Sådan vælger du visningstilstanden for Shopify POS

Du kan konfigurere Shopify til et lyst tema eller et mørkt tema. Det lyse tema viser mørk tekst på en lys baggrund, mens det mørke tema viser lys tekst på en mørk baggrund.

Du kan vælge den tilstand, som du vil have, at Shopify POS skal bruge, eller du kan få Shopify POS til at bruge dine indstillinger for iOS-enheder.

Bemærk: Lysetilstand er kun tilgængelig på enheder, der kører iOS 13 eller nyere.

Konfigurer visningstilstand

1. Tryk på knappen i Shopify POS-appen, og tryk derefter på Indstillinger > Mørkt/lyst tema.

2. Tryk på den tilstand, som du vil vise Shopify POS i, eller aktivér Brug enhedsindstillinger.