Kom i gang med Shopify POS

Inden du begynder at sælge via din Shopify POS-app, skal du vælge den Shopify POS-abonnementsordning, der passer bedst til din virksomhed, købe og tilknytte eventuel POS-hardware, samt konfigurere din POS-app til at acceptere betalinger. Du kan bruge de grundlæggende funktioner i Shopify POS med alle Shopify-abonnementsordninger uden at betale mere. Hvis du vil have flere detailfunktioner, skal du bruge Shopify POS Pro.

I dette afsnit

Shopify POS-appabonnementer

Bemærk: Det helt nye Shopify POS er ikke tilgængelig til Android-enheder på nuværende tidspunkt.

Shopify tilbyder to POS-appabonnementer, du kan vælge imellem. Få flere oplysninger om priser under POS-funktioner. Du kan sammenligne de funktioner, der tilbydes i Shopify POS Lite og Shopify POS Pro, i tabellen herunder.

Shopify POS-funktioner og -abonnementer.
Funktion Shopify POS Lite Shopify POS Pro
Integreret betalingshardware med Shopify Payments (kun i Canada, Irland, Storbritannien og USA)
Integrationer af detailhardware til andet end betaling
Dock, der kan tilpasses
Tilføj/rediger kundeprofiler
Appen Customer View
Lager-, ordre- og kundestyring på flere lokationer
E-mail-/sms-kvitteringer
Tilpassede trykte kvitteringer
Rabatkoder og manuelle rabatter ($, %)
Sælg og indløs gavekort
Kamerascanning af stregkoder
Tilpassede salg
Offline kontantbetalinger
Pinkoder til medarbejdere (baseret på Shopify-abonnement)
Tilladelser og administrering for detailmedarbejdere
Ubegrænset kun POS-medarbejdere
Salgstilskrivning
Refusioner
Ombytninger
Følg kontantbeholdningen
Gem/hent indkøbskurv
E-mails med indkøbskurve
Afsend til kundens hjem
Behandling af lokal afhentning
Behandling af lokal levering
Avanceret lagerstyring med Stocky
Daglige salgsrapporter
Analyse af detailforretning i appen