Flere og delvise betalinger

Hvis en kunde ikke kan betale for hele ordren, kan du bruge Shopify POS-appen til at acceptere delvise betalinger i butikken. Du kan hente ordren senere og opkræve den resterende saldo fra kunden med brug af en betalingsmetode, som kunden vælger.

Bemærk: Selvom du kan acceptere delvise betalinger med Shopify POS til Android, kan du ikke opkræve den resterende saldo. Du kan kun opkræve den resterende saldo med Shopify POS til iPad og iPhone.

Advarsel! Hvis du refunderer eller bytter en vare, som er del af en ordre, der betales i flere betalinger, kan du ikke modtage yderligere betalinger for den pågældende ordre.