Flere og delvise betalinger

Hvis en kunde ikke kan betale for hele ordren, kan du bruge Shopify POS-appen til at acceptere delvise betalinger i butikken. Du kan hente ordren senere og derefter opkræve restsaldoen fra kunden med brug af en betalingsmetode, som kunden vælger.

Acceptér delte betalingsmetoder for en hel ordre

Du kan acceptere mere end én betalingsmetode for en ordre.

Fremgangsmåde:

Gennemfør følgende trin:

1. Tryk på Del betaling i dialogboksen Vælg en betalingsmulighed.

2. Angiv det beløb, som kunden betaler i den første betaling.

3. Vælg betalingsmetoden, og fuldfør derefter betalingen.

4. Angiv det beløb, som kunden betaler ved næste betaling.

5. Tryk på den næste betalingsmetode, og fuldfør derefter betalingen.

6. Tryk på Udført.

Acceptér den første delvise betaling

1. Tryk på Del betaling i dialogboksen Vælg en betalingsmulighed.

2. Angiv det beløb, som kunden betaler ved hjælp af den valgte betalingsmetode.

3. Tryk på kundens valgte betalingsmetode, og fuldfør derefter betalingen.

4. Tryk på Markér som delvis betalt.

5. Bekræft transaktionens oplysninger, og tryk på Markér som delvis.

6. Valgfrit: Fuldfør alle opgaver, som har forbindelse til transaktionen, som f.eks. tilføjelse af kundeoplysninger, udskrivning af kvitteringen eller tilføjelse af en bemærkning til ordren.

7. Tryk på Udført.

Opkræv en anden betaling for en delvist betalt ordre

Tryk på en ordre for at se dens status på siden Ordrer i Shopify POS. Delvist betalte ordrer er mærket med Delvist betalt.

Du kan behandle noget af eller hele den udestående betaling for en delvist betalt ordre.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Indsaml betaling.
  2. Angiv det beløb, som kunden ønsker at betale.
  3. Vælg betalingsmetoden, og fuldfør derefter betalingen.
  4. Tryk på Udført.
  5. Fuldfør transaktionen:

• Hvis dette er den sidste betaling, skal du trykke på Udført.
    • Hvis der er en udestående saldo, skal du trykke på Markér som delvis betalt.
  6. Tryk på Udført.