Anvendelse af rabatter til hele indkøbskurven

Rabat på indkøbskurven (eller ordrespecifik rabat) anvendes til alle varer i Shopify POS-indkøbskurven.

Rabat på indkøbskurven kan være en fast dollarværdi eller en procentdel af værdien af indkøbskurven.

Du kan også anvende rabatkoder med fast værdi eller procentdel, som du opretter i Shopify-administrator eller Shopify-appen, forudsat at alle varer i indkøbskurven opfylder kravene for rabatkoden. Du kan ikke bruge rabatkoder af typen Køb X, få Y i Shopify POS.

Bemærk: Hvis du har aktiveret automatiske rabatter for din lokation, vil de tilsidesætte eventuelle rabatter, der avendes på indkøbskurven. Du kan fjerne en automatisk rabat ved at trykke på Flere handlinger og derefter trykke på Deaktiver for denne indkøbskurv ud for den rabat, som du vil deaktivere, under Indkøbskurvsmodifikator. Dette deaktiverer kun den automatiske rabat for denne transaktion.

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

Anvend rabat på indkøbskurv

1. Tryk på Anvend rabat i Shopify POS.

2. Tryk på Beløb, Procent (%) eller Pristilsidesættelse.

3. Udfyld felterne, og tryk på Gem.

Rabatter på indkøbskurv ændrer subtotalen, der vises i indkøbskurven. Den normale detailpris for ordren vises under subtotalen.

Rediger en rabat på indkøbskurven

1. Tryk på rabatten i Shopify POS.

2. Rediger rabatten.

3. Tryk på Gem for at gemme dine ændringer.

Fjern en rabat på indkøbskurv

Hvis du vil fjerne en rabat på indkøbskurven, skal du swipe rabatfeltet til venstre, så knappen Slet vises.