekortet, der blev brugt til betaling, samt restsaldoen på kortet:

Saldo på gavekortkvittering – Shopify POS

Se saldoen på et gavekort med Shopify POS

Fra Shopify POS kan du se restsaldoen på et gavekort via den ordre, som gavekortet blev solgt i.

Sådan får du vist restsaldoen på et gavekort:

1. Tryk på Ordrer i Shopify POS.

2. Find og tryk på den ordre, som gavekortet blev solgt i.

3. Tryk på gavekortnummeret:

Gavekortnummer på en side med ordreoplysninger på iPhone – Shopify POS

4. Den modus, der vises, viser den resterende saldo på gavekortet. Tryk på Annuller for at vende tilbage til ordreoplysningerne.

Indløs et gavekort med Shopify POS

Med Shopify POS kan du indløse gavekort, der er sendt via e-mail, er udskrevet eller findes som fysisk gavekort. Hvis gavekortet har en stregkode, kan du indtaste gavekortets kode ved at scanne stregkoden med kameraet på din enhed. Du kan desuden indtaste en hvilken som helst gavekortkode manuelt.

Sådan indløser du et gavekort med Shopify POS:

1. Fra betalingen i Shopify POS skal du lægge produkter i indkøbskurven på den sædvanlige måde, og derefter skal du trykke på SUBTOTAL.

2. På siden Indkøbskurv skal du foretage de nødvendige opdateringer af indkøbskurven og derefter trykke på DEBITERING.

3. Tryk på Gavekort på siden Vælg betaling.

4. Angiv gavekortnummeret ved hjælp af en af følgende valgmuligheder:

- Indtast den kode, som kunden giver dig. - Brug kameraet på din Android-enhed.

1. Tryk på INDLØS.

2. Tryk på DEBITERING.

3. Valgfrit: Tryk på Send kvittering for at sende kunden en kvittering via e-mail eller sms.

4. Tryk på UDFØRT for at vende tilbage til skærmen med produkter.