Rabatter for varelinjer

En varelinjerabat (eller produktspecifik rabat) er en rabat, der anvendes på et enkelt produkt i en ordre.

Du skal angive varelinjerabatter manuelt, fordi der ikke kan bruges koder til varelinjerabat i Shopify POS.

Bemærk: Hvis du har aktiveret automatiske rabatter for din lokation, vil disse tilsidesætte eventuelle rabatter, der anvendes på enkelte varelinjer. Du kan fjerne en automatisk rabat ved at trykke på Flere handlinger og derefter trykke på Deaktiver for denne indkøbskurv ud for den rabat, som du vil deaktivere, under Indkøbskurvsmodifikator. Dette deaktiverer kun den automatiske rabat for denne transaktion.

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

Anvend en varelinjerabat

1. Tryk på produktets navn i Shopify POS.

2. Tryk på Anvend rabat.

3. Tryk på Beløb, Procent (%) eller Pristilsidesættelse.

4. Udfyld felterne, og tryk på Gem.

5. Tryk på Gem.

Produktprisen i indkøbskurven opdateres, når rabatten anvendes. Produktets normale detailpris vises under rabatprisen.

Rediger en varelinjerabat

1. Tryk på produktets navn i Shopify POS.

2. Tryk på Anvend rabat.

3. Rediger rabatten, og tryk på Gem.

4. Tryk på Gem.

Fjern rabat en varelinjerabat

1. Tryk på produktets navn i Shopify POS.

2. Tryk på Anvend rabat.

3. Tryk på Ryd rabat, og tryk derefter på Gem.

4. Tryk på Gem.