POS-oversigt

Oversigten Point of Sale (POS) giver dig et dybdegående indblik i, hvordan din detailvirksomhed klarer sig. Du kan finde oversigten i Shopify-administratoren under salgskanalen Point of Sale (POS). Oversigten viser de vigtigste parametre for din detailvirksomhed:

• Salg i alt
  • Bruttoomsætning
  • Rabatter i alt
  • Samlede refusioner
  • Bruttofortjenester
  • Bruttoavance
  • Ordrer i alt
  • Gennemsnitlig ordreværdi
  • Salg efter medarbejdere, der er tilskrevet salg

Klik på Vis rapportfor at gå til den komplette analyserapport.

Du kan se disse parametre for alle dine lokationer eller for en enkelt lokation. Du kan også filtrere oplysningerne efter dato.