Sådan tilbagebetaler du til et gavekort i Shopify POS

Bemærk: Vi vil gerne hjælpe med at minimere konsekvenserne af de seneste hændelser for din butik. Derfor kan der midlertidigt sælges gavekort med alle Shopify-abonnementsordninger. Du kan finde flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om gavekort. Hvis du vil føje gavekort til din butik, skal du se Tilføjelse eller opdatering af gavekortprodukter.

Hvis en kunde har foretaget et køb via et gavekort og ønsker at returnere varen mod en tilbagebetaling, kan du foretage tilbagebetalingen til det samme gavekort, hvor saldoen automatisk opdateres.

Tilbagebetal en hel ordre til et gavekort med Shopify POS

Sådan tilbagebetaler du en hel ordre, der blev betalt med gavekort:

1. På siden Ordrer i Shopify POS skal du trykke på den ordre, der blev betalt med et gavekort.
  1. Tryk på Returnering eller ombytning.

2. Brug + og - ud for hvert produkt til at angive det antal, du vil refundere.

3. Hvis ordren viser, at kunden betalte for levering, skal du trykke på Tilføj for at medtage leveringsomkostningerne i det tilbagebetalte beløb.

4. Valgfrit: Angiv en grund til tilbagebetalingen.

5. Tryk på Tilbagebetal.

6. Siden Refusionsbetaling viser, at betalingen tilbagebetales til et gavekort. Tryk på Tilbagebetal.

7. Når tilbagebetalingen er gennemført, skal du trykke på Udført for at vende tilbage til siden med ordreoplysninger.

Tilbagebetal en del af en ordre til et gavekort med Shopify POS

Når du tilbagebetaler en ordre, der blev betalt med gavekort, kan du tilpasse refusionsbeløbet, så du kun betaler en del af ordren tilbage til gavekortet.

Du kan kun foretage én tilbagebetaling pr. ordre. Det betyder, at du ikke kan tilbagebetale resten af ordren på et senere tidspunkt, hvis du foretager en delvis tilbagebetaling.

Sådan tilbagebetaler du en del af en ordre, der er betalt med gavekort:

1. På siden Ordrer i Shopify POS skal du trykke på den ordre, der blev betalt med et gavekort.
  1. Tryk på Refunder varer.

2. Brug + og - ud for hvert produkt til at angive det antal, du vil refundere.

3. Valgfrit: Hvis ordren viser, at kunden har betalt for levering, skal du trykke på Tilføj for at medtage leveringsomkostningerne i det tilbagebetalte beløb.

4. Valgfrit: Angiv en grund til tilbagebetalingen.

5. Tryk på Tilbagebetal.

6. Siden Refusionsbetaling viser, at betalingen føres tilbage til et gavekort. Tryk på refusionsbeløbet for at angive et lavere beløb:

Siden Refusionsbetaling med et tilpasset refusionsbeløb – Shopify POS til iPad

7. Tryk på Tilbagebetal.

8. Når tilbagebetalingen er gennemført, skal du trykke på Udført for at vende tilbage til siden med ordreoplysninger.

Tilbagebetal en hel ordre til et gavekort med Shopify POS

Sådan tilbagebetaler du en hel ordre, der blev betalt med gavekort:

1. På siden Ordrer i Shopify POS skal du trykke på den ordre, der blev betalt med et gavekort.
  1. Tryk på Refunder varer.

2. Brug + og - ud for hvert produkt til at angive det antal, du vil refundere.

3. Hvis ordren viser, at kunden betalte for levering, skal du trykke på Tilføj for at medtage leveringsomkostningerne i det tilbagebetalte beløb.

4. Valgfrit: Angiv en grund til tilbagebetalingen.

5. Tryk på Tilbagebetal.

6. Siden Refusionsbetaling viser, at betalingen tilbagebetales til et gavekort. Tryk på Tilbagebetal.

7. Når tilbagebetalingen er gennemført, skal du trykke på Udført for at vende tilbage til siden med ordreoplysninger.

Tilbagebetal en del af en ordre til et gavekort med Shopify POS

Når du tilbagebetaler en ordre, der blev betalt med gavekort, kan du tilpasse refusionsbeløbet, så du kun betaler en del af ordren tilbage til gavekortet.

Du kan kun foretage én tilbagebetaling pr. ordre. Det betyder, at du ikke kan tilbagebetale resten af ordren på et senere tidspunkt, hvis du foretager en delvis tilbagebetaling.

Sådan tilbagebetaler du en del af en ordre, der er betalt med gavekort:

1. På siden Ordrer i Shopify POS skal du trykke på den ordre, der blev betalt med et gavekort.
  1. Tryk på Refunder varer.

2. Brug + og - ud for hvert produkt til at angive det antal, du vil refundere.

3. Valgfrit: Hvis ordren viser, at kunden har betalt for levering, skal du trykke på Tilføj for at medtage leveringsomkostningerne i det tilbagebetalte beløb.

4. Valgfrit: Angiv en grund til tilbagebetalingen.

5. Tryk på Tilbagebetal.

6. Siden Refusionsbetaling viser, at betalingen føres tilbage til et gavekort. Tryk på tilbagebetalingsbeløbet for at angive et lavere beløb :

Siden Refusionsbetaling med et tilpasset refusionsbeløb – Shopify POS til iPhone

7. Tryk på Tilbagebetal.

8. Når tilbagebetalingen er gennemført, skal du trykke på Udført for at vende tilbage til siden med ordreoplysninger.

Tilbagebetal en hel ordre til et gavekort med Shopify POS

Sådan tilbagebetaler du en hel ordre, der blev betalt med gavekort:

1. På siden Ordrer i Shopify POS skal du trykke på den ordre, der blev betalt med et gavekort.
  1. Tryk på REFUNDER VARER.

2. Brug + og - ud for hvert produkt til at angive det antal, du vil refundere.

3. Valgfrit: Hvis ordren viser, at kunden har betalt for levering, skal du trykke på Tilføj for at medtage leveringsomkostningerne i det tilbagebetalte beløb.

4. Valgfrit: Angiv en grund til tilbagebetalingen.

5. Tryk på REFUNDER.

6. Når tilbagebetalingen er gennemført, skal du trykke på UDFØRT for at vende tilbage til siden med produkter.

Tilbagebetal en del af en ordre til et gavekort med Shopify POS

1. På siden Ordrer i Shopify POS skal du trykke på den ordre, der blev betalt med et gavekort.
  1. Tryk på REFUNDER VARER.

2. Brug + og - ud for hvert produkt til at angive det antal, du vil refundere.

3. Valgfrit: Hvis ordren viser, at kunden har betalt for levering, skal du trykke på Tilføj for at medtage leveringsomkostningerne i det tilbagebetalte beløb.

4. Valgfrit: Angiv en grund til tilbagebetalingen.

5. Tryk på beløbet ud for gavekortets betalingsmetode, og skriv så det beløb, som du vil betale tilbage:

Feltet Refusionsbeløb ved siden af en betaling foretaget med gavekort – Shopify POS til Android

6. Tryk på REFUNDER.

7. Når tilbagebetalingen er gennemført, skal du trykke på UDFØRT for at vende tilbage til siden med produkter.