Valg af betalingsmetoder ved Shopify POS-betaling

Når du er færdig med kundens indkøbskurv, kan du acceptere betaling via en række forskellige betalingsmetoder i dialogboksen Vælg betaling. Du kan vælge, hvilke betalingsmetoder, der vises i dialogboksen Vælg betaling i indstillingerne for Shopify POS.

Hvis din kunde betaler med flere betalingsmetoder eller ikke kan betale for hele ordren på en gang, kan kunden foretage en delvis betaling.

Advarsel! Vælg ikke betalingsmetoden Ekstern terminal, medmindre du bruger en ekstern kortlæser og betalingen behandles af en ikke-understøttet tredjepartsbetalingstjenesteudbyder. Shopify behandler ikke betalingen, når du bruger disse betalingsmetoder.

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske det helt nye Shopify POS.

Skærmen Vælg betaling

Dialogboksen Vælg betaling vises, når du trykker på Debitering på siden Indkøbskurv.

Fra dialogboksen Vælg betaling kan du vælge en hvilken som helst af de betalingsmetoder, som du har aktiveret i dine indstillinger for Betalingstyper.

Du kan give kunden mulighed for at indbetale på et senere tidspunkt ved at trykke på Ikke betalt. Ordren behandles som en $0,00-betaling, og kan betales senere.

Hvis du accepterer kreditkort, og du ikke har forbindelse til din kortlæser, bliver du bedt om at følge instruktionerne på Shopify POS-skærmen for at oprette forbindelse til den.

Kontantbetaling

Du kan acceptere betaling med kontanter.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Debitering på siden Indkøbskurv.

2. Tryk på Kontant i dialogboksen Vælg betaling. Det korrekte beløb for ordren angives som standard.

3. Hvis kunden ikke betaler med det præcise beløb i kontanter, kan du angive det beløb, som du modtager på én af to måder:

- Tryk et af de foreslåede beløb ind i feltet under Kontant. - Tryk på feltet Kontant for at hente tastaturet og indtaste det korrekte beløb. Tryk derefter på Udført.

1. Tryk på Acceptér, når du er klar til at gennemføre ordren.

2. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen i Shopify POS.

Kreditbetaling med brug af magnetstribe

Du kan understøtte kreditkortbetalinger med en understøttet kortlæser til magnetstribe.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Debitering på siden Indkøbskurv.

Er der ikke forbindelse til kortlæseren, skal du følge instruktionerne på Shopify POS-skærmen for at oprette forbindelse. Du kan også indtaste kreditkortoplysningerne manuelt.

2. Kør kundens kreditkort igennem som vist på billedet på siden.

3. Kunden godkender betalingen med sin underskrift eller pinkode, afhængigt af hans eller hendes korttype og din kortlæser.

Bemærk! Hvis du bruger Shopify-betalinger, og din butik ligger i USA, kan du acceptere kortbetalinger med magnetstriben uden en underskrift.

4. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen i Shopify POS.

Betalinger med chip og kontaktløse betalinger

Hvis du bruger kortlæseren til kontaktløs og chip eller kortlæseren til kontaktløs, chip og magnetstribe, kan du acceptere kontaktløse betalinger, herunder kontaktløse kreditkort, Android Pay og Apple Pay.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Debitering på siden Indkøbskurv.

Er der ikke forbindelse til kortlæseren, skal du følge instruktionerne på Shopify POS-skærmen for at oprette forbindelse. Du kan også indtaste kreditkortoplysningerne manuelt.

2. Giv kunden mulighed for at indsætte sit kort eller betale kontaktløst.

- Hvis kunden bruger en kontaktløsbetalingsmetode, skal han eller hun holde sit kreditkort eller kontaktløse enhed hen til kortlæseren (inden for 2,5 cm), indtil de fire grønne lamper er lyst op. - Hvis kunden bruger et kreditkort med chip, skal han eller hun indsætte kortet i kortlæseren og følge dens instruktioner.

Transaktionen er gennemført, når Shopify POS viser en besked om, at betalingen er godkendt.

1. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen i Shopify POS.

Manuel kreditkortbetaling

Hvis du ikke har en kortlæser, eller hvis du har problemer med at bruge din kortlæser, kan du indtaste kreditkortoplysninger manuelt, så du kan modtage betaling.

Bemærk: Hvis du indtaster kundens kreditkortoplysninger manuelt, er transaktionen en transaktion uden kort til stede, ligesom et onlinesalg. Transaktioner uden kort til stede bruger alle onlinekreditkortgebyret.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Debitering på siden Indkøbskurv.

2. Tryk på beløbsfeltet Kredit/debet.

3. Tryk på Indtast kreditkortoplysninger manuelt.

4. Indtast kreditkortoplysningerne.

5. Tryk på Debitering for at behandle betalingen.

6. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen i Shopify POS.

Betalinger via ekstern terminal

Advarsel! Vælg ikke betalingsmetoden Ekstern terminal, medmindre du bruger en ekstern kortlæser og betalingen behandles af en ikke-understøttet tredjepartsbetalingstjenesteudbyder. Shopify behandler ikke betalingen, når du bruger disse betalingsmetoder.

Hvis du bruger en ekstern kreditkortterminal, kan du derefter vælge Ekstern terminal i dialogboksen Vælg betaling for at vise, at ordren er betalt og for at gennemføre transaktionen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Debitering på siden Indkøbskurv.

2. Tryk på Ekstern terminal i dialogboksen Vælg betaling.

3. Tryk på den type kreditkort, der behandles.

4. Sørg for at du har behandlet betalingen via din eksterne terminal, og tryk derefter på Debitering.

5. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen i Shopify POS.

Betaling med gavekort

Bemærk: Vi vil gerne hjælpe med at minimere konsekvenserne af de seneste hændelser for din butik. Derfor kan der midlertidigt sælges gavekort med alle Shopify-abonnementsordninger. Du kan finde flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om gavekort. Hvis du vil føje gavekort til din butik, skal du se Tilføjelse eller opdatering af gavekortprodukter.

Du kan acceptere betalinger via gavekort. Hvis du bruger Shopify POS, kan du acceptere betalinger med fysiske gavekort ved at scanne stregkoden på gavekortet med det frontvendte kamera på din iPad eller med en 2D-stregkodescanner.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Debitering på siden Indkøbskurv.

2. Tryk på Gavekort i dialogboksen Vælg betaling.

3. Indtast dit gavekorts kode på én af to måder:

- Hvis det er et fysisk gavekort, skal du holde stregkoden 25-35 cm væk fra det frontvendte kamera på din iPhone eller scanne stregkoden med en 2D-stregkodescanner. - Tryk på Indtast kode manuelt, og indtast herefter koden på gavekortet.

1. Tryk på Indløs.

2. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen i Shopify POS.

Tilpasset betalingsmetode

I Shopify POS kan du oprette tilpassede betalingsmetoder, f.eks. Check, og derefter vælge dem i dialogboksen Vælg betaling for at markere ordren som betalt og gennemføre overførslen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Debitering på siden Indkøbskurv.

2. Tryk på din tilpassede betalingsmetode via dialogboksen Vælg betaling.

3. Tryk på Debitering.

4. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen i Shopify POS.

Du kan indhente underskrifter via din iPad

Du kan indsamle en kundes underskrift via din iPad. Når du har gennemført et salg, kan du bekræfte, at du har indsamlet underskriften (på ordens tidslinje).

Fremgangsmåde:

1. Giv kunden mulighed for at skrive under i feltet ved hjælp af en finger eller en pen.

Skærmen Underskrift – Shopify POS til iPad

2. Hvis kunden vil ændre sin underskrift, kan han eller hun trykke på Ryd signatur for at prøve igen.

3. Når kunden er tilfreds med sin underskrift, kan han eller hun trykke på Send signatur. Når betalingen er godkendt, bedes kunden om at returnere iPad'en.

Skærmen Vælg betaling

Siden Vælg betaling vises, når du trykker på Debitering på siden Indkøbskurv.

Fra skærmen Vælg betalingstype kan du vælge en hvilken som helst af de betalingsmetoder, du har aktiveret i dine indstillinger for Betalingstyper.

Du kan give kunden mulighed for at betale på et senere tidspunkt ved at trykke på Ikke-betalt. Ordren bliver behandlet som en betaling på 0,00 USD og kan betales senere.

Hvis du accepterer kreditkort, og du ikke har forbindelse til din kortlæser, bliver du bedt om at følge instruktionerne på Shopify POS-skærmen for at oprette forbindelse til den.

Kontantbetaling

Du kan acceptere betaling med kontanter.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Debitering på siden Indkøbskurv.

2. Tryk på Kontant på skærmen Vælg betaling. Det korrekte beløb for ordren angives som standard.

3. Hvis kunden ikke betaler det nøjagtige kontantbeløb, kan du trykke på kontanttotalen og indtaste det beløb, du modtager fra kunden.

4. Tryk på Acceptér, når du er klar til at gennemføre transaktionen.

5. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen.

Kreditbetaling med brug af magnetstribe

Du kan understøtte kreditkortbetalinger med en understøttet kortlæser til magnetstribe.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Debitering på siden Indkøbskurv.

Er der ikke forbindelse til kortlæseren, skal du følge instruktionerne på Shopify POS-skærmen for at oprette forbindelse. Du kan også indtaste kreditkortoplysningerne manuelt.

2. Kør kundens kreditkort igennem som vist på billedet på siden.

3. Kunden godkender betalingen med sin underskrift eller pinkode, afhængigt af hans eller hendes korttype og din kortlæser. > Bemærk! Hvis du bruger Shopify-betalinger, og din butik ligger i USA, kan du acceptere kortbetalinger med magnetstriben uden en underskrift.

4. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen.

Betalinger med chip og kontaktløse betalinger

Hvis du bruger kortlæseren til kontaktløs og chip eller kortlæseren til kontaktløs, chip og magnetstribe, kan du acceptere betalinger med chip og kontaktløse betalinger. Kontaktløse betalinger inkluderer kreditkort, Android Pay og Apple Pay.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Debitering på siden Indkøbskurv.

Er der ikke forbindelse til kortlæseren, skal du følge instruktionerne på Shopify POS-skærmen for at oprette forbindelse. Du kan også indtaste kreditkortoplysningerne manuelt.

2. Giv kunden mulighed for at indsætte sit kort eller benytte kontaktløs betaling:

- Hvis kunden bruger en kontaktløsbetalingsmetode, skal han eller hun holde sit kreditkort eller kontaktløse enhed hen til kortlæseren (inden for 2,5 cm), indtil de fire grønne lamper er lyst op. - Hvis kunden bruger et kreditkort med chip, skal han eller hun indsætte kortet i kortlæseren og følge dens instruktioner.

Transaktionen er gennemført, når Shopify POS viser en besked om, at betalingen er godkendt.

1. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen.

Manuel kreditkortbetaling

Hvis du ikke har en kortlæser, eller hvis du har problemer med at bruge din kortlæser, kan du indtaste kreditkortoplysninger manuelt, så du kan modtage betaling.

Bemærk: Hvis du indtaster kundens kreditkortoplysninger manuelt, er transaktionen en transaktion uden kort til stede, ligesom et onlinesalg. Transaktioner uden kort til stede bruger alle onlinekreditkortgebyret.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Debitering på siden Indkøbskurv.

2. Tryk på Kredit/debet på skærmen Vælg betalingstype.

3. Tryk på Indtast kreditkortoplysninger manuelt.

4. Indtast kreditkortoplysninger, og tryk derefter på Debitering for at behandle betalingen.

5. Send kunden en kvittering via sms eller e-mail, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen.

Betalinger via ekstern terminal

Advarsel! Vælg ikke betalingsmetoden Ekstern terminal, medmindre du bruger en ekstern kortlæser og betalingen behandles af en ikke-understøttet tredjepartsbetalingstjenesteudbyder. Shopify behandler ikke betalingen, når du bruger disse betalingsmetoder.

Hvis du bruger en ekstern kreditkortterminal, kan du derefter vælge Ekstern terminal i dialogboksen Vælg betaling for at vise, at ordren er betalt og for at gennemføre transaktionen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Debitering på siden Indkøbskurv.

2. Tryk på Ekstern terminal på skærmen Vælg betalingstype.

3. Tryk på den type kreditkort, der behandles.

4. Sørg for at du har behandlet betalingen via din eksterne terminal, og tryk derefter på Debitering.

5. Send kunden en kvittering via sms eller e-mail, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen.

Betaling med gavekort

Bemærk: Vi vil gerne hjælpe med at minimere konsekvenserne af de seneste hændelser for din butik. Derfor kan der midlertidigt sælges gavekort med alle Shopify-abonnementsordninger. Du kan finde flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om gavekort. Hvis du vil føje gavekort til din butik, skal du se Tilføjelse eller opdatering af gavekortprodukter.

Du kan acceptere betalinger via gavekort. Hvis du bruger Shopify POS, kan du acceptere betalinger via fysiske gavekort ved at scanne stregkoden på gavekortet med det frontvendte kamera på din iPhone.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Debitering på siden Indkøbskurv.

2. Tryk på Gavekort på skærmen Vælg betaling.

3. Indtast dit gavekorts kode på én af to måder:

- Hvis det er et fysisk gavekort, skal du holde stregkoden 25-35 cm væk fra det frontvendte kamera på din iPhone. - Tryk på Indtast kode manuelt, og indtast herefter koden på gavekortet.

1. Tryk på Indløs.

2. Send kunden en kvittering via sms eller e-mail, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til Shopify POS-produktskærmen.

Tilpasset betalingsmetode

I Shopify POS til iPhone kan du oprette tilpassede betalingsmetoder, f.eks. Check, og derefter vælge dem i dialogboksen Vælg betaling på din iPhone, for at vise at ordren er blevet betalt og gennemføre transaktionen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Debitering på siden Indkøbskurv.

2. Tryk på tilpasset betalingsmetode på skærmen Vælg betalingstype.

3. Indtast det beløb, der skal opkræves for den tilpassede betalingsmetode. Tryk derefter på Debitering.

4. Send kunden en kvittering via sms eller e-mail, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen.

Du kan indsamle underskrifter med din iPhone

Du kan indsamle en kundes underskrift via din iPhone. Når du har gennemført et salg, kan du bekræfte, at du har indsamlet underskriften (på ordens tidslinje).

Fremgangsmåde:

1. Giv kunden mulighed for at skrive under i feltet ved hjælp af en finger eller en pen.

Skærmen Underskrift – Shopify POS til iPhone

2. Hvis kunden vil ændre sin underskrift, kan han eller hun trykke på Ryd signatur for at prøve igen.

3. Når kunden er tilfreds med sin underskrift, kan han eller hun trykke på Send signatur. Når betalingen er godkendt, bedes kunden om at returnere den benyttede iPhone.

Skærmen Vælg betaling

Siden Vælg betaling vises, når du trykker på Debitering fra siden Indkøbskurv.

Kontantbetaling

Du kan acceptere betaling med kontanter.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Kontant på skærmen Vælg betaling. Det korrekte beløb for ordren angives som standard.

2. Hvis kunden ikke betaler med det præcise beløb i kontanter, kan du bruge tastaturet til at indtaste det beløb, som du modtager fra kunden:

Skærmen Kontant betaling – Shopify POS til Android

3. Tryk på Acceptér, når du er klar til at gennemføre transaktionen.

4. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen.

Kreditbetaling med brug af magnetstribe

Du kan understøtte kreditkortbetalinger med kortlæseren til magnetstribe (lydstik).

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Kredit på skærmen Vælg betaling.

2. Kør kundens kreditkort igennem som vist på billedet på skærmen:

Skærmen til brug af kortets magnetstribe – Shopify POS til Android

3. Kunden godkender betalingen med sin underskrift eller pinkode, afhængigt af hans eller hendes korttype og din kortlæser.

Bemærk! Hvis du bruger Shopify-betalinger, og din butik ligger i USA, kan du acceptere kortbetalinger med magnetstriben uden en underskrift.

1. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen.

Manuel kreditkortbetaling

Hvis du ikke har en kortlæser, eller hvis du har problemer med at bruge din kortlæser, kan du indtaste kreditkortoplysninger manuelt, så du kan modtage betaling.

Bemærk: Hvis du indtaster kundens kreditkortoplysninger manuelt, er transaktionen en transaktion uden kort til stede, ligesom et onlinesalg. Transaktioner uden kort til stede bruger alle onlinekreditkortgebyret.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Kreditkort på skærmen Vælg betaling.

2. Tryk på Indtast kreditkortoplysninger manuelt:

Knappen Indtast kreditkortoplysninger manuelt

3. Indtast kreditkortoplysningerne, og tryk derefter på Opkrævning:

Siden Android POS-kreditkort

1. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen.

Betalinger via ekstern terminal

Advarsel! Vælg ikke betalingsmetoden Ekstern terminal, medmindre du bruger en ekstern kortlæser og betalingen behandles af en ikke-understøttet tredjepartsbetalingstjenesteudbyder. Shopify behandler ikke betalingen, når du bruger disse betalingsmetoder.

Hvis du har aktiveret betaling via en ekstern kreditkortterminal på siden Indstillinger, kan du vælge Ekstern terminal i dialogboksen Vælg betaling for at vise, at ordren er betalt og for at gennemføre transaktionen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Ekstern terminal på skærmen Vælg betaling.

2. Tryk på den korttype, som kunden bruger:

Skærmen Ekstern terminal – Shopify POS til Android

3. Sørg for at du har behandlet betalingen via din eksterne terminal.

4. Tryk på fluebenet for at bekræfte, at du har opkrævet betaling via din eksterne terminal.

5. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen.

Betaling med gavekort

Bemærk: Vi vil gerne hjælpe med at minimere konsekvenserne af de seneste hændelser for din butik. Derfor kan der midlertidigt sælges gavekort med alle Shopify-abonnementsordninger. Du kan finde flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om gavekort. Hvis du vil føje gavekort til din butik, skal du se Tilføjelse eller opdatering af gavekortprodukter.

Du kan acceptere betalinger med gavekort.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Gavekort på skærmen Vælg betaling.

2. Brug din enheds kamera til at scanne kundens gavekortskode, eller indtast den manuelt.

3. Tryk på INDLØS.

4. Tryk på DEBITERING.

5. Vælg om du vil give kunden en kvittering, og tryk derefter på Udført for at vende tilbage til produktskærmen.

Du kan indsamle underskrifter via din Android-enhed

Du kan indsamle en kundes underskrift via din Android-enhed. Når du har gennemført et salg, kan du bekræfte, at du har indsamlet underskriften (på ordens tidslinje).

Fremgangsmåde:

1. Giv kunden mulighed for at skrive under i feltet ved hjælp af en finger eller en pen.

Skærmen Underskrift – Shopify POS til Android

2. Hvis kunden vil ændre sin underskrift, kan han eller hun trykke på RYD for at prøve igen.

3. Når kunden er tilfreds med sin underskrift, kan han eller hun trykke på ACCEPTÉR.