Kom i gang med Shopify POS

Inden du begynder at sælge via din Shopify POS-app, skal du vælge det Shopify-abonnement, der passer bedst til din virksomhed, købe det og tilknytte eventuelt POS-hardware, samt konfigurere din POS-app til at acceptere betalinger. Du kan bruge de grundlæggende funktioner i Shopify POS på alle Shopify-abonnementer uden meromkostninger. Hvis du vil have flere detailfunktioner, skal du bruge Shopify POS pro.

I dette afsnit

Shopify POS-abonnementer

Bemærk: Det helt nye Shopify POS er ikke tilgængelig til Android-enheder på nuværende tidspunkt.

Med Shopify POS Pro får du følgende ekstra funktioner:

Shopify POS Pro-funktioner
Funktion Definition
Analytics Analyserapporten Dagligt salg til Shopify POS.
Følg kontantbeholdningen Spor din kassebeholdning, og få dagligt oversigt over totaler på terminalen.
Appen Customer View Vis information om betaling for dine Shopify POS-kunder med Customer View-appen.
Tilpassede kvitteringer Tilpas skabelonen til dine udskrevne kvitteringer.
Send en e-mail til kunden med oplysninger om indkøbskurven Du kan sende kunder oplysninger om deres indkøbskurv og give dem mulighed for at gå til betaling online ved at bruge E-mail med indkøbskurv til Shopify POS.
Ombytninger Ombyt en returneret vare med en ny vare via Shopify POS.
Salgstilskrivning Brug salgstilskrivning i Shopify-administratoren, så du kan følge medarbejdernes salgsresultater.
Gem og hent ordrer Gem en ufuldstændig transaktion i Shopify POS til senere.
Afsend ordrer til din kundes hjem Vælg leveringsadresse eller leveringsomkostninger for en ordre i indkøbskurven i Shopify POS for at afsende ordren til kundens adresse.
Medarbejdertilladelser Aktivér tilladelser for medarbejder, som har en POS-pinkode.
Stocky Brug Stocky til prognoser for efterspørgsel, købsordrer, lageroptællinger og lageroverførsler for at holde styr på, hvilken lagerbeholdning du skal bruge og den lagerbeholdning, du har.
Ubegrænset kun POS-medarbejdere Opret og rediger kun POS-medarbejdere for Shopify POS.