Sådan vælger du visningstilstanden for Shopify POS

Du kan konfigurere Shopify til et lyst tema eller et mørkt tema. Det lyse tema viser mørk tekst på en lys baggrund, mens det mørke tema viser lys tekst på en mørk baggrund.

Du kan vælge den tilstand, som du vil vise Shopify i. Du kan også få Shopify POS til at bruge samme tilstand som på din iOS-enhed.

Konfigurer visningstilstand

1. Tryk på i Shopify POS-appen, og tryk derefter på Indstillinger > Mørkt/lyst tema.

2. Tryk på den tilstand, som du vil vise Shopify POS i, eller aktivér Brug enhedsindstillinger.